Fandt vi endelig ud af, hvornår Sonys PS5-pris og udgivelsesdato vil blive afsløret?

Fandt vi endelig ud af, hvornår Sonys PS5-pris og udgivelsesdato vil blive afsløret?

4. august 2020 0 Af Mathias
  • PS5-prisen afslører muligvis snart, ifølge en lækage, der beskriver Sonys uanmeldte State of Play-begivenhed, der ryktes at skulle finde sted i den kommende uge.
  • Sony skal efter sigende være vært for en anden begivenhed til præsentation af spil, hvor den viser nye spiltrailere samt gameplay-sessioner. Lækagen siger, at et PlayStation 5-klip under showet kunne indeholde prismeddelelsen for konsollen.
  • En anden PlayStation-lækager synes også at indikere, at en PS5-august-begivenhed er nært forestående, men hans track record er ikke god.

Sony og Microsoft er i de sidste måneder af markedsføring af PS5 og Xbox Series X forud for lanceringsvinduet til ferie for næste generalkonsol. Hvert firma håndterede sin konsol afslører forskelligt på baggrund af den nye coronavirus-pandemi. Sundhedskrisen tvang både Sony og Microsoft til at annullere personlige begivenheder til PS5 og Xbox Series X, og hvert selskab ty til online begivenheder eller enkle pressemeddelelser for at annoncere nye detaljer om deres kommende konsoller. Vi ved allerede, hvordan hver af konsolerne vil se ud, og hvilke specifikationer vi kan forvente af dem. Men Sony og Microsoft afslørede ikke alle deres PS5- og Series X-hemmeligheder.

Vi har endnu ikke set de nye brugergrænseflader og nye softwarefunktioner, der kommer til de to konsoller. Men hvad gamere virkelig ønsker at vide er, hvornår konsollerne vil blive frigivet, hvor meget vil de koste, og hvornår åbnes onlineforbestillinger. Nu antyder en ny lækage, at Sony muligvis snart afslører oplysningerne om tilgængelighed af PS5 og fortæller os, når forhåndsbestillinger starter.

PS5-lækageren, der går under navnet IronManPS5 på Twitter offentliggjorde flere detaljer om den nye PlayStation online de sidste par måneder, men hans forudsigelser blev aldrig panoreret ud. Designet af PS5 blev afsløret under Sonys sidste PlayStation online-begivenhed, flere uger før datoen Iron Man tilbudt. Han tog derefter fejl ved datoen for PS5-forudbestillinger, som ikke startede for et par uger siden, som han hævdede ville være tilfældet.

Læs også  5 skjulte iPhone-funktioner i iOS 14 der overrasker

Efter i en periode med radiostille på Twitter er lækageren tilbage med nye krav. Sony afholder muligvis en State of Play-begivenhed den 6. august ifølge en tweet, denne person postede for et par dage siden. I det mindste ser det ud til at være kernen i hans meddelelse:

Artiklen forsætter under annoncen

Så fredag ​​aften fulgte lækeren op med skærmbilleder taget fra 4chan, hvor nogen sagde, at den næste Sony State of Play-begivenhed ville finde sted den 10. august.

Disse oplysninger kommer angiveligt fra 4chan-plakatens ven, der siges at have information om spiltrailere, der vil blive vist under online pressebegivenheden. Som du kan se på disse billeder, udsendte lækeren de faktiske PS5-titler, der vil blive vist under arrangementet, komplet med længden af ​​hver trailer eller gameplay-session.

PS5 State of Play
Den påståede tidsplan for Sonys august PS5 State of Play-begivenhed blev lagt ud den 4chan. Billedkilde: 4chan via Twitter

Det, der også er interessant, er, at listen over klip inkluderer præsentationsvideoer til PlayStation 5. “Console-oversigt-trailer,” “trailer med bagudkompatibilitet , ”“ Afslør trailer ”og“ PlayStation 5-trailer ”er alle klip, der yderligere kan fremhæve nogle af konsolens funktioner og frigiveinfo. 4chan-plakaten sagde, at “PlayStation 5-traileren” muligvis kunne være en “montage eller prismeddelelse.”

Læs også  Anmeldelse af Ghost of Tsushima: Afsender PS4 med stil
Artiklen forsætter under annoncen

PS5 State of Play
Den påståede tidsplan for Sonys august PS5 State of Play-begivenhed blev lagt ud på 4chan. Billedkilde: 4chan via Twitter

Som altid med 4 kanal lækager, bør du tage dem med et saltkorn. Enhver kunne skrive alt derinde. Iron Man’s track record er heller ikke særlig god, så behandl det hele i overensstemmelse hermed. Det er ganske vist meget mere kompliceret at være lækker under coronavirus-pandemien. Det er en ting at lække faktiske pressehændelser, som har brug for måneders planlægning. Men det er mere udfordrende at være nøjagtig om begivenheder, der kun er online. Eller bedre sagt, planerne ændrer sig konstant på grund af pandemien, så en lækage, der er nøjagtig på det tidspunkt, den deles, ender muligvis ikke med at panorere, hvis virksomheden ændrer kurs.

Sony sagde for nylig, at det ikke vil starte PS5-forudbestillinger uden ordentlig advarsel. Selv hvis PS5-prisen afsløres i de kommende uger, kan man ikke fortælle, hvornår online-ordrer starter.

Om disse rygter går i opfyldelse eller ej, vi ved, at Microsoft har en Xbox Series X-begivenhed planlagt til august, hvor virksomheden planlægger at tale om Series X’s bagudkompatibilitet. Microsoft forventes også at afsløre den billigere Xbox Series S-konsol til arrangementet. Vi har ikke en dato for August Xbox-begivenheden, og vi har ingen idé om, hvorvidt Microsoft vil afsløre tilgængelighedsdetaljer for de nye konsoller. Men et tidligere rygte sagde, at Microsoft venter på, at PS5-pris afsløres, før de annoncerer, hvor meget den nye Xbox vil koste.

Artiklen forsætter under annoncen