‘Eternals’ vil have to scener efter rulleteksterne og vi ved måske hvad de indeholder

‘Eternals’ vil have to scener efter rulleteksterne og vi ved måske hvad de indeholder

15. oktober 2021 Slået fra Af Mathias

Hvis det ikke var for al den Spider-Man: No Way Home hype, ville Eternals uden tvivl være årets mest ventede MCU Phase 4-film. Filmen introducerer ikke mindre end 11 superhelte, der måske en dag vil befolke rækken af Avengers. Ti af disse er Eternals, mens den 11. i virkeligheden er en teaser for den nærmeste fremtid. Eternals-historien strækker sig over årtusinder og vil få konsekvenser for MCU’et fremover, ligesom alle historier før den. Fans er meget opmærksomme på filmens potentiale, og filmen er på vej til at slå Black Widow og Shang-Chi åbningsweekenden. Og Marvel har indledt sit store markedsføringspush for at promovere Eternals. Det omfatter interviews med skuespillerne og besætningen, som kan bringe helt nye oplysninger frem. Som f.eks. at Eternals har store overraskelser i de to post-creditscener i slutningen af filmen

Men vi har i et stykke tid vidst, at Eternals vil indeholde to creditscener, takket være en meget detaljeret plottelækage, der ser ud til at være ægte. Og vi vil fortælle dig, hvad de er. Før du går videre, skal du forstå, at massive Eternals spoilers følger nedenfor.

Eternals post-credits-scener

Chloé Zhao, Eternals instruktøren, er endnu en grund til at se netop denne Marvel-film. Zhao vandt sidste år en Oscar for Nomadland, og det er et godt incitament til at se, hvad hun formåede at få ud af denne ambitiøse MCU-film. Hun talte med Fandango om filmen, og her slap hun detaljer om, hvad fans kan forvente sig.

“Filmen står fuldstændig alene,” sagde instruktøren, da hun blev spurgt, hvordan den multiversum-action, vi har set indtil nu, passer til Eternals. “Hvis du ved, at halvdelen af universet forsvandt, og at det kom tilbage, er det alt, hvad du behøver at vide for at se denne film. Men det, der sker i denne film, vil have store konsekvenser for fremtiden.”

Læs også  Lækager hævder, at Nintendo vil bringe Game Boy-spil til Switch "meget snart"
Artiklen forsætter under annoncen

Hun bekræftede også, at filmen har to post-creditscener. “Bliv ikke kun til den første – bliv også til den anden,” sagde hun. “De er lige så vigtige i vægt, og begge har store overraskelser til dig.”

Ikke overraskende afslørede Zhao ikke nogen spoilere om disse overraskelser. Og det er her, jeg fortæller dig en sidste gang, at store spoilere følger forude.

Eternals Final Trailer
En Celestial i den endelige Eternals-trailer. Billedkilde: Eternals Marvel Studios

Det store plot-læk

Kort efter Marvel frigav den endelige Eternals trailer, indså vi, at en stor plot lækage syntes at være korrekt. Meget af handlingen i trailerne passede til fortællingen i denne plot lækage. Og det var tilfældigvis et komplet plot-lækage, komplet med detaljer om post-creditscenerne.

Artiklen forsætter under annoncen

Lækagen sagde, at Eternals ville have to creditscener, der fokuserede på forskellige aspekter af historien. Den første viser Dane Whitman (Kit Harington), som kigger på en gammel kasse. Han trækker et sværd frem, der er pakket ud. Netop som han er ved at røre ved det, stopper en stemme ham. Whitman skal selvfølgelig blive den sorte ridder i MCU

Den anden scene giver os et kig ind på Eternal’s skib, hvor Pip the Troll dukker op for at introducere Starfox. Sidstnævnte er tilfældigvis Thanos’ bror. Han er også en Eternal, men han er ikke en del af Jordens gruppe. Nogle rygter sagde, at Harry Styles var på tale til at spille Starfox. Men vi er langt fra at få en egentlig bekræftelse

Selvom plottet lækket virker troværdigt, er der ingen mulighed for at bekræfte noget af dette lige nu. Efterhånden som vi kommer tættere på Eternals premiere den 5. november, vil vi finde flere detaljer om filmen, herunder post-credits-scener.

Læs også  Gmail får en større redesign - se det i aktion lige her
Artiklen forsætter under annoncen