Et andet tegn på, at iPhone 12 afslører, er sandsynligvis kun få dage væk

Et andet tegn på, at iPhone 12 afslører, er sandsynligvis kun få dage væk

1. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple forventes bredt at afsløre iPhone 12 i midten af oktober, men det har endnu ikke annonceret en virtuel pressebegivenhed.
  • En ny rapport fra Korea viser, at iPhone 12 vil blive lanceret meget tidligere end normalt i landet og hævder, at iPhone 12-serien ankommer enten i slutningen af oktober eller begyndelsen af november. Dette indebærer, at en iPhone 12-pressebegivenhed snart skal komme.
  • Korea er normalt ikke inkluderet i den indledende bølge af nye iPhone-lanceringer, men Apple målretter muligvis mod 5G-brugere i regionen.

Apple forventes bredt at afsløre iPhone 12 i de kommende uger, hvor 13. oktober ser ud som den mest sandsynlige iPhone-begivenhedsdato i år. Den nye koronavirus påvirkede udviklingen af de nye modeller, og Apple bekræftede for et par måneder siden, at de nye håndsæt ikke ville komme i butikkerne under det sædvanlige lanceringsvindue i slutningen af september. Apple afholdt en virtuel pressehændelse for et par dage siden med fokus på de nye Apple Watch-modeller, nye iPads og nye abonnementer. Apple nævnte ikke iPhone 12 under begivenheden, men det afslørede A14 Bionic-processoren, der får strøm til de fire kommende smartphones.

Når september næsten er overstået, skal virksomheden snart afsløre iPhone-pressekonferencedato. En ny rapport indikerer, at iPhone 12 muligvis lanceres i slutningen af oktober på et større marked, der normalt ikke er inkluderet som en del af den første bølge. Det er en anden indikation af, at iPhone 12-lanceringsbegivenheden er nært forestående.

Artiklen forsætter under annoncen

Kilder bekendt med Apple-planer fortalte Korea Herald , at Apple forventes at lancere iPhone 12-serien i Korea tidligere end den sædvanlige tidsplan. Ifølge rapporten ønsker Apple at tiltrække flere 5G-brugere på markedet.

Læs også  WhatsApp lancerer en ny digital betalingsfunktion i Brasilien

Kilderne gav ikke en lanceringsdato, men sagde Apple er forbereder sig på at sælge iPhone 12 i slutningen af oktober eller begyndelsen af november. Dette kan falde sammen med den globale iPhone 12-udgivelsesdato. Hvis Apple afslører iPhone 12 den 13. oktober, kan telefonen komme i butikker den 23. oktober.

The Herald påpeger, at Apple har frigivet iPhones i Korea omkring en måned efter USA, Europa og andre større lande. IPhone 12 ser ud til at markere et markant skift i strategi for Apple. En anden forklaring er, at den globale iPhone 12-lancering allerede er forsinket, og det er derfor, den koreanske lancering kan virke tidligt.

Artiklen forsætter under annoncen

Rapporten bemærker også, at Apple forventes at lancere fire iPhone 12-modeller i efteråret, men henviser ikke til, hvilke iPhone 12-versioner der oprindeligt vil være tilgængelige i Korea. Apple forventes almindeligt at lancere to iPhone 12-versioner i oktober, og de resterende to et par uger senere.

Herald giver en mulig forklaring til Apples fokus på Korea i år. IPhone 12 Pro Max formodes at understøtte 28GHz højfrekvente 5G-bånd, en funktion, som ingen af de eksisterende Samsung og LG 5G-telefoner har. Korea var den første nation, der aktiverede 5G-netværk, og Samsung var et af de første virksomheder, der lancerede en 5G-telefon sidste år.

Der er ingen konsensus om, hvilke iPhone 12-versioner der lanceres i oktober, men alle rapporter er enige om, at iPhone 12 Pro Max bliver forsinket til november.

Artiklen forsætter under annoncen