Første lækkede billede af Metas Facebook-smartwatch afslører kameraets “notch”

Første lækkede billede af Metas Facebook-smartwatch afslører kameraets “notch”

1. november 2021 Slået fra Af Mathias

Det har været en usædvanlig travl uge for den virksomhed, der tidligere var kendt som Facebook. Først kom Facebook-papirerne, der kastede lys over virksomhedens vilje til at sætte sit image og sin profit over den offentlige sikkerhed. Dagen efter var Facebooks administrerende direktør Mark Zuckerberg vært for en direkte pressekonference. CEO’en præsenterede sin vision for “metaverset” med en række demonstrationer og samtaler. Han bekræftede også, at Meta Platforms, Inc. ville blive virksomhedens nye navn.

Få timer efter begivenhedens afslutning delte Bloomberg lækkede billeder af et endnu ikke annonceret smartwatch fra Facebook. App-udvikleren Steve Moser fandt et billede af produktet i Facebook View-appen. Som du kan se på billedet, har Metas smartwatch – med kodenavnet Milan – en buet skærm og et buet kabinet. Det har også et frontkamera i et hak i bunden af skærmen.

Mød Metas lækkede Facebook-smartwatch fra Facebook

Som Bloomberg bemærker, har enheden meget til fælles med Apple Watch. Den store skærm fylder det meste af ansigtet, med relativt små rammer omkring den. Kameraet vil formodentlig blive brugt til videoopkald – en signaturfunktion, som det nuværende Apple Watch ikke tilbyder på nuværende tidspunkt. Faktisk har ingen af de nuværende smartwatches fra de store mærker kameraer. Derudover vil Meta-uret have en aftagelig håndledsrem og knapper på toppen og højre side af urkassen.

Moser delte endnu flere interessante Milan-billeder på Twitter tidligt fredag morgen. Han antyder, at uret kan være en “vigtig input-enhed” til VR-headsets i fremtiden:

Artiklen forsætter under annoncen

ICYMI Jeg delte i går et billede af Facebook/Metas smartwatch “Milan” med en kameraåbning i navlen. Og her er en glyf af det fundet i samme app. Det kunne bruges som en vigtig EMD & VR-input-enhed i fremtiden. https://t.co/hrOr4RQ9HA pic.twitter.com/BVzjXWPU8Q

Læs også  Den billigere nye Xbox har muligvis en hurtigere CPU end high-end PS5

– Steve Moser (@SteveMoser) October 29, 2021

En kilde, der er bekendt med Metas planer, fortæller Bloomberg, at selskabet har planlagt at lancere et smartwatch i begyndelsen af 2022. Virksomheden har endnu ikke færdiggjort udgivelsesdatoen, hvilket betyder, at det måske først er klar senere på året. Kilden hævder også, at Meta allerede arbejder på tre forskellige generationer af uret. Produktet på det lækkede billede kan være første generation af smartwatchet, men det kan også være en prototype, som aldrig vil se dagens lys.

Igen har Meta (født Facebook) endnu ikke annonceret et smartwatch. Når det er sagt, The Verge rapporterede i juni, at Facebooks kommende ur ville være udstyret med to kameraer og en pulsmåler. På det tidspunkt diskuterede medarbejderne en mulig pris på 400 dollars.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple Watch vs. Facebook Watch

Der er stadig meget, vi ikke ved om smartwatchet, men det vil kun accelerere rivaliseringen mellem Meta og Apple. Apple Watch er den bedst sælgende wearable på markedet, og det er svært at forestille sig, at Facebooks ur kan overgå det. Ikke desto mindre, hvis uret virkelig har funktioner, som Apple ikke kan matche, kan det måske i det mindste gøre indhug i markedsandelen