Facebook muliggør cross-app messaging på Instagram og Messenger

Facebook muliggør cross-app messaging på Instagram og Messenger

4. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
 • Facebook meddelte, at det er klar til at fusionere Messenger-chat med Instagram, så folk kan kommunikere problemfrit på tværs af platforme.
 • Flytningen er en del af Facebooks større plan om at forene Messenger, Instagram og WhatsApp.
 • Messenger-Instagram cross-platform meddelelsessystem vil snart være tilgængeligt i nogle få navngivne lande, men brugere vil have mulighed for at afvise opdateringen.

Mark Zuckerberg overraskede verden i begyndelsen af 2019, da han lagde sin plan om at forene Facebooks instant messaging-apps og aktivere funktionalitet på tværs af platforme. Dette ville gøre det muligt for nogen at holde kontakten med venner og familie uden at bekymre sig om den app, de har brug for at sende en sms til og ringe til. WhatsApp-brugere ville tale med Instagram-brugere og Facebook Messenger-brugere uden at have brug for konti på de andre platforme. På det tidspunkt bekræftede Facebook også, at den underliggende chatmotor, der vil drive denne tværplatformfunktionalitet, vil tilbyde end-to-end-kryptering. Som det er lige nu, forbliver WhatsApp den eneste ende-til-ende krypterede chat-app, som Facebook ejer.

Facebook meddelte tirsdag det første skridt i retning af at slå de tre chat-apps sammen ved at lade Facebook Messenger og Instagram-brugere tale med hinanden. Uanset om det er almindelige onlinemeddelelser, opkald og endda Watch Together-fester, vil Messenger og Instagram understøtte den anden platform.

Artiklen forsætter under annoncen
Don & # 039; t Miss : 10 tilbud, du ikke vil gå glip af på lørdag: Early Prime Day TV-aftale, Lysol-servietter, $ 50 i rabat på Instant Pot, 34 ¢ ansigtsmasker, mere

Det er ikke alle gode nyheder, dog. Der fortælles ikke, hvornår WhatsApp-integration kommer. Og Messenger-Instagram-chatten er begrænset til et par lande, der ikke er nævnt i den officielle meddelelse. Desuden bruger Facebook billeder, der er vejledende for iPhone-understøttelse af funktionen, på trods af den klare præference for Android, der kommer fra toppen.

Læs også  Den virkelige årsag til at Sony's PS5 ser så vild ud

Messenger-Instagram Chat
Instagram-opdatering giver brugerne mulighed for at fravælge at flette deres Instagram-chatoplevelse med Messenger. Billedkilde: Facebook

Mens det stadig er at se, hvornår Messenger og Instagram får support på tværs af platforme i USA og andre markeder, afslørede Facebook nogle af de nye funktioner, der kommer til apps. Messenger-appen er let den rigere af de to, når det kommer til chatfunktioner, og Facebook siger, at “det bedste fra Messenger” snart vil være tilgængeligt på Instagram. Her er hvad Facebook mener med det:

Artiklen forsætter under annoncen
 • Kommuniker på tværs Apps: Opret problemfri forbindelse til venner og familie på tværs af Instagram og Messenger ved hjælp af en af apperne til at sende beskeder og deltage i videoopkald.
 • Se sammen: Nyd at se videoer på Facebook Se, IGTV, Reels (kommer snart!), tv-udsendelser, film og meget mere med venner og familie under et videoopkald.
 • Vanish Mode: Vælg en tilstand, hvor set beskeder forsvinder, når de ses, eller når du lukker
 • Selfie-klistermærker: Opret en række boomerang-klistermærker med din selfie til brug i samtale.
 • Chatfarver: Tilpas dine chats med sjov farvegradienter.
 • Brugerdefinerede emoji-reaktioner: Opret en genvej til dine yndlingsemojier for at reagere hurtigt på beskeder fra venner.
 • Videresendelse: Del nemt godt indhold med op til fem venner eller grupper.
 • Svar: Svar direkte på en bestemt besked i din chat og hold samtalen ved at flyde.
 • Animerede beskedeffekter: Tilføj visuel flair til din besked med animerede sendeffekter.
 • Beskedstyring: Beslut, hvem der kan sende dig besked direkte, og hvem overhovedet ikke kan sende dig beskeder.
 • Forbedret rapportering og blokering af opdateringer: Nu kan du rapportere fulde samtaler ud over enkeltbeskeder på Instagram og modtage proaktive blokeringsforslag på tværs af Instagram og Messenger når du tilføjer dine konti i det nye kontocenter.
Læs også  Apple afslørede netop et unikt tilbehør til iPhone 12-serien

Fra det ser ud, vil opdateringen, der tænder funktionaliteten, være valgfri på Instagram, selvom det sandsynligvis bliver den nye standard længere nede på linjen.

Facebook siger også, at brugerne vil have kontrol over deres privatliv og sikkerhed . De er i stand til at administrere deres privatliv, “herunder om meddelelsesanmodninger går til din Chats-liste, din mappe med meddelelsesanmodninger, eller om du overhovedet modtager dem.” Facebook vil også tilbyde Instagram-brugere et middel til at blokere mistænkelig aktivitet og forhindre uønskede beskeder.

Nye privatlivsmuligheder, der styrer Messenger-Instagram-platformoplevelsen på Instagram. Billedkilde: Facebook

Der er stadig ikke noget ord om ende-til-ende-kryptering, og det er sandsynligvis en samtale, Facebook vil forsinke, indtil den er klar til at flette Messenger-Instagram med WhatsApp. Men denne gigantiske beskæftigelsesindsats måtte starte et eller andet sted, og det er fornuftigt at flette Messenger med Instagram først.

Artiklen forsætter under annoncen