Facebooks Zoom-rival er nu tilgængelig i USA og Canada

Facebooks Zoom-rival er nu tilgængelig i USA og Canada

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • Facebook lancerede torsdag sin Zoom-rival, Messenger Rooms, i USA og Canada.
  • ) Messenger-rum kan rumme op til 50 personer, har ingen tidsbegrænsning og kræver ikke en konto.
  • Messenger-værelser er gratis på Facebook, Messenger og snart WhatsApp og Instagram også.
  • Besøg GEAR-onlines hjemmeside for flere historier.

Zoom fik en tidlig føring i løbet af konkurrencen, da den virale pandemi begyndte at slå andre videochats-apps med video-streaming af høj kvalitet og en masse funktioner, som dens rivaler ikke kunne matche. Begrænsningerne i det frie niveau og de mange sikkerhedsmæssige bekymringer var ikke nok til at afvise millioner af nye brugere, men i løbet af de sidste par uger har nogle af de største teknologiselskaber i verden sat deres syn på Zoom.

Tirsdag gik Google Meet gratis for alle med en e-mail-adresse, med nye funktioner som f.eks. gittervisning for at give Zoom et løb for sine penge. To dage senere har Facebook annonceret, at sin egen Zoom-rival, Messenger Rooms, nu er tilgængelig for alle i USA og Canada, helt gratis.

“Med så mange mennesker derhjemme rundt i verden, er vi alle afhængige af videochat for at føle os til stede med de mennesker, vi holder af,” sagde Facebook-direktør Mark Zuckerberg i en lang meddelelsespost på sin profil tidligere på torsdag. “WhatsApp og Messenger er allerede de mest populære videoopkaldstjenester globalt, men for store grupper er de fleste af videotjenesterne derude designet til arbejde, ikke sociale interaktioner.”

Messenger-rum kan rumme op til 50 brugere og har ikke tidsbegrænsninger. Du kan starte et privat rum og dele linket med dine venner, eller starte et værelse for en af ​​dine grupper, en af ​​dine kommende begivenheder, eller bare øverst på dit nyhedsfeed og se, hvem der kommer ind. Du kan tilmelde dig fra en desktop browser eller din mobile enhed, og du behøver ikke engang brug for en Facebook-konto, så længe du har et link til det rum, du vil tilslutte dig.

Læs også  iOS 14.7 beta 5 løser irriterende iPhone-fejl, der deaktiverer Wi-Fi-forbindelser
Artiklen forsætter under annoncen

Naturligvis indsamler Facebook data fra Messenger Rooms, uanset om du er logget ind eller ej:

Som med andre dele af Facebook, indsamler vi data fra værelser uanset om du kom med i en af ​​vores apps eller uden at logge ind på en konto. Hovedformålet med disse data er at levere tjenesten og forbedre produktoplevelsen. Som med andre Messenger-funktioner vil lyd og video fra værelser ikke blive brugt til at informere annoncer. Og vi viser ikke annoncer i værelser.

Det er chancerne for, at er du allerede vant til den app, som dine venner bruger mest, det være sig Zoom eller Mød eller Houseparty eller en anden platform. Men i betragtning af hvor allestedsnærværende Facebook og Messenger er blevet, ser det uundgåeligt ud, at Messenger Rooms vil finde et publikum i de kommende dage.