Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2, der afsløres ved online begivenhed

Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2, der afsløres ved online begivenhed

24. maj 2020 0 Af Mathias
  • Samsung vil afsløre Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 under en online-kun udpakket pressekonference på grund af den igangværende sundhedskrise i coronavirus.
  • En dato for begivenheden er ikke indstillet, men de nye telefoner skal afsløres i slutningen af ​​august i betragtning af Samsungs Galaxy Note-lanceringshistorie.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Samsungs beslutning om at annoncere Galaxy S20-serien og Galaxy Fold flere uger før, hvad der skulle have været dette års pre-MWC pressebegivenhedsdag, viste sig at være en succes for virksomheden. Ikke kun fik de to håndsæt masser af opmærksomhed fra pressen, men messen blev aflyst på grund af bekymringer fra coronavirus. Alle de andre smartphone-meddelelser, der var planlagt til begivenheden, måtte blive forsinket.

Da den nye coronavirus-sundhedskrise udviklede sig, blev flere andre vigtige begivenheder annulleret, herunder Microsoft Build, Google I / O og WWDC. Microsoft og Apple gik videre med nye formater, mens Google skrotede sin udviklerbegivenhed. Andre produktmeddelelser skal foretages online i de kommende måneder, og Samsungs kommende flagskibe er muligvis på listen. En ny rapport fra Korea siger, at Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 vil blive afsløret på en online pressekonference senere i sommer.

Artiklen forsætter under annoncen

De to flagskibe er allerede vist i ganske mange rapporter. Galaxy Note 20 vil se meget ud som S20, men den kommer kun i to størrelser, begge med en indbygget S Pen. Der vil heller ikke være nogen Galaxy Note 20 Ultra i år. Det siges, at Galaxy Note 20 har den samme Snapdragon 865-processor som Galaxy S20 og en større fingeraftrykssensor på skærmen, der er drevet af Qualcomms 3D Sonic Max-teknologi, ifølge nylige rapporter.

Læs også  Den seneste iPhone-opdatering tømmer brugernes batteri: Sådan løses det

I mellemtiden skal Galaxy Fold 2 have et forbedret, hak-mindre design, et nyt kamerasystem og en skærm, der kan understøtte S Pen-interaktion. Hvis det rygte panderer ud, bør den anden genfold også have en mere holdbar skærm end den originale model. Fold 2 vil også være billigere end den første Samsung foldbare, men den første fold kan muligvis frigives på ny i en opdateret version, der kunne koste bare $ 1.100.

Samsung diskuterer allerede online-arrangementet Unpacked til Note 20 og Fold 2-smartphones, Korea Herald rapporter. Men virksomheden har ikke bestemt sig for en dato. En online begivenhed giver Samsung større frihed til at indstille timingen, selvom det ikke er en ideel løsning at generere brummer til en ny række flagskibstelefoner.

Artiklen forsætter under annoncen

De nye flagskibe skal stadig afsløres på et tidspunkt i begyndelsen af ​​august senest baseret på tidligere år. Den seneste note lanceres normalt mindst en måned før de nyeste iPhones, der falder i september. På den måde har Samsung et par uger på at sælge håndsættet uden at bekymre sig om sin største konkurrent.

Rapporten tilbyder ikke en egentlig Galaxy Note 20 udgivelsesdato eller prisstrukturen for den kommende serie. Galaxy S20s skyhøj pris kombineret med coronavirus-pandemien skader salget markant. Når det er sagt, vil det være interessant at se, om den billigere Note 20 vil være mere overkommelig end entry-level S20.


Artiklen forsætter under annoncen