Fejlrettelse af Pixel 6 Pro med flimrende skærm kommer i december

Fejlrettelse af Pixel 6 Pro med flimrende skærm kommer i december

3. november 2021 Slået fra Af Mathias

Google kan ikke lave nok Pixel 6-telefoner til at dække efterspørgslen, og det er et stort problem at have for et flagskib. Pixel 6 til 599 dollars er et meget spændende tilbud, og Pixel 6 Pro leverer den bedst mulige telefon, som Google kan lave. Google har dog endnu ikke løst alle sine Pixel-problemer. En af Pixels irriterende “traditioner” er, at tidlige købere opdager hardware- og/eller softwareproblemer, som skal rettes. Og Pixel 6 Pro er den seneste model med et bemærkelsesværdigt problem. Nogle personer har bemærket, at skærmen på deres Pixel 6 Pro flimrer. Den gode nyhed er, at Google allerede er opmærksom på problemet, og virksomheden har sagt, at der kommer en rettelse i december.

Problemet med Pixel 6 Pro-skærmen, der flimrer

Google afsendte Pixel 6-telefonerne til køberne i sidste uge, og nogle Pixel 6 Pro-ejere har observeret et mærkeligt problem med skærmen. Som denne video på Reddit viser, flimrer skærmen, når du trykker på startknappen, mens telefonen er slukket. Det vil sige, at det ikke sker hele tiden, men kun i det pågældende tilfælde.

Google har allerede erkendt problemet med Pixel 6 Pro-skærmen, som de betegner som skærmrestlys. Der er et supportdokument, der omhandler sagen. Sådan beskriver Google problemet:

Pixel 6 Pro-brugere kan bemærke små, forbigående skærmartefakter, når enheden er slukket, og når de trykker på tænd/sluk-knappen med et let tryk, men ikke nok til at tænde den.

Artiklen forsætter under annoncen

Google siger, at dette ikke er et problem med hardwaren, og at en softwareudrulning i december skulle løse problemet. Indtil videre bør du sikre dig, at, ja, du ikke holder den forkert:

Læs også  Xiaomis skræmmende nye CyberDog kan løbe og lave baglæns saltoer

For at undgå at se dette, skal du ikke trykke på tænd/sluk-knappen, når den er slukket. Når du vil bruge telefonen, skal du holde tænd/sluk-knappen nede længe nok til at tænde den.

Google er allerede i gang med at rette sin Pixel-strategi

Jeg nævnte tidligere, at Pixel har en tradition, hvor køberne finder fejl kort efter telefonens udgivelse. Pixel 5 kom med et skærmgab, som Google sagde var normalt. Ældre modeller havde endnu mere betydelige problemer, hvoraf nogle ikke kunne rettes via software. Loyale fans af mærket vil huske lydproblemerne i den første generation af Pixel eller Pixel 2’s problemer med OLED-skærmens kvalitet. På samme måde blev Pixel 3 leveret med problemer med RAM-håndtering. Derefter måtte Google løse problemer med 3D-ansigtsgenkendelse og skærmopdateringsfrekvens med Pixel 4. Batteriproblemer fulgte efter.

Forhåbentlig er Pixel 6 Pro’s flimrende skærmproblem et isoleret problem, der forsvinder med en softwareopdatering.

Artiklen forsætter under annoncen

Når alt kommer til alt, beviser Pixel 6-telefonerne, at Google vælger en anden tilgang med Pixel-serien. Man kan sige, at Google er begyndt at korrigere hele sin Pixel-strategi. De nye telefoner er det tætteste, vi kommer på en perfekt iPhone-rival lavet af Google.

Virksomheden har designet sin egen processor til Pixel 6 og har givet telefonen et fedt design og en egentlig identitet. Desuden kørte Google rigelige markedsføringskampagner for Pixel 6-serien, selv før telefonen var officielt officiel, hvilket viser, at Google mener det alvorligt. Hvis nu bare Google kunne lave nok Pixel 6 og Pixel 6 Pro-enheder…