Et forsyningsproblem forhindrer ikke Apple i at sende iPhone 12 i oktober

Et forsyningsproblem forhindrer ikke Apple i at sende iPhone 12 i oktober

12. august 2020 0 Af Mathias
  • Apples frigivelse af iPhone 12 blev skubbet tilbage et par uger på grund af coronavirus.
  • Som et resultat vil det nye lanceringsvindue for iPhone 12 sandsynligvis være engang i oktober.
  • Apples high-end iPhone 12-modeller ankommer muligvis ikke i butikkerne før i november.

En ny investornotat fra den ansete analytiker Ming-Chi Kuo (via MacRumors ) relæer, at en af ​​Apples iPhone-leverandører oplever nogle problemer med kvalitetskontrol med et kameralinsen på virksomhedens nedre ende af iPhone 12-modeller. Husk, at Apple i år er klar til at frigive fire forskellige iPhone 12-modeller, en lineup, der indbefatter to Pro-modeller med 6,1-tommer og 6,7-tommer-skærme og to nederste ende-modeller med 6,1-tommer og 5,4-tommer. Det siges, at den pågældende leverandør er Genius Electronic Optical, og det siges, at problemet involverer et vidvinkel kameralinse.

Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud : 1-dages Sony WH1000XM3-hovedtelefonsalg, 48 ¢ ansigtsmasker, Purell og Germ-x-tilbud, $ 99 madras, mere

Problemet opstår efter sigende, når vidvinkellinsen udsættes for test af høj temperatur og høj luftfugtighed. Og selvom problemet vil tage nogen tid for Genius Electronic Optical at løse, er den gode nyhed, at Apple har en anden leverandør, der producerer den samme komponent. Som et resultat tror Kuo ikke, at produktionsproblemet vil resultere i yderligere forsinkelser i frigivelsen af ​​iPhone 12.

Kuos note læser delvis:

Artiklen forsætter under annoncen

Vi estimerer, at den lave ende 7P vidvinkellinser, CCM og den endelige montaproduktion af den 5,4-tommer og 6,1-tommer aluminiumsramme iPhone vil være i midten af ​​slutningen af ​​august – henholdsvis sent september og begyndelsen af ​​oktober. Vi tror, ​​at Apple i den usikre tidsplan for [Genius] til at løse kvalitetsproblemet ved filmkrakning, Apple vil prioritere at købe Largan’s low-end 1 / 2.6 ”7P vidvinkellinse i det mindste i den indledende forsyningstrin for at sikre, at to aluminiumsrammer ‌iPhone 12‌ kan være som planlagt.

Hvad angår startvinduet til iPhone 12, er det ingen hemmelighed, at Apples næste generelle iPhone-modeller kommer til butikkerne lidt senere, end vi har forventet. Næppe næppe et spekulationspunkt, Apple tog under sit seneste indtjeningskonference et usædvanligt – hvis ikke hidtil uset – skridt til at bekræfte, at frigivelsen af ​​iPhone 12 ville blive skubbet tilbage et par uger i år.

Læs også  Her er de gode nyheder PS5-fans har ventet på at høre

”Som du ved,” sagde Apple CFO Luca Maestri i sidste uge, ”det sidste år begyndte vi at sælge nye iPhones i slutningen af ​​september. I år projicerer vi forsyning for at være tilgængelig et par uger senere. ”

Og mens Apple ikke leverede en grund, det er ingen hemmelighed, at coronavirus-pandemien forsinkede iPhone-design- og udviklingsprocessen med et par uger.

Artiklen forsætter under annoncen

På en relateret note, det er en sikker satsning, at Apple iPhone 12-modeller ikke alle vil lanceres på samme tid i år. Som det er tilfældet med tidligere iPhone-lanceringer, er der en stor mulighed for, at Apples nedre ende iPhone 12-modeller kommer først efterfulgt af virksomhedens højere ende iPhone 12-modeller et par uger senere. Nogle mener, at vi måske ikke engang ser iPhone 12 Pro Max ramte butikker før i begyndelsen af ​​november.

Design klog, Apples iPhone 12 vil vende tilbage til designsproget på iPhone 4, hvilket vil sige, at vi kan forvente at se Apple opgive det afrundede design, det har brugt siden lanceringen af ​​iPhone 6 for næsten seks år siden. En illustration af, hvordan Apples fire iPhone 12-modeller vil se ud, kan ses nedenfor:

Artiklen forsætter under annoncen
Et forsyningsproblem forhindrer ikke Apple i at sende iPhone 12 i oktober Billedkilde: EverythingApplePro / YouTube

Nogle af de mere spændende iPhone 12-funktioner, som vi forventer, at Apple annoncerer næste måned inkluderer support til 5G, forbedrede Wi-Fi-hastigheder, højere højttalere med forbedret dynamisk rækkevidde, en næste -gen A14-processor, forbedret Face ID-pålidelighed med understøttelse af bredere vinkler ved oplåsning, 120Hz ProMotion-skærme på de højere ende-modeller, forbedret kameras ydeevne takket være inkluderingen af ​​en LiDAR-sensor, Portrættilstand til videoer og forbedret lavlyskamera ydeevne.

Læs også  LANG batterilevetid: iPhone 13 Pro Max har lige sat en utrolig rekord