Epic Games bliver desperat i sin mislykkede 'Fortnite' kamp med Apple

Epic Games bliver desperat i sin mislykkede 'Fortnite' kamp med Apple

9. september 2020 0 Af Mathias
  • Epic Games indgav for nylig et foreløbigt påbud, som, hvis det blev givet, ville tvinge Apple til at beholde Fortnite i App Store.
  • Apple sparkede Fortnite fra App Store for tre uger siden efter Epic tillod brugere at betale virksomheden direkte for transaktioner i appen.
  • Siden Fortnite har været ude af App Store, skriver Epic, at antallet af dagligt aktive brugere på iOS er faldet med mere end 60%.

Episke spil kan have bidt mere end det kan tygge, da det besluttede at gå tå-til- tå med Apple over sine App Store-politikker. Selvom Epic var mere end ivrig efter at deltage i en meget offentlig kamp med Apple, efter at det gav Fortnite spillere en direkte betalingsmulighed for mikrotransaktioner – og omgå Apples 30% -nedskæring i proces – konsekvenserne har måske været mere alvorlige end Epic forventede.

Med Epic, der åbenlyst appellerer til Apples App Store-regler, kom det ikke nogen overraskelse for nogen, da Apple startede Fortnite fra i App Store. Apple tog dog et skridt videre, da det besluttede at afslutte Epic Games ‘udviklerkonto helt. Og midt i hele denne saga forsøgte Epic uden held at opnå en midlertidig tilbageholdelsesordre mod Apple, der ville have opbevaret Fortnite i App Store, indtil der blev opnået en endelig afgørelse.

I DAG & # 039; S AMAZON-AFTALE : Amazon har 3M N95-masker til de laveste priser siden pandemien begyndte

Da dommeren Yvonne Gonzalez Rogers benægtede tilbageholdelsesordren, sagde, at enhver skade, der blev påført Epic Games, var det direkte resultat af virksomhedens egen opførsel.

Domstolen finder, at med hensyn til Epic Games ‘bevægelse med hensyn til dets spil , inklusive Fortnite , Epic Games har endnu ikke vist uoprettelig skade. Den aktuelle situation ser ud til sin egen fremstilling.

Apple har ved adskillige lejligheder understreget, at det er mere end glad for at byde velkommen Fortnite tilbage i App Store, forudsat at Epic Games sender en kopi, der forhindrer brugere i at omgå Apples i -app købsmekanisme.

Læs også  Microsofts første 'sammenfoldelige' Android-smartphone har en pris og udgivelsesdato
Artiklen forsætter under annoncen

Nu kommer ord via Reuters om, at Epic Games indgav for nylig et foreløbigt påbud, der ville tvinge Apple til at beholde Fortnite i App Store. I sin arkivering argumenterer Epic for, at det at holde spillet ude af App Store, mens sagen gennemgår det juridiske system, vil medføre, at virksomheden bliver “uoprettelig skade.” Selvfølgelig er ironien ved Epic, der hævder, at den ikke leder efter særlig behandling, mens den samtidig kræver, at Apple giver det en fordel, som ingen anden udvikler får, mildt sagt rig.

Som en del af arkiveringen beskriver Epic nogle af de skader, den allerede har lidt:

Fortnite er mere end bare et spil. Det er et intenst socialt samfund, hvis værdi for dets brugere i høj grad afhænger af evnen til at oprette forbindelse til andre brugere. Epic har bygget et samfund, som folk stoler på. Ved at fjerne Fortnite fra App Store har Apple spaltet millioner af brugere fra deres venner og familie i Fortnite-samfundet, hvilket helt afhænger af tilslutningsmuligheder. Brugeropråb har været øredøvende og har vist reel skade på offentlighedens interesse.

Daglige aktive brugere på iOS er faldet med over 60 siden Fortnite blev fjernet fra App Store. Og fjernelse har allerede resulteret i et tab af goodwill og uoprettelig skade på Epics omdømme. Det fortsatte tab af Fortnite som et samlingssted for brugere på alle platforme vil føre Epic’s kunder til defekter. Epic kan muligvis aldrig se disse brugere igen. Det nægtes også muligheden for at få adgang til endda en enkelt ny bruger blandt de en milliard plus iOS-brugere i mindst det næste år. Fjernelsen af Fortnite fra iOS hindrer også i det væsentlige et stort episk initiativ – der udvikler Fortnite til et fuldt udbygget “metaverse”, et multifunktionelt, vedvarende, interaktivt virtuelt rum. Skader som denne på Epics flagskibsapp kan ikke beregnes i erstatning.

Hvis noget er øredøvende, er det hykleriet fra Epic Games. Virksomheden beklager den indflydelse, som Fortnite fjernelsen har haft på brugerne, mens den fuldstændig ignorerer, at den nuværende situation er helt sin egen handling. Og igen kunne Epic Games let have anlagt denne sag mod Apple uden åbenlyst og åbenlyst at se bort fra mangeårige App Store-politikker. Epic Games ønsker tydeligvis at have sin kage og spise den også, og det er svært at forestille sig, at virksomhedens arkivering overbeviser retten selv en lille smule.

Læs også  Google Assistant ønsker at forbedre arbejdet hjemmefra under pandemien

Derudover, og som andre har påpeget, ser Epics argument her ud til at fremhæve fordelene, som Apples App Store giver det.

Artiklen forsætter under annoncen

Som et hurtigt interessepunkt bemærker Epics arkivering, at det har cirka 350 millioner brugere på tværs af alle spilplatforme. Til det punkt er det værd at bemærke, at Epic klager over 30% nedskæringen fra Google og Apple, men har ikke sagt noget om 30% nedskæringen fra Microsoft, Nintendo og Sony.