En populær “leaker” svarede lige på alle vores mest presserende PS5 spørgsmål

En populær “leaker” svarede lige på alle vores mest presserende PS5 spørgsmål

14. juni 2020 0 Af Mathias
  • “PS5-prisen, udgivelsesdato og design er stadig store hemmeligheder, som Sony muligvis ikke er klar til at afsløre, men en lækker hævder, at de har alle svarene.
  • Sony vil ikke vise PS5 under den 11. juni-begivenhed, sagde den samme person tidligere. Men en officiel meddelelse kommer i begyndelsen af ​​juli.
  • Forudbestillinger starter snart efter, at designet afsløres, og konsollen vil blive solgt hos nogle punkt i midten af ​​november. PS5 koster $ 499 pr. Lækager.

Sony afholder en PlayStation 5-begivenhed online på torsdag, en uge senere end oprindeligt annonceret. Hardcore-fans, der håber på, at Sony endelig afslører de faktiske detaljer, der betyder mest ret, burde temperere deres forventninger. Sony forventes kun at demonstrere PS5-spil ved begivenheden. Konsolens design vil blive afsløret på et senere tidspunkt, og det samme gælder prisen og den faktiske udgivelsesdato for spilriggen. En lækker har faktisk en dato for PS5-design-afsløringen, samt præcise prisoplysninger og lanceringsdatoer for Sonys nye spilprodukter.

Lækker, der opererede under @ IronManPS5, var tidligere kendt som @PSErebus, som nu er en Twitter-konto, der peger på alias til Iron Man . Han eller hun offentliggjorde konsistente opdateringer om Sonys PS5-frigørelsesplaner i de sidste par måneder, selvom kravene endnu ikke er verificeret. Lækageren tog til Twitter onsdag for generelt at gentage oplysninger, der tidligere blev delt om de samme konti. Og vi ved snart, om han eller hun har haft adgang til indvendige oplysninger hele tiden.

PS5 design

Det endelige PS5 design vil blive afsløret via en PlayStation Blog-opdatering den 7. juli, siger @ IronManPS5. Det er mindre end en måned væk. Skulle dette være nøjagtigt, kan alle andre lækager muligvis også være nøjagtige.

Det endelige design til PlayStation 5 vil officielt blive afsløret af Sony Interactive Underholdning på PlayStation-blog den 7. juli 2020 pic.twitter.com/MZkeJotBhQ

– Iron Man (@ IronManPS5) 10. juni 2020

Nogle udbrud af COVID-19 bremser, men andre accelererer, hvilket gør at holde eventuelle personlige pressehændelser problematiske. Sony bliver helt sikkert nødt til at afsløre PS5-designet uden faktisk at have den slags hovedtegn, som konsollen fortjener.

Læs også  Retssag beskylder Google for at spore brugeraktivitet i apps, selv efter det er accepteret
Artiklen forsætter under annoncen

I en separat tweet, Iron Man sagde, at september 2020-udgaven af ​​PlayStation Official Magazine UK vil indeholde PlayStation 5 på forsiden. Magasinet vil være tilgængeligt i digital version online i juli og i butikkerne den 28. juli.


PS5-pris

Lækageren delte også priser for konsollen og sagde, at PS5 vil blive lanceret over hele verden i 2020, priser til $ 499 (USA), € 499 (EU) og £ 449 (UK).

Hvad Iron Man er ikke sikker på, hvor meget lager du får til den pris. Lækageren siger, at ”der skal være en anden mulighed”, når det kommer til opbevaring. Enten skal Sony annoncere en PlayStation 5 med en “825 GB SSD til $ 399, og en PlayStation 5 med mindst 1,5 TB SSD til $ 499, eller du får 825 GB til $ 499,” lyder tweeten.

Amazon UK startede fejlagtigt PS5 forudbestillinger, med nogle købere, der bestilte en 2TB PS5 pris til £ 599,99. Det er for tidligt at sige, om nogen af ​​disse oplysninger er ægte, eller om det er information om pladsholder.

Læs også  Lækage siger, at Pixel 5 har et 120Hz display

Iron Man siger, at PS5-forudbestillinger begynder i juli:

PS5-udgivelsesdato

En faktisk udgivelsesdato blev ikke nævnt, så vi er stadig fast med det skøn i efteråret 2020, som vi altid har haft. Lækageren sagde imidlertid i en anden meddelelse, at Xbox Series X vil være i salg i otte uger i 2020, der starter den 6. november, sammenlignet med kun seks uger for PS5. Dette indebærer, at PS5’s frigivelsesdato vil blive indstillet i ugen 16. til 20. november.


PlayStation VR

Interessant nok, Iron Man hævder også, at den næste generation af PlayStation VR lanceres i 2021 , med et trådløst headset “eksklusivt” til PlayStation 5. Priserne for den nye PlayStation VR er $ 399 (US), € 399 (EU) og £ 349 (UK).

Sony Interactive Entertainment frigiver den næste generation af PlayStation VR med et trådløst headset eksklusivt til PlayStation 5 i 2021 til den anbefalede udsalgspris (RRP) på $ 399, € 399 og £ 349 pic.twitter.com/9r1ehH2ETa

– Iron Man (@ IronManPS5) 10. juni 2020

Endelig sagde personen også, at PS5-spil vil have omkring den samme pris som nye PS4 spil eller $ 59,99 (USA) og £ 59,99 (UK).