Elon Musk ser ud til at vinde i kampen om at genåbne Tesla-fabrikken

Elon Musk ser ud til at vinde i kampen om at genåbne Tesla-fabrikken

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • Efter en anspændt stand-off får Tesla lov til at genåbne sit produktionsanlæg i Californien i næste uge.
  • Godkendelsen kommer, efter at Tesla sagsøgte Alameda County for at nægte at lade det genoptage operationen på sin Fremont-fabrik.
  • I en viral tweet sendt ud i denne uge, Musk oprindeligt meldte sig frivilligt til at blive arresteret, hvis myndighederne besluttede at håndhæve statens hjemmebesøg-ordre.
  • Besøg GEAR -online.dk's hjemmeside for flere historier.

Even efter Teslas standarder har sagaen, der involverer Elon Musks kamp for at genåbne virksomhedens produktionsanlæg i Fremont, Californien, været intet mindre end bizart. Tesla, hvis du husker det, sagsøgte Alameda County i weekenden for ikke at lade det genoptage forretningsdriften og genåbne sin Fremont-fabrik.

Retssagen blev, som man kunne forvente, ledsaget af en tweet fra Musk, hvor Tesla-administrerende direktør sprængte Alameda-sundhedschef som ”uvidende” og for at optræde i modsætning til til guvernøren, præsidenten, vores forfatningsmæssige friheder & bare almindelig sund fornuft! ”

Don & # 039; t Miss : Dagens bedste tilbud: 70 ¢ coronavirus ansigtsmasker, $ 20 øretelefoner, $ 4,50 smarte stik, $ 21 rabat på AirPods Pro, gymnastiksal, mere

Med retssagen i spil besluttede Musk tidligere i denne uge at ensidigt genåbner virksomhedens Fremont-fabrik og fandt sig i noget af en surrealistisk vri frivilligt som en hyldest, hvis politiet besluttede at svinge forbi og arrestere anyo ne for overtrædelse af statens direktiv om ophold-hjemme-arbejde.

“Tesla genstarter produktionen i dag mod reglerne i Alameda County,” sagde Musk mandag. ”Jeg vil være på linje med alle andre. Hvis nogen bliver arresteret, beder jeg om, at det kun er mig. ”

Artiklen forsætter under annoncen

Hvad mere er, Musk var så frustreret over hele situationen, at han endda truede at flytte Teslas operationer til enten Nevada eller Texas. Derfra tog situationen en endnu mere dramatisk tone. I går tweetede præsident Trump: ”Californien skal lade Tesla & åbne anlægget, NU. Det kan gøres hurtigt og sikkert! ”

Læs også  Alt, der kommer og går på Netflix i ugen den 30. august

Selvom en anspændt modstand mod myndighederne syntes sandsynlig, har situationen løst sig uden yderligere eskalering.

Tidligere i dag sagde Alameda County, at Tesla kan opretholde “minimum forretningsdrift”, og at hele fabrikken kan åbne fuldt op i næste uge, forudsat at visse sikkerhedsretningslinjer implementeres. I en erklæring om sagen sagde Alameda County følgende:

Vi gennemgik planen og afholdt produktive diskussioner i dag med Teslas repræsentanter om deres sikkerheds- og forebyggelsesplaner, herunder nogle yderligere sikkerhedsanbefalinger. Hvis Teslas forebyggelses- og kontrolplan inkluderer disse opdateringer, og folkesundhedsindikatorerne forbliver stabile eller forbedrer, er vi enige om, at Tesla kan begynde at øge deres minimum Forretningsdrift denne uge som forberedelse til mulig genåbning så snart som næste uge.

Vi vil arbejde sammen med Fremont PD for at verificere, at Tesla overholder fysisk afstand, og at der er indgået enighed om sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger for deres arbejdstageres sikkerhed, da de forbereder sig på fuld produktion. Næste mandag den 18. maj markerer to uger efter begrænsningen af ​​4. maj. Forudsat at dataene viser fremskridt med vores COVID-19-indikatorer i løbet af denne to ugers periode, tillader vi yderligere godkendte aktiviteter for lokale virksomheder, herunder Tesla, som tidligere planlagt.

Teslas skub for at genåbne sin Fremont-fabrik kommer, da mange stater begynder at lempe af en række sikkerhedsforanstaltninger, der oprindeligt blev gennemført for at holde coronavirus spreder sig. Navnlig har mange sundhedseksperter, inklusive Dr. Anthony Fauci, advaret om, at en mere dødbringende bølge af coronavirus kan feje landet, hvis stater genåbner for hurtigt.

Artiklen forsætter under annoncen