Forudbestillinger til PS5 kan være nært forestående, antyder Sonys seneste træk

Forudbestillinger til PS5 kan være nært forestående, antyder Sonys seneste træk

22. juli 2020 0 Af Mathias
 • PS5-prisen kan snart afsløres, da Sony ser ud til at være klar til at tage PlayStation 5-forudbestillinger.
 • En Reddit-bruger fandt en fejlmeddelelse i koden på Sonys PlayStation Direct-site, der angiver, at købere vil være begrænset til et køb af PS5 eller PS5 Digital Edition pr. Husstand.
 • Koden afslører også nye billeder, der vil blive brugt på spilsider til at indikere, hvilke titler der er kompatible med PlayStation 5.

 • Juli er næsten forbi, hvilket kun betyder, at vi kommer et skridt tættere på dette års feriesæson, når de næste generals spilkonsoller fra Sony og Microsoft formodes at komme ud. Begge virksomheder afslører snart de sidste resterende hemmeligheder om PlayStation 5 og Xbox Series X og giver svar på vores mest presserende spørgsmål. Hvornår starter den nye konsol, og hvor meget koster de?

  Et stigende antal rapporter detaljerede den påståede priskrig mellem de to virksomheder. Det er angiveligt, at Microsoft ser ud til at underbøde PS5, og det er derfor, prisstrukturen i Series X muligvis afsløres, efter at Sony har meddelt omkostningerne ved sine to nye PlayStation-versioner. Rygter for et par uger siden sagde, at Sony ville begynde at tage PS5-forudbestillinger i midten af ​​juli, noget der ikke er sket. Desuden fortsatte Sony med at sige, at PS5-forudbestillinger ikke bare vil blive lanceret roligt, som disse rygter hævdede, hvilket antydede, at det vil gøre en stor ting ved det, som tingene skulle være. Sony sagde ikke, hvornår det vil afsløre tilgængelighedsdetaljerne til PS5, men nogen fandt bare bevis for, at den forudbestilte sæson er nært forestående.

  Gravning af kode over hos PlayStation Direct, Reddit-bruger kgarvey opdagede følgende fejlmeddelelse på webstedet:

  Du kan kun købe en version af PS5 ™ -konsollen: Disc eller Digital. Du har allerede føjet en PS5 ™ -konsol til din indkøbskurv.

  Fejlmeddelelsen angiver, at brugere vil være begrænset til et enkelt PS5-køb pr. Husstand, og at du bliver nødt til at vælge mellem en disk eller digital, når du forudbestiller.

  Du kan selv inspicere koden ved at gå til dette link og se på sidekilden – se efter denne kode:

  “SAPCommerceOCC_ERROR_addtocartrestrictionvalidation”: {“errorType”: “commerce-api-error”, “errorMessage”: “Du kan kun købe en version af PS5 ™ Konsol: Disk eller Digital. Du har allerede føjet en PS5 ™ -konsol til din indkøbsvogn. ”,” errorSeverity ”:” Høj ”}

  Som Redditor påpeger, er flytningen svarende til hvad Sony gjorde med PS4-lanceringen i 2013, når det gælder antallet af enheder, du kan købe. Hvis du vil se både den almindelige PS5 og Digital Edition, inden du beslutter, hvilken der skal opbevares, kan du bestille en direkte fra Sony og en fra en anden forhandler.

  Hvad der er mere interessant er det faktum, at Sony forbereder sig på PS5-forudbestillinger. ”At en fejlmeddelelse til tilføjelse af PS5’er til din indkøbsvogn allerede findes i den offentlige PlayStation Direct-kildekode antyder for mig, at forudbestillinger er nært forestående. Jeg ville spekulere i, at de kommer inden for de næste 2 uger, ”skriver Reddit-brugeren. Det er bare et gæt, selvfølgelig. Stadig er dette endnu et tegn på, at Sony er i de sidste faser med at afsløre PS5-tilgængelighedsdetaljer. Når først forhåndsbestillinger er startet, afslører Sony, hvor meget konsollerne vil koste, og deres lanceringsdato.

  Den samme side indeholder også billeder, der vil blive knyttet til PS4-spil, der er kompatible med PS5. Redditor oprettede mock-up-siden nedenfor for Days Gone for at vise, hvordan markøren “PS5 Compatible” er kunne vises på Sonys websted:

  Mock- op viser den nye “PS5 Compatible” -indikator, der vises ved siden af ​​PS4-spil, der kan køres på PlayStation 5. Billedkilde: Reddit

  Implikationen her er at ikke alle spil vil være kompatible med PS5, men Sony vil snart afsløre mere præcise detaljer om PS5 bagudkompatibilitet.

Læs også  Epic Games siger stadig at de ikke gjorde noget galt for at ødelægge Fortnite på iPhone