Faktisk er der en iPhone 12, der leveres med gratis EarPods

Faktisk er der en iPhone 12, der leveres med gratis EarPods

27. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • iPhone 12 og iPhone 12 Pro leveres uden gratis opladere og EarPods i kassen. Ingen af de iPhones, som Apple sælger, leveres med supplerende tilbehør.
  • Men der er en undtagelse fra Apples nye regel, og den gælder for en helhed land: Frankrig.
  • Lokale regulatorer kræver, at smartphone-producenter bundter tilbehør med telefoner for at begrænse eksponeringen for radiobølger, og Apple skal overholde.
  • Det viser sig, at Apple ikke har designet forskellige detailemballager til Frankrig. I stedet bruger den en lidt større kasse til at samle de to produkter.

Rygter, der gik forud for iPhone 12-lanceringsbegivenheden, sagde, at iPhones fra 2020 ville være de første, der sendes uden gratis opladere og EarPods i kassen, hvilket ville være en første fra Apple. Derefter kom Apple Watch-begivenheden i midten af september. Apple afslørede, at ingen af wearables ville have strømadaptere i kassen, der varede en lignende meddelelse til iPhone 12. Apple gjorde derefter det hele officielt i sidste uge, da det bekræftede, at iPhone 12-enhederne ville have slankere kasser, hvilket gør det muligt for Apple at øge effektiviteten af skibsfarten og skære ned på kulstofemissioner. Ved at fjerne opladeren og EarPods fra iPhone-kassen oprettede Apple en slankere pakke som vist ovenfor. Og det er ikke kun iPhone 12-telefoner, der sendes i betydeligt mindre kasser. Flytningen gælder for alle iPhones over hele linjen, inklusive iPhone SE, iPhone XR og iPhone 11, som Apple stadig har på lager. Det viser sig imidlertid, at ikke alle iPhones mister de gratis frynsegoder, og der er en måde at købe en iPhone 12 og få gratis EarPods.

Læs også  Xbox Series X har en skør ny funktion, der hjælper dig med at frigøre lagerplads

Artiklen forsætter under annoncen

Fjernelse af opladeren fra iPhone-boksen er ikke en problem for de fleste mennesker, der allerede ejer smartphones. Mange har stadig opladere, der fungerer med USB-C-kabler, og de fungerer sammen med iPhones. Ældre iPhone-strømadaptere er også gode, så længe du har det rigtige USB-A-opladerkabel til dem.

Det samme gælder EarPods. De gamle fungerer stadig, ligesom alle andre lynbaserede hovedtelefoner med kabel. AirPods og andre trådløse øretelefoner fungerer også med enhver iPhone.

Apple sparer uden tvivl penge ved ikke at tilbyde tilbehør gratis og både strømmen adapter og EarPods fås i butikker og online til en pris af $ 19 hver eller $ 10 billigere end før.

iPhone 12 iPhone 12 iPhone 12 og alle iPhones, der sælges i Frankrig, leveres med gratis EarPods, i henhold til lokal lovgivning. Billedkilde: YouTube

Artiklen forsætter under annoncen

Uanset om de vil have gratis EarPods eller ej, får iPhone-købere på fransk dem i kassen. Som MacRumors forklarer, fransk lov pålægger alle smartphone-producenter give et tilbehør til at begrænse eksponeringen for radioelektriske bølger. Som et resultat sendes de gratis EarPods med alle iPhones, der sælges i Frankrig, ikke kun iPhone 12-versionerne.

Men hvordan pakker Apple iPhone og EarPods sammen i betragtning af den lille nye iPhone 12-boks ovenfor? Fransk YouTuber TheiCollection unboxed iPhone 12 og iPhone 12 Pro , og vi har svaret på det.

Det viser sig, at Apple ikke har designet en anden detailboks til iPhones, der sælges i Frankrig. I stedet bruger Apple en større kasse til begge enheder. EarPods sidder i bunden af den større kasse, og du kan se dem straks efter udtagning af iPhone 12-kassen, som det ses på billedet ovenfor.

Artiklen forsætter under annoncen

De franske iPhone-kasser er meget tykkere som et resultat, som det ses nedenfor.

Læs også  Hvis du ejer nogen af disse telefoner, er 'Pokemon Go' ved at stoppe med at arbejde

iPhone 12
IPhone 12-detailboksen placeres i en lidt tykkere kasse med EarPods i bunden på den større detailpakke. Billedkilde: YouTube

Den fulde iPhone 12 og iPhone 12 Pro-unboxing-video følger nedenfor, men sørg for at aktivere underteksterne, hvis du ikke taler fransk.

Artiklen forsætter under annoncen