Fire store Galaxy Z Fold 3-hemmeligheder er netop blevet bekræftet i en stor lækage

Fire store Galaxy Z Fold 3-hemmeligheder er netop blevet bekræftet i en stor lækage

8. august 2021 Slået fra Af Mathias

Vi har fulgt Galaxy Z Fold 3-lækager i månedsvis nu, og vi tror allerede, at vi ved alt, hvad der er at vide om Samsungs næste foldbare mobil. Alle de rygter, vi har set indtil videre, tegner det samme overordnede billede. Fold 3 vil være mere holdbar end sin forgænger, herunder stærkere glas, der kan understøtte S Pen stylus. Den vil også debutere med et par nye teknologier for foldbare enheder. Fold 3 vil være vandtæt, og mobilen bliver Samsungs første telefon med et kamera under skærmen. Men vi behøver ikke længere at vente på Samsungs store Unpacked-event for at få bekræftet nogle af de bedste rygter. Et massivt læk er netop faldet, som bekræfter alle de Fold 3 rygter vi har set indtil videre.

Samsungs officielle Fold 3 brochure er lækket, og GizNext har lagt det hele online. Som altid kan vi måske kigge på falske promo-materialer. Men brochuren er så detaljeret, at det virker usandsynligt, at nogen kunne skabe en så flot falsk.

Lækket af brochuren er vores bedste kig på Fold 3 før telefonens annoncering. I det følgende vil vi tjekke de bedste Fold 3 “hemmeligheder”, som brochuren bekræfter.

Artiklen forsætter under annoncen

S Pen Fold edition stylus

S Pen-understøttelsen er ikke en hemmelighed, da Samsung allerede har bekræftet funktionen. Brochuren fortæller os, at der er en særlig S Pen Fold edition stylus på vej til Fold 3.

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure lækage: S Pen stylus. Billedkilde: Samsung GizNext

Galaxy Z Fold 3’s forbedrede holdbarhed

Brochuren bekræfter det. Dette er verdens første vandafvisende foldbare smartphone. Fold 3 vil have en IPX8-klassificering, så du kan bruge den i regnvejr eller endda dyppe den i vandet.

Læs også  Sådan får du publikationen betaOS7 7 på din Apple Watch

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure leak: IPX8 vandmodstand. Billedkilde: GizNext

Artiklen forsætter under annoncen

Fold 3 har også Samsungs “stærkeste aluminium til dato” Samsung siger, at det er en letvægts Armor Aluminum-ramme, der er rygraden i den foldbare mobil. Det er 10 % mere holdbart for at beskytte de indvendige dele af hængslerne, ligesom panser.

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure lækage: Stærkere “Armor” aluminium. Billedkilde: GizNext

Cornings Gorilla Glass Victus beskytter den udvendige skærm og bagpanelet. Glasset kan overleve fald på op til 2 meter og har 4 gange bedre ridsefasthed end “konkurrerende aluminosilikat.”

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure leak: Gorilla Glass Victus paneler. Billedkilde: GizNext

Artiklen forsætter under annoncen

Fold 3’s anden generation af Ultra Thin Glass (UTG) panel beskytter den foldbare skærm, hvis denne lækage er korrekt. Brochuren siger, at det nye UTG-glas har et ekstra panellag og en beskyttende film. Dette gør det nye UTG-panel 80 % mere holdbart end tidligere.

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure læk: Anden generation UTG-panel bekræftet. Billedkilde: GizNext

Kameraet under skærmen er ægte

Vi har talt om Samsungs UPC-teknologi (Under Panel Camera) siden januar. Mange rapporter sagde, at Fold 3 ville have et kamera under skærmen, og brochuren bekræfter det hele.

Artiklen forsætter under annoncen

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure leak: Under-display kamera bekræftet. Billedkilde: GizNext

Der er tale om et 4-megapixel kamera under skærmen her, ifølge brochuren. Men vi ser ikke på en perfekt skærmoplevelse. Som det ses på følgende billede, vil området med kameraet stadig være synligt i nogle tilfælde. Det skyldes, at skærmen over kameraet har et lavere pixelantal end resten af panelet. Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure lækage: Under-display kamera er synligt. Billedkilde: GizNext

Læs også  Den splinternye Pixel 5 er ved at få en stor prisnedsættelse på Black Friday

Alle Galaxy Z Fold 3-skærme understøtter 120 Hz opdatering

Vi har altid forventet, at den primære foldbare skærm ville understøtte en opdateringshastighed på 120 Hz. Men det ser ud til, at den udvendige coverskærm også er et 120 Hz-panel. Brochuren cementerer yderligere ideen om, at Fold 3, hvor dyr den end måtte være, vil tilbyde en komplet flagskibsoplevelse.

Galaxy Z Fold 3 Brochure LeakGalaxy Z Fold 3 brochure leak: Alle skærme understøtter 120Hz opdatering. Billedkilde:

Artiklen forsætter under annoncen

Lækket i brochuren nævner ikke Fold 3’s pris eller udgivelsesdato. Men Samsung vil bekræfte det hele snart nok.