Flipboard blev bare endnu mere en must-have-app til nyhedsjunkies

Flipboard blev bare endnu mere en must-have-app til nyhedsjunkies

24. juni 2020 0 Af Mathias
  • Den seneste Flipboard-appopdatering har gjort nyhedssamlingstjenesten så meget mere nyttig, især til at få pakker med indhold, der hurtigt fanger dig ind på ting som Apples store WWDC 2020-begivenhed i dag.
  • Flipboards nye Storyboard-værktøj er beregnet til at samle pakker med begrænset indhold ét sted.
  • I modsætning til Flipboards magasiner, ville dette værktøj være det sted, hvor du kunne finde noget som de bedste meddelelser, du kan vide fra WWDC 2020.

I dag er en stor dag for techentusiaster, journalister og bloggere takket være kickoffet fra Apples årlige udviklerkonference, hvor iPhone-maker afslører formelt den næste generation af sit mobile operativsystem. Folk kan vælge at følge med på alle de nyheder, der kommer ud af WWDC 2020 på flere måder, f.eks. Ved at følge Twitter eller tjekke ind med dine foretrukne nyhedswebsteder og blogs. Dog ikke sove på en app som Flipboard for at indhente alt hvad du har brug for at vide – denne app til nyhedsaggregering, der allerede er en af ​​mine favoritter, har lige afsløret en imponerende ny opdatering, der tilføjer et kurationsværktøj kaldet Storyboards, der appen endnu mere nyttig end den allerede var.

Her er hvorfor det er tilfældet.

Flipboard testede allerede en omfattende revision af appens brugeroplevelse og erstattede “flip” -handlingen med en lodret rulle, som jeg detaljerede her. Jeg har været en stor fan af appen i lang tid nu, mest fordi Flipboard tilbyder en måde at følge nyhederne på – såvel som de personlige interesser, du interesserer dig for – uden støj fra sociale medier, og det gøres ved at følge ting inden for appen som emner og bruger-kuraterede magasiner.

Artiklen forsætter under annoncen

Et magasin i Flipboard er en tema samling af genstande, hvoraf mange opdateres dagligt – og endda flere gange i løbet af dagen. Da jeg for eksempel er interesseret i at streame tv-nyheder, følger jeg en række magasiner, der opdateres regelmæssigt med nyheder i disse linjer, samt anbefalinger af interessante shows og film, der skal streames.

Læs også  Alt, hvad Amazon lige har annonceret på sin store hardware-begivenhed - inklusive et flyvende sikkerhedskamera

Som en del af Flipboards løbende udvikling har teamet imidlertid besluttet at også begynde at lægge større vægt på begrænset indhold. På samlinger af, for eksempel, bare en håndfuld genstande, der står alene – 5 fantastiske bøger, der kan læses i denne weekend, for eksempel eller højdepunkter fra gårsdagens præsidentdebat. Eller, som jeg nævnte tidligere, en begrænset oversigt i en samling af alle de nyheder, du har brug for at vide fra en begivenhed, som WWDC i dag.

Billedkilde: Flipboard

Artiklen forsætter under annoncen

Flipboard gør dette via en bredere udrulning af Storyboard-funktionen, der havde været i en begrænset testfase indtil dette punkt. Appen udvider nu Storyboard-funktionen – som du kan se ovenfor, via et design, der adskiller det fra standardprisen på Flipboard, og som du lodret ruller igennem – til et bredere udvalg af udgivere, bloggere og påvirkere.

Flipboards kurationsværktøj kaldet Curator Pro er, hvordan disse brugere vil oprette Storyboards.

”Kuration giver folk og udgivere en måde at bringe deres perspektiv, ekspertise eller ideer til andre,” sagde Flipboard CEO Mike McCue om den nye funktion. ”Denne tro har været kernen i Flipboard fra starten, og vi har fortsat med at innovere omkring dette koncept i de sidste 10 år. Storyboards, der er adskilt fra Flipboard Magazines, tilbyder et nyt format, der bringer struktur og stemme til kuratering, hvilket muliggør rige, indsigtsfulde samlinger, der kan vises både på og uden for Flipobards platform. ”

Det nye Curator Pro-værktøj, som i øjeblikket kræver, at Storyboards oprettes fra Internettet, indeholder et nyt analysedashboard, der giver indsigt i engagementet med Storyboards samt individuelle historier, der er indeholdt i dem. Eksempler på storyboards, der allerede er oprettet inkluderer TheGrio’s flipboard app “Minneapolis-protester og sandheden om George Floyd,” National Geographic’s “40 år efter Mount St. Helens udbrud” og Populære videnskabs “Sådan sover man bedre i aften.” Ifølge Flipboard vil tusinder af yderligere udgivere og påvirkere i USA, Canada, UK og Australien nu få adgang til Curator Pro, som vil være tilgængelig i Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien senere i sommer – med flere lande til følge efter.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Apple indrømmer, at iOS 15 har ikke-løste iPhone-sikkerhedsfejl
Billedkilde: Flipboard

Bekræftede konti for udgivere og påvirkere på Flipboard kan få adgang til Curator Pro-værktøjet ved at vælge “Opret storyboard” fra skrivebordsvisningen af ​​deres Flipboard-profil. Pr. Flipboard, “URL-adresserne, der er inkluderet i Storyboards, kan være links til artikler, videoer / livestreams, produkter, fotos, Flipboard-magasiner, sociale indlæg samt tilmeldingssider til nyhedsbrev. Disse elementer i Storyboard kan organiseres i ‘sektioner’ med op til 10 links i hver – for eksempel CNBC’s Storyboard, “George Floyd: Seeds of Change” har sektioner, der kaldes Leaders Speak Out and Working Together and Talking to Your Kids, der giver et bredt overblik ind i deres dækning. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Når et Storyboard er “offentliggjort”, kan skaberen derefter, hvis de vil, dele pakken til deres målgrupper gennem Flipboard-magasiner samt Twitter, LinkedIn, Facebook og e-mail. Brugere vil i mellemtiden se Storyboards fra konti, de følger, når de ruller gennem deres egen Cover Stories-rude – og hvis du vil tjekke alle de Storyboards, en konto har offentliggjort, kan du bare gå over til den kontos Flipboard-profil. F.eks. Her er skrivebordsvisningen af ​​ GEAR-online.dk’s Flipboard-profil, og du kan se alle Storyboards lige øverst, der er tilgængelige for dig at klikke på:

Billedkilde: Flipboard

Artiklen forsætter under annoncen