En Google-app, jeg håber, at jeg aldrig bliver nødt til at bruge, bare har fået et par fede nye funktioner

En Google-app, jeg håber, at jeg aldrig bliver nødt til at bruge, bare har fået et par fede nye funktioner

14. august 2020 0 Af Mathias
  • Google opdaterede sin Android-app til blinde og svagsynede med et nyt design, support til flere enheder og support til flere sprog.
  • Google Lookout har også modtaget to nye tilstande: Food Label og Scan Document.
  • Lookout-anvendelser telefonens kamera til at hjælpe blinde og svagtseende med at se og læse og stole på kunstig intelligenssteknologi, der ligner Google Lens.

Jeg skrev i oktober sidste år, at Google Maps fik en imponerende ny funktion, som jeg håber, at jeg aldrig bliver nødt til at bruge. Det var en tilgængelighedsfunktion, der gjorde navigering i Google Maps meget enklere for blinde og synshæmmede. Google har ikke stoppet med at opdatere tilgængelighedsfunktionerne, der er målrettet mod denne bestemte gruppe af smartphonebrugere, og det er på tide, at Lookout modtager et par seje opdateringer, som jeg også håber, at jeg aldrig skal bruge.

Artiklen forsætter under annoncen

Google lancerede Lookout sidste år, en Android-app, der udnytter kraften i kunstig intelligens (AI) til at fortolke verden gennem kameralinsen for mennesker, der er blinde eller synshæmmede. Appen er afhængig af den samme AI-teknologi, som Google implementerede i sin Google Lens-app. Oprindeligt arbejdede appen kun på Pixel-enheder på engelsk og kunne genkende personer, objekter og tekst.

Google offentliggjorde tirsdag en stor opdatering til appen, hvilket gør appen tilgængelig på en lang række enheder og tilføjer support til flere sprog. Lookout fungerer på enhver enhed, der har mindst 2 GB RAM og kører Android 6.0 eller nyere. Det understøtter engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk.

Google Lookout
Ny Google Lookout-funktion: Food Label. Billedkilde: Google

Oven i det leverer appen et par ekstra funktioner kaldet Food Label og Scan Document. Førstnævnte vil se efter etiketten eller stregkoden på et fødevareprodukt og fortælle dig, hvad det er. Funktionen kan være nyttig i butikkerne, men også derhjemme, når det kommer til at fjerne dagligvarer. Google forklarer, at Food Label vil være i stand til at skelne dåser der føles det samme ved berøring og fortælle dig, hvad de indeholder, som det ses på illustrationen ovenfor.

Læs også  ‘Fortnite’ blev sparket ud af App Store, nu begynder Epic Games en krig med Apple
Artiklen forsætter under annoncen

Google Lookout
Ny Google Lookout-funktion: Scan dokument. Billedkilde: Google

Som navnet antyder, er Scan Document en funktion, der giver dig mulighed for at scanne breve, mail og alt, hvad der er udskrevet. Lookout vil tage et foto af dokumentet og derefter fange indholdet, som derefter kan læses højt.

Google sagde også i sin meddelelse, at det opdaterede design af appen efter at have hørt feedback fra det blinde og syn med lavt syn. Designet giver mere plads til kameravisningen, og navigation kræver færre haner og mindre tid end før. Brugere vil være i stand til at rulle mellem tilstande i bunden af ​​skærmen. Hele designet er kompatibelt med funktionen TalkBack Android-skærmlæser.

Artiklen forsætter under annoncen

Lookout-appen er tilgængelig til download i Google Play-butikken.