Galaxy Fold 2 skærmspecifikationer afsløret i massiv ny lækage

Galaxy Fold 2 skærmspecifikationer afsløret i massiv ny lækage

13. juni 2020 0 Af Mathias
  • En ny Galaxy Fold 2-lækage afslører nye detaljer om telefonens skærme, inklusive en overraskende opgradering.
  • Ifølge lækagen vil Galaxy Fold 2 have en 7,7 tommer primær skærm på 120 Hz lavet af Ultra Thin Glass og et 6,23 tommer dæksdisplay på fronten af ​​telefonen.
  • Det forventes, at Samsung annoncerer Galaxy Fold 2 den 5. august ved en udpakket begivenhed.

Samsung var en af ​​de første store telefonproducenter, der frigav en enhed med et sammenklappeligt display, og som forventet var der et par stød i vejen undervejs. Galaxy Fold var et fascinerende koncept, men i praksis var det voluminøst, skrøbeligt og uden tvivl uattraktivt, hvad med dets massive hak og synlige fold.

Virksomhedens anden sammenklappelige telefon var ikke lige så ambitiøs, og som et resultat havde langt færre problemer.

Galaxy Z Flip solgte godt, især til et nicheprodukt, og forventningen om opfølgningen til Fold begyndte at stige. Rygter om specifikationer og funktioner i Galaxy Fold 2 har været spændende, hvilket antyder, at den anden fold har et opdateret design med markant større skærme. Vi har hørt om de opgraderede skærme ved flere lejligheder, men en ny lækage ser ud til at tilbyde den mest omfattende opdeling til dato.

Artiklen forsætter under annoncen

Ifølge en ny rapport fra Sydkorea vil Galaxy Fold 2 have et 7,7-tommers display inden i folden og et 6,23-tommer display på forsiden af enheden. Den originale fold har et 7,3-tommer display på indersiden og et 4,6-tommer display på ydersiden, så mens begge dele opgraderes, er det display, som du bruger når enheden er lukket, gennem en stor vækstspurt. Men det er bare begyndelsen på, hvad rapporten afslører.

Læs også  Du vil ALDRIG tro hvor mange der dropper kabel-tv herunder coronavirus-pandemien
Artiklen forsætter under annoncen
Billedkilde: ETNews

Den 7,7-tommers hovedskærm på Galaxy Fold 2 vil efter sigende være en 120Hz opdateringsfrekvens skærm lavet af Samsungs Ultra Thin Glass. Dette er den samme skærmteknologi, der modtog gode anmeldelser på Galaxy Z Flip. Skærmen på 7,7 tommer har også en opløsning på 2213 x 1689, sideforholdet 11,8: 9 og hul-kameraer og sensorer til udskiftning af det grimme hak, der optog så meget plads på skærmen til den originale Galaxy Fold.

6,23-tommers dæksdisplay vil på den anden side holde sig til en 60Hz opdateringsfrekvens. Det har en opløsning på 2267 x 819, et størrelsesforhold på 24,9: 9, er lavet af glas og har også et hulpunktskamera. Det er værd at bemærke, at dækningsskærmen på Fold 2 på 6,23 tommer er større end den primære skærm på iPhone 11.

Artiklen forsætter under annoncen

Rapporten fortsætter med at bemærke, at Samsung forventes at bygge 300.000 Galaxy Fold 2-enheder om måneden og sælge 3 millioner enheder årligt. Efter al sandsynlighed vil Galaxy Fold 2 debutere sammen med Galaxy Note 20 og Galaxy Z Flip 5G på en online-kun udpakket begivenhed den 5. august ifølge de seneste rygter.