Et nærmere kig på Apple News og Flipboard, to must-have apps i en alder af coronavirus

Et nærmere kig på Apple News og Flipboard, to must-have apps i en alder af coronavirus

16. juni 2020 0 Af Mathias
  • I en coronavirus-tidsalder og med andre store nyhedshistorier, der omformer vores verden lige nu, inklusive alt fra Trump-administrationspolitikker til Black Lives Matter-bevægelsen, har mobile apps som Apple News og Flipboard haft blive mere nyttigt end nogensinde.
  • I dette indlæg skal vi se nærmere på funktionerne i begge dele for at hjælpe dig med at beslutte hvilken der passer til dig.
  • Begge er fantastiske nyhedslæser-apps, men der er nogle vigtige forskelle.

Rulle gennem Apple News-appen på min iPhone XR forleden – en af ​​de mange forskellige trafikdrivere for dette websted uden for de sædvanlige mistænkte som Google og sociale netværk – det slog mig, hvor meget jeg var kommet til at stole på andre apps end Twitter i coronavirus-alderen for at holde trit med nyheder såvel som popkultur og andre ting, jeg holder af. Hvor Twitter i stigende grad er faldet ned i en dumpster-ild af idioti, racisme, misogyni og samlet set et effektivt clearinghus for folks meninger og vittici, som ikke er så nyttige for mig i slutningen af ​​dagen, apps til nyhedsaggregatorer (som Apple Nyheder såvel som Flipboard) opfylder et behov for en nyhedsjunkie som mig, idet jeg ikke behøver at vade gennem folks kommentarer og indlæg for at finde de nyheder, jeg er interesseret i. Rul gennem Apple News eller side gennem Flipboard, og nyhederne er bare … der, klar og venter.

I dette indlæg skal jeg sammenligne og kontrastere Apple News og Flipboard, delvis fordi begge apps har gjort store fremskridt for nylig sammenlignet med hvor de endda kun var et år eller så siden. Som jeg henviste til tidligere, er dette et historisk øjeblik, vi lever i lige nu, kendetegnet ved nyhedshændelser, der opvokser livet rundt om i verden (COVID-19-pandemien og bevægelsen Black Lives Matter og protester, der tjener som to nylige eksempler) . Desuden er begge disse apps et godt stykke arbejde med at hjælpe folk med at give mening om alt, hvad der sker lige nu, ud over at følge med dine egne personlige lidenskaber og interesser. Lad os dykke ind og se nærmere på hver enkelt

Artiklen forsætter under annoncen

I Jeg begynder med Apple News. For begge appspecifikke sektioner nedenfor skal jeg tilføje, jeg skal omfatte den seneste udvikling og opdateringer, der er knyttet til appen, samt nogle af mine egne tanker efter at have brugt en betydelig mængde tid på at bruge hver (tankerne beskrevet i ingen særlig ordre). Bemærk: Apple News er naturligvis kun tilgængelig for folk, der bruger Mac, iPhones og iPads, mens Flipboard er tilgængeligt for både iOS- og Android-brugere (ud over at tilbyde en web-version).

Apple News

Artiklen forsætter under annoncen
Billedkilde : Apple

Hurtige fakta : Apple News kommer forinstalleret på alle nye iPhones og iPads, og det er også tilgængeligt som en desktop-app til Mac-computere. Det er en gratis app, men der er også et abonnementstrin mærket som Apple News , der koster $ 9,99 / måned.

Er det prisen værd? Jeg er bestemt en nyhedsjunkie, og mit svar på det spørgsmål er, at det bestemt kan være for mange mennesker. For eksempel får denne pris adgang til hundredvis af magasiner og et par aviser, inklusive Wall Street Journal . Og Apple News månedlige omkostninger er en brøkdel af den normale månedlige abonnementspris for WSJ alene, for ikke at nævne, at Apple også kaster andre solide nyhedsprodukter som Los Angeles Times i dette tilbud. Med hensyn til opdateringer, der kommer til appen, bevæger Apple sig tilsyneladende mod at tilføje lydversioner af historier i appen, så du kan lytte til dem i stedet for bare at læse dem – men du kan slags allerede gøre dette nu, hvis du vil . Gem blot en Apple News-historie i den fantastiske Pocket-app, klik på hovedtelefonikonet i bunden, og tryk derefter på play. Voila. En anden ting at vide: Apple overvejer også angiveligt en abonnementspakke med megapakket, der kunne indeholde flere Apple-abonnementsbaserede tjenester som Apple Music, Apple TV og Apple News . Afhængigt af hvor Apple priser, hvis det i sidste ende får sådan en ting, kan det være en hel del.

Læs også  Den splinternye Pixel 5 er ved at få en stor prisnedsættelse på Black Friday

Hvad Jeg kan godt lide, og hvad jeg ikke kan : Apple News er opstillet i stil med et lodret rullefoder, som jeg elsker, og som gør det nemt at komme hurtigt igennem indhold. For at gemme historier til læsning senere har jeg en tendens til at bruge Apple News-appens funktion “Gemte historier”, fordi det er meget hurtigere at trykke på det og efterlade en historie gemt i appen i stedet for at trykke flere gange for at gemme en historie i noget som Pocket , men det er ikke en big deal.

Artiklen forsætter under annoncen

Jeg kan også godt lide, hvor godt Apple News ”gætter” historier, som jeg vil kunne lide. Jeg klikker på tommelfingeren-knappen ofte på historier, som jeg vil se mere af, og med tiden har der kun været meget sjældne tilfælde, hvor Apple News har sat en fortvivlelse af en historie ind i mit feed, som jeg bare ikke er interesseret i. En ting jeg ikke kan lide: Historier præsenteres på baggrund af både nyhed og emne. Med andre ord, mens du ruller, ser du ikke blot de seneste historier fra alt, hvad du følger. Apple News kombinerer ting, mens du ruller ned i kategorier – hvilket betyder, her er alle de nyeste tech-historier fra dine kilder, og her er et udvalg af nylige historier fra et af dine efterfølgende forretninger som Bloomberg , og her er et par andre nyere historier fra alle dine kilder, som vi tror, ​​du vil kunne lide. Jeg er ikke fan af det. Jeg vil hellere bare se nylige historier på tværs af alle de kilder, jeg følger.

En ting mere skal jeg sige inden jeg dykker ned i Flipboard. Der er en indstilling i Apple News, som du kan slå til eller fra, afhængigt af om du kun vil se historier fra kilder, du følger, eller hvis du vil have Apple News til at bruge de kilder, du følger, til at gætte hvad ellers fra det nyhedsspektrum, du måske ønsker at se. For eksempel følger jeg Rolling Stone magasin i Apple News og appen, da jeg ser det, viser mig ofte interessante musikhistorier fra kilder, jeg ikke følger.

Flipboard

Artiklen forsætter under annoncen
Billedkilde: Flipboard

Hurtige fakta : Flipboard har eksisteret i cirka 10 år nu, og debuterede tilbage i dag som en af ​​de mest smukke, glatte og nyttige apps på iPad. Steve Jobs selv besøgte endda Flipboard-holdets kontor tilbage på dagen, hvor CEO Mike McCue viste frem appen, til Steve’s glæde. Da jeg husker historien, jeg hørte om dette møde, så Steve på, hvordan du kunne “bladre” igennem historier fra kilder, du følger, og det inspirerede Apples administrerende direktør til at starte i en historie om … Jeg tror, ​​det var et bestemt fiskemarked i Japan. Han lavede et punkt om, hvordan historiefortællere er så vigtige for at hjælpe sådanne steder med at overleve og udholde.

Uanset hvad er den største forskel mellem Flipboard og Apple Nyheder er brugergrænsefladen. Standardmåden du bruger Flipboard er ved at “vende” en fliselignende historie op, så du cykler gennem historier som den ad gangen. Efter min mening er det både en styrke og svaghed ved appen. Fordi mindst på iPhone (jeg kommer til Flipboard iPad-appen i et øjeblik, hvilket er lidt anderledes), sætter appen en historie ad gangen foran dig, som tvinger dig til at være opmærksom på den mere . Udgivere elsker det uden tvivl, og det gør annoncører også, men det skaber ikke den form for hurtig rulle, du kan gøre i en app som Apple News for hurtigt at fange nyheder. På tværs af disse linjer har Flipboard imidlertid testet en større ændring af dets design – uden tvivl den største ændring i dens eksistens indtil videre. Tjek min samtale fra tidligere i år med McCue, men i bund og grund kan du nu spille med en indstilling, der giver dig et lodret rullefeed på iPhone til Flipboard. IPad-appen er lidt anderledes – der, når du bladrer gennem din Flipboard-app, kan du se flere historier ad gangen på skærmen, i modsætning til på iPhone. Når det er sagt alt det, er det yderst let for mig at gå tabt i min Flipboard (ikke flailing, jeg mener, bare fanget op i alt det store indhold), selvom jeg ikke altid har tid til det.

Læs også  Apple nedsætter provision for App Store for de fleste udviklere i 2021
Artiklen forsætter under annoncen

Hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke synes ‘ t : Der er så meget at lide ved Flipboard, hvis denne slags nyhedsapps er på din gyde. Fra toppen af ​​mit hoved, hvis du støder på problemer, er der en hjælpefunktion, der giver dig mulighed for at chatte med nogen til at arbejde igennem dit problem lige der inden for appen . Ingen venter på en dag eller to for at få en e-mail besvaret. Hvis du kan lide appen eller endda vil klage over noget, hvis du gør det på Twitter og nævner McCue, får du sandsynligvis et hurtigt svar. Efter min mening er han en af ​​de mest tilgængelige (og virkelig pæneste) teknisk administrerende direktører. Tjek hans Twitter nævner, hvis du ikke tror mig (@mmccue).

Flipboard er den meget bedre mulighed, hvis du også er interesseret i lokale nyheder . Hvis du bor i en af ​​50 store amerikanske byer, kan du følge en af ​​dem, og Flipboard vil kombinere lokale aviser, radio og tv-stationer, såvel som blogs, til et 24-dages feed, der fremhæver alt fra nyheder til fast ejendom, spisning , sport, trafik og mere. “For eksempel”, forklarer Flipboard i et blogindlæg fra et par dage siden, “folk, der følger Kansas City, vil (på dette tidspunkt) se stykker om lokale protester, det nuværende antal af coronavirus og tordenvejr fra området.”

En ting jeg ikke kan lide – dette kan være min egen skyld, fordi jeg ikke har “indstillet” min Flipboard så meget som jeg har min Apple News-app – men på trods af de kilder, jeg følger på Flipboard, føler jeg, at appen gør nogle bisarre “gætte” om historier, som jeg gerne vil læse lidt oftere, end Apple News gør. Jeg åbnede min Flipboard “Cover Stories” -rute lige her til morgen og så mindst en forældrerelateret historie (Flipboard skulle ikke have noget sådant signal, at jeg er interesseret i det) såvel som et eller to om Indien (jeg bor i USA ). Dog synes Flipboard et bedre job med Apple News for ikke at lade ting, jeg er interesseret i, glide gennem revnerne. Det, jeg mener, er dette: Jeg følger de samme kilder på både Flipboard og Apple News, og ofte vil jeg se en historie, som jeg holder af om på Flipboard (og jeg er glad for, at jeg så den der) bare ikke dukker op overhovedet i mit Apple News-feed.

Bundlinje

Artiklen forsætter under annoncen

Jeg er hårdt presset for at vælge en vinder mellem begge disse apps. Fordi de er så ens, tror jeg, jeg kan give en lille kant til Flipboard her på grund af det smukke design. Det gør historier – og pokker, endda annoncerne – til en glæde at se. Apple News er efter min mening meget mere anvendelig, ikke at der er noget galt med det. Disse er begge fantastiske apps til at holde dig informeret og opdateret om nyhederne.