Galaxy Fold 2 har ikke den ene nye funktion, du virkelig ville have

Galaxy Fold 2 har ikke den ene nye funktion, du virkelig ville have

12. juni 2020 0 Af Mathias
  • Da Galaxy Fold 2’s udgivelsesdato kommer, er der kommet flere rapporter, der indeholder nogle af de nye foldbare specifikationer.
  • ) En rapport fra Korea siger, at Fold 2 vil have den samme UTG-displayteknologi som Galaxy Z Flip, hvilket antyder, at håndsættet vil være mere holdbart end sin forgænger.
  • En separat rapport understøttede påstandene og tilføjede, at UTG-skærmen ikke er tyk nok til at understøtte en stylus. Samsung har derfor droppet Fold 2s rygter om S Pen-støtte.

Samsung planlægger at afsløre et par nye flagskibe i begyndelsen af ​​august. Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2 vil være stjernerne for den kommende online-udelukkede pressekonference online, som forventet. Den nye note bygger på designet til Galaxy S20, men vil indeholde en indbygget stylus.

Galaxy Fold 2 er den mere spændende af de to, dog i det mindste på papir. Samsungs anden genfold skal formode at tilbyde et no-hak design, avancerede specs og en mere overkommelig prismærke end sin forgænger. Håndsættet siges også at sende med en S Pen i sig selv, hvilket var en af ​​de mest interessante Fold 2-rygter, vi har hørt. Imidlertid siger en ny rapport fra Korea, at Galaxy Fold 2 overhovedet ikke kommer med en stylus.

Den første fold blev plaget af holdbarhedsproblemer, der tvang Samsung til at udsætte telefonens lancering sidste år og endda justere designet. Fold kom stadig med en advarsel, der bad brugerne om at håndtere det med omhu. Plastskærmen var tilbøjelig til ridser, og affald kunne stadig komme ind i telefonen via hængslet.

Rygtet om, at Galaxy Fold 2 ville kommer med stylusstøtte var spændende, fordi det antydede, at skærmen ville være mere holdbar, sandsynligvis lavet af glas snarere end Foldens plastik. Galaxy Z Flip sammenklappelig sammenklappelig har en skærm lavet af glas – specifikt “Ultra Thin Glass” (UTG).

Læs også  Dette er verdens første telefon med et kamera under skærmen
Artiklen forsætter under annoncen

En rapport tidligere i denne uge sagde Galaxy Fold 2 vil faktisk have et UTG-panel. Igen er det gode nyheder for en foldbar telefon. UTG er langt fra at være så holdbar som almindeligt glas, men det er bestemt et skridt i den rigtige retning, som Z Flip-anmeldelser har vist. Den samme rapport bemærkede, at Samsung samarbejdede med Corning for fremtidige enheder med sammenklappelige skærme, selvom Cornings bøjelige glassteknologi ikke vil være klar til brug i år.

En anden rapport fra Kina leverede imidlertid den dårlige nyhed. Galaxy Fold 2 har ikke en indbygget stylus, fordi skærmen er for sprød til S Pen. Elec forklarer, at UTG-skærmen på Z Flip måler kun 30 mikrometer (0,03 mm), mens Galaxy Note 10’s skærm er overalt mellem 0,4 og 1,2 mm.

Rapporten bemærker, at Samsung forsøgte at bringe S Pen til Fold 2 ved at øge tykkelsen på det tynde glasark til de områder, der dækker de to halvdele af skærmen. Skærmkomponenten, der rent faktisk bøjes, ville være tyndere end resten. En polyimidplastfilm blev også overvejet. I sidste ende besluttede Samsung at skrabe pennen.

Med andre ord skulle Galaxy Fold 2 se ud og føles endnu bedre end den første gen, der kan foldes sammen . Men skærmen vil stadig være udsat for utilsigtet skade, da UTG-glasset er skrøbeligt.

Artiklen forsætter under annoncen

Separat, vel- den kendte lækager Jon Prosser sagde, at Samsung også vil afsløre Z Flip 5G i løbet af den 5. august, udpakket begivenhed, med håndsæt, der skal frigives til offentligheden den 20. august.

Læs også  Forsinkelser i lanceringen af iPhone 13 ser usandsynlige ud