Træd til siden, Hearthstone: Dark Table muligvis fremtiden for virtuelle action-kortspil

Træd til siden, Hearthstone: Dark Table muligvis fremtiden for virtuelle action-kortspil

29. maj 2020 0 Af Mathias
  • Der er masser af Hearthstone alternativer, men Dark Table er måske det mest spændende indtil nu.
  • Dark Table er et fire-spiller multiplayer kortspil med kun en vinder. Bortset fra kortkvalitet og dygtighed vil faktisk politik og alliancer ændre kampens løb.
  • Dark Table passerede allerede sit Kickstarter-mål, med lanceringen planlagt til december 2021.

Blizzard’s Hearthstone er et af de mest populære online samlekortspil (CCG) på markedet. Det er tilgængeligt på iOS, Android, Windows og Mac, og du kommer til at lave et kortstykke bestående af trylleformularer og minions, og håber, at en kombination af forstand og held er nok til at slå din modstander. Du kan opbygge din vej op og indsamle flere kort, når du får valuta i spillet, eller købe dem i bulk for at få adgang til de nyeste udgivelser.

Det er meget sjovt, og det er den slags multiplayer-spil, som du kan spille hvor som helst. Mange konkurrenter har udfordret det, inklusive Magic: The Gathering Arena , Gwent og Legends of Runeterra , for blot at nævne nogle få. Men hvad nu hvis du kunne tilføje flere spillere til den samme kamp? Og hvad hvis du kunne tilføje en ny spilmekaniker, hvor du ville være i stand til at slå sig sammen med andre, når det er praktisk, og så stikke dem i ryggen i jagt efter sejr?

Mød Dark Table – en lovende CCG-kandidat, der i øjeblikket samler penge på Kickstarter.

Som altid med crowdfunding-projekter , alt kunne ske, så tænk to gange, før du investerer i Dark Table . Men jeg vil fortælle dig på forhånd, at udviklerne på Doonamai overgik deres oprindelige $ 10.000-mål med ni dage til overs. Faktisk beløber de sig til over $ 15.000, så projektet er allerede finansieret. Du bliver nødt til at løfte mindst $ 10 for at sikre adgang til spillet, selvom 265 andre bagmænd har brugt et gennemsnit på $ 60 til spillet.

Læs også  Apples lækkede iPhone 12-design kommer til live i fantastiske nye billeder
Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Doonamai

Dark Table samleobjekter kortspil : Eksempel på frigivelsesfase.

Jeg vil også fortælle dig, at spillet er klar i december 2021, hvis alt går godt, så du venter et stykke tid på Dark Table . Men hvis det er vellykket, ser vi muligvis på fremtiden for CCG. Dark Table vil være tilgængelig på pc, PlayStation og Xbox, og det vil forhåbentlig også køre på mobile enheder på et tidspunkt i fremtiden.

Artiklen forsætter under annoncen

Spillet foreslår mange af de samme koncepter, du er vant til. Du bliver nødt til at bygge dine dæk, som du i de fleste tilfælde skal købe, og du bliver nødt til at prøve at få mest muligt ud af dem under gameplay.

Billedkilde: Doonamai

Dark Table samleobjekter kortspil: Leader eksempel.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad der virkelig tiltrakkede mig til dette projekt, så snart jeg så præsentationen, er firemekanikeren og politikken, der er en del af Dark Table . Udviklerne siger, at det er som at bringe Poker til en CCG. Men det føles mere som Game of Thrones , især hvis du har spillet noget af Game of Thrones brætspil.

Hver spiller vil have kontrol over en leder, der vil være i stand til at rekruttere helte, der kæmper for dem, opbygger forsvarspositioner og indsætter magi. Hver forberedelsesfase efterfølges af en kampfase, og alle disse udløser forskellige kræfter, både for helte på banen og lederen.

Enhederne har forskellige kræfter og evner, og spiludviklerne foreslår et nyt kampscenarie, hvor en enheds oplevelse kan gøre forskellen mellem liv eller død. Jo højere evnen er, desto mindre er sandsynligheden for, at enheden tager skade, selvom den faktiske skade, den kan levere, er lavere end målets.

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Doonamai

Dark Table samleobjekter kortspil: Battle eksempel.

På toppen deraf kan spillere tale og markere deres alliancer. Alt går, og målet er at være den sidste heltinde. Spillet har tilstande, der belønner andre præstationer, såsom at håndtere skader, forstyrre spilbalancen eller gå til strategispil. Det sjoveste vil være at overliste de tre andre spillere ved bordet.

Will Dark Table Vær ‘succesfuld? Det vil tiden vise. Alfa-adgang starter i maj næste år og kræver et minimumspant på 40 $. Indtil da kan du fortsætte med at spille Hearthstone og alle de andre CCG-alternativer, der er tilgængelige lige nu på dine foretrukne platforme.

Artiklen forsætter under annoncen