Endnu et stor Galaxy Z Fold 2-leak dårligt nyt for mobilens specs

Endnu et stor Galaxy Z Fold 2-leak dårligt nyt for mobilens specs

17. juli 2020 0 Af Mathias
  • Samsungs Galaxy Z Fold 2-specifikationer og -funktioner er endnu en gang lækket i en omfattende rapport fra koreansk teknisk nyhedswebsted ETNews .
  • Ifølge rapporten vil Galaxy Z Fold 2 have et 7,7 tommer AMOLED display inde i folden og en 6,23 tommer AMOLED Cover Display på ydersiden.
  • Samsung afholder sin næste Galaxy Unpacked-begivenhed den 5. august.

Den 7. juli Samsung sendte invitationer til sin virtuelle Galaxy Unpacked-begivenhed, der finder sted den 5. august og har deres ”nyeste økosystem af Galaxy-enheder.” Rygter og rapporter, der er dukket op i de sidste par måneder, fik os til at tro, at “økosystemet” ville omfatte en Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 5G og Galaxy Z Fold 2, men det rapporteres nu, at efterfølgeren til Galaxy Fold kan blive forsinket. Uanset hvad har det ikke forhindret internettet i at forsøge at ødelægge enhver sidste funktion og specifikation af den sammenklappelige telefon.

En nylig rapport fra Sydkoreas ETNews hævder Galaxy Z Fold 2 ( hvilket rygter om at være det omdirigerede navn på den telefon, der vil følge Galaxy Fold), vil have et 7,7 tommer Youm On-Cell Touch AMOLED (Y-OCTA) display med en opdateringsfrekvens på 120Hz og det samme Ultra-Thin Glass fundet på Galaxy Z Flip.

Artiklen forsætter under annoncen

Dette er ikke første gang, vi har hørt om en jævn større skærm til Fold 2, men lækagen slutter ikke der.

Ifølge ETNews , Galaxy Z Fold 2 vil også have et 6,23-tommers Cover Display (en betydelig opgradering fra den 4,6-tommers ydre skærm fra originalen) og en biometrisk fingeraftryksscanner monteret på siden. Hvad angår kameraerne siges Z Fold 2 at have to 10-megapixel selfie-kameraer – et på indersiden og et på ydersiden – samt et bagudvendt triple-lens kamera-array. Den primære matrix har et 12-megapixel kamera med en vidvinkelobjektiv, et 12-megapixel kamera med et ultra vidvinkelobjektiv og et 64-megapixel telefoto kamera.

Læs også  Tysklands sjove koronavirus-reklamer vil overbevise dig om at blive inde

Som SamMobile bemærker, at hvis denne rapport er nøjagtig, vil Galaxy Z Fold 2 have den samme opsætning som Galaxy S20.

Hvad angår batteristrøm, siger ETNews , at Z Fold 2 understøtter 15W hurtig trådløs opladning såvel som 15 W omvendt trådløs opladning (hvilket er, når du oplader en anden enhed med din telefon). Tidligere rapporter har antydet, at Samsung lægger både et 2.090 mAh batteri og et 2.275 mAh batteri inde i Galaxy Z Fold 2, hvilket giver telefonen en samlet batterikapacitet på 4.655 mAh. Vi forventer også, at telefonen har en Snapdragon 865 -processor, 12 GB RAM, support til 5G-netværk og op til 256 GB lagerplads. På dette tidspunkt er der meget lidt, vi ikke kender.

Artiklen forsætter under annoncen

Vi ved stadig ikke, hvornår en officiel meddelelse fra Samsung vil ankomme, men 5. august er stadig uger væk, så måske vil firmaet sortere eventuelle problemer og afsløre Galaxy Z Fold 2 ved arrangementet Upakket.