Folk går AMOK over ‘iPhone 12 Flip’ video på YouTube

Folk går AMOK over ‘iPhone 12 Flip’ video på YouTube

20. august 2020 0 Af Mathias
  • En “iPhone 12 Flip” -video, der blev oprettet tidligere i år, er gået viralt, men telefonen, der er afbildet i videoen, ville være umulig at bygge, fordi den trodser konventionel fysik.
  • Nu er der imidlertid en ny iPhone 12 Flip-konceptvideo, der går runden, og den viser en sammenklappelig iPhone, som Apple FAKTISK kunne lave.
  • Vi ved, at Apple arbejder bag lukkede døre på sammenklappelige versioner af iPhone, men det er uklart, hvornår eller endda om en iPhone med en sammenfoldelig formfaktor muligvis frigives på et senere tidspunkt.

Kan du huske den skøre “iPhone 12 Flip”-video der gik viralt tidligere i år, efter at nogen lavede et sammenklappeligt iPhone 12-koncept og delte videoen på Instagram?

Hvis ikke, så lad mig opfriske din hukommelse, fordi den var ret skør.

Desværre var det også alt for langsigtet til at blive en realitet i den nærmeste fremtid. Tynde flip-telefoner på alle skærmdisplays med en motoriseret åben- og luk mekanisme, kan muligvis eksistere et par årtier fra nu, men vi vil bestemt ikke se noget som det sammenklappelige iPhone-koncept i folks hænder lige rundt om hjørnet.

Når det så er sagt, ved vi at fakta er, at Apple arbejder bag lukkede døre på iPhones med foldbare skærme.

Artiklen forsætter under annoncen

Der er mange, mange patentansøgninger, der er blevet offentliggjort for at bevise det.

Virksomheden forventes dog ikke at udsende en foldbar iPhone når som helst snart dog, så der er absolut aldrig nogen “iPhone 12 Flip.” Når det er sagt, viser et nyt koncept oprettet af en amatørgrafiker et design på en iPhone 12 Flip, der faktisk ligner noget Apple kunne sende på markedet lige nu, hvis Cupertino-virksomheden ville.

Apples iPhone 12 sortiment, der bliver sendt på gaden omkring oktober, vil indeholde den første store redesign siden Apple gennemgik sin iPhone 6 / 6s / 7/8 design med iPhone X i 2017.

Læs også  Jeg tog fejl - Galaxy Fold 2 er måske alligevel grim

Baseret på alt hvad vi har hørt fra TF International Securities analytiker Min-Chi Kuo, vil de nye iPhone 12 og iPhone 12 Pro modeller har et design, der kombinerer iPhone X / Xs / 11 med iPhone 5, med flade metalkanter klemt mellem glas foran og bagpaneler. Kuo er den mest nøjagtige Apple-insider i verden, så oddsene er temmelig gode for, at hans rapportering er i tråd med det, vi ser i efteråret fra Apple.

Artiklen forsætter under annoncen

En amatørgrafiker, der går under navnet “iOS BETA News”, brugte det, vi ved om iPhone 12, til at skabe et “iPhone 12 Flip” -koncept, der bruger de samme designelementer. Det er en sammenfoldelig iPhone med et skærmdesign på indersiden og en mindre ydre skærm, der er hjemsted for Apples nye iOS 14-widgets for at give adgang til info uden behov for at vende telefonen op. Det store bagkamera matcher det, vi forventer at se på iPhone 12 Pro, med et tredobbeltobjektiv, der er ledsaget af LIDAR-sensoren fra Apples iPad Pro-modeller.

Designeren uploadede videoen til en YouTube-kanal kaldet ConceptsiPhone, og vi har modtaget e-mails fra mange læsere, der ønskede at bringe det til vores opmærksomhed. Det er et meget fedt koncept, der ligner noget, som Apple faktisk kunne frigive lige nu, hvis virksomheden ville. Desværre ved vi, at der ikke kommer nogen foldbare iPhone-modeller, i 2020.