Facebook gjorde det endelig lettere at slette alle dine gamle indlæg

Facebook gjorde det endelig lettere at slette alle dine gamle indlæg

5. juni 2020 0 Af Mathias
  • Facebook har netop introduceret en ny funktion, der gør det lettere at arkivere eller slette gamle indlæg.
  • Funktionen Administrer aktivitet lader Facebook-brugere styre alt, hvad de nogensinde har sendt på Facebook, og sortere alle deres indlæg for at finde nøjagtigt, hvad de leder efter.
  • Administrer aktivitet vil først være tilgængelig på mobil og derefter desktop og Facebook Lite.

Facebook er, for alle dets utallige mangler, en platform, som milliarder af mennesker over hele verden bruger til at holde kontakten med hinanden og dele øjeblikke af deres liv med venner og familiemedlemmer. Men chancerne er, at hvis du har brugt Facebook, siden du var ung (eller du lige har haft en konto i et stykke tid), er der stillinger, som du ikke ønsker, at potentielle arbejdsgivere skal se, eller du simpelthen gerne ville have slået fra post.

Rensning af en Facebook-konto, der har eksisteret i måneder eller år har aldrig været særlig let, men denne tirsdag introducerede Facebook et nyt værktøj kaldet Administrer aktivitet, der i høj grad forenkler processen med at fjerne gamle indlæg fra din profil. Facebook siger, at uanset om du er færdigeksamen eller gennemgår en sammenbrud, vil den “gøre det nemt for dig at sammenlægge din tilstedeværelse på Facebook for mere præcist at reflektere hvem du er i dag.”

Administrer aktivitet giver dig to muligheder for at fjerne indlæg fra din tidslinje. Hvis du vil slippe af med et indlæg, du har lavet på dit nyhedsfeed eller et foto, du delte for godt, kan du sende det til papirkurven. Derfra kan du enten manuelt slette indlægget for evigt, eller efter 30 dage vil indlægget blive slettet permanent. Du kan også vælge at gendanne indlægget fra papirkurven inden for disse 30 dage, hvis du skifter mening.

Læs også  Kæmpe lækager afslører udgivelsesdato og pris for Apples AR-briller

Hvis du vil bevare et indlæg, men ønsker ikke, at offentligheden skal se det længere, du kan også arkivere det. På den måde forsvinder fotografiet eller beskeden ikke helt, men ingen andre kan se det på din profil.

Men den mest nyttige funktion i Administrer aktivitet er muligheden for at administrere mange gamle indlæg på én gang. Som du kan se i videoen i bunden af ​​denne artikel, når du åbner Administrer aktivitet fra din aktivitetslog på Facebooks mobilapp, har du muligheden for let at vælge mange indlæg på én gang. Du kan også filtrere disse indlæg efter kategori, efter dato eller efter de personer, der blev tagget i dem. På den måde behøver du ikke at spilde tid på at rulle uendeligt gennem alt, hvad du nogensinde har sendt, for at finde og vælge alle de poster, du vil blive fjernet.

I henhold til indlægget på Facebooks websted vil Manage Activity først rulle ud på mobilenheden, men vil også være tilgængelig på desktopwebstedet og Facebook Lite i fremtiden. Det slutter sig til Clear History-værktøjet som endnu en måde for brugere at have større kontrol over deres egne data på det sociale netværk.