Du skal muligvis slette og gendanne din iPhone, hvis du ser disse fejl

Du skal muligvis slette og gendanne din iPhone, hvis du ser disse fejl

6. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Apple offentliggjorde et nyt supportdokument på sit websted, der informerede iPhone-ejere om, at de har brug for at nulstille og gendanne deres telefoner, hvis de løber ind i visse fejl.
  • i OS 14 og watchOS 7 tilsyneladende leveret med en række problemer, herunder manglende træningskort, sundhedsdata, der ikke indlæses, og øget batteridrænning.
  • Uanset hvad du laver, skal du sørge for at tage backup af din telefon, før du sletter noget.

Hvis du undrer dig over, hvorfor Apple skubber iOS 14.2 beta-udgivelser ud kun timer efter, at iOS 14 blev sået ud til offentligheden, et nyt supportdokument virksomhedens websted kan muligvis give en forklaring.

Onsdag offentliggjorde Apple denne supportside med en række detaljer, der kan påvirke iPhone- og Apple Watch-ejere, der opgraderede til iOS 14 og watchOS 7. Bugs i ny software er ikke særlig ualmindelige, men løsningen, som Apple foreslår for brugere, der løber ind i disse problemer, er langt mere ekstrem end du kunne forvente.

Artiklen forsætter under annoncen
I DAG & # 039; S BEDSTE AMAZON-TILBUD : Eksperter siger, at der kommer mere dagligvarebutik – 5 ting at lagre på, mens du kan

Først og fremmest er det disse spørgsmål at iOS 14 og watchOS 7-brugere rapporterer efter opgradering af deres enheder:

  • Dine træningskort mangler i Fitness-appen på iPhone til tidligere GPS-aktiverede træningsprogrammer fra dit Apple Watch.
  • Aktivitets-, puls- eller andre sundhedsrelaterede apps kan ikke starte eller indlæse data på dit Apple Watch.
  • Fitness-appen eller Health-appen kan ikke starte eller indlæse data på din iPhone.
  • Health-appen eller Fitness-appen rapporterer en unøjagtig mængde datalagring på din iPhone.
  • Aktivitetsappen rapporterer en unøjagtig mængde data torage på dit Apple Watch.
  • Dine miljømæssige lydniveaudata eller hovedtelefonens lydniveaudata fra Apple Watch mangler i Health-appen på iPhone.
  • Øget batteridrænning på din iPhone eller Apple Watch.
Læs også  Apple har udgivet den første iOS 13.5.5 beta til iPhone

Nogle er mere alvorlige end andre, men hvis du vil have dem ordnet, processen vil være temmelig tidskrævende. Ifølge Apples supportside, hvis du oplever to eller flere af problemerne ovenfor, er det første skridt, du skal tage, at ophæve parring af dit Apple Watch fra din iPhone, hvilket du kan gøre fra Watch-appen på telefonen. Når uret ikke er parret, skal du navigere til iCloud -indstillingerne på din telefon, sikre dig, at Health er tændt, og derefter trykke på iCloud-sikkerhedskopi . Tryk på Sikkerhedskopier nu for at starte processen, for når din telefon er sikkerhedskopieret, skal du tørre hele din telefon ved at gå til Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger .

Når din iPhone er nulstillet til fabriksindstillinger, kan du begynde at gendanne den fra den iCloud-sikkerhedskopi, du lavede. Dette lyder som et mareridt for de mennesker, der har disse problemer, men den gode nyhed er, at iOS 14.2 burde være ude før end senere og sandsynligvis vil være forudinstalleret på alle de kommende iPhone 12-modeller.

Artiklen forsætter under annoncen