Du forudbestilte PS5, gør dig nu klar til at betale mere kontant for kritisk opgradering

Du forudbestilte PS5, gør dig nu klar til at betale mere kontant for kritisk opgradering

4. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • PS5 og PS5 Digital Edition leveres begge med kun 825 GB lagerplads.
  • Krav til installation af spil er allerede lækket for nogle af de kommende PS5-spil, hvilket tyder på, at lageropgraderinger er uundgåelige køb for nogle spillere.
  • Sony har endnu ikke afsløret, hvilken type eksterne SSD’er der opfylder størrelsen og hastighedskravene til PS5.

Da Sony afslørede specifikationerne for PS5 under den kedelige begivenhed i midten af marts, påpegede vi det massive kompromis med det nye konsol: 825 GB SSD-lager. På det tidspunkt havde vi ingen idé om, at Sony ville lancere to PS5-versioner. Måneder senere, da PS5 Digital Edition blev afsløret, blev det klart, at det samme kompromis ville påvirke købere af begge konsoller. Og nu hvor enhederne er tilgængelige til forudbestilling, bliver du nødt til at vide, at du allerede har brug for at afsætte kontanter til at udvide det interne lager med en pebret ekstern SSD-opgradering.

Gå ikke glip af : 10 tilbud, du ikke vil gå glip af på lørdag: Early Prime Day TV-aftale, Lysol-servietter, $ 50 i rabat på Instant Pot, 34 ¢ ansigtsmasker, mere

Sony forsøgte at forklare den usædvanlige kapacitet på 825 GB under begivenheden i marts og sagde, at den passer perfekt til dens behov. Mark Cerny bemærkede også på det tidspunkt, at PS5 understøtter almindelige HDD og SSD’er. Men for at spille spil fra de eksterne SSD’er, skal de matche hastigheden på den indbyggede lagerplads. Det er 5,5 GB / s, den slags ydelse, der ikke er bredt tilgængelig fra overkommelige SSD’er. Samsung annoncerede 980 PRO-modellen, der muligvis passer ind i PS5s SSD-udvidelsesrum, men Sony har endnu ikke bekræftet noget. Som det er nu, har vi ingen idé om, hvilke SSD’er der fungerer med PS5 og PS5 Digital Edition, og hvilke specifikationer de skal opfylde.

Læs også  Xbox Games Showcase: Se den nyeste Xbox Series X live stream her

Men flere og flere lækager indikerer, at de spil, der er lavet til PS5, vil tage masser af lagerplads. GamesRadar anførte nogle få af de PS5-installationsstørrelser, der er hidtil kendt:

  • Spider-Man: Miles Morales installationsstørrelse – mindst 50 GB
  • Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition installationsstørrelse – 105GB
  • Demon’s Souls Remake installationsstørrelse – 66GB

Det er ret meget. Jo flere spil du installerer, jo mere lagerplads optager du. Og Sony gjorde det til et punkt i sine PS5-begivenheder at fokusere på alle de nye spil, der kommer til PS5, inklusive eksklusiviteter, der ikke vil være tilgængelige på den anden side. Jo mere Sony understreger denne særlige fordel, jo klarere bliver 825 GB ulempen.

Artiklen forsætter under annoncen

Du oplever muligvis ikke opbevaringstræthed i starten, men hardcore gamere, der spiller flere titler på samme tid, vil utvivlsomt finde det mere udfordrende at styre den samling af spil, de vil have til rådighed.

Sony sagde for længe siden, at PS5 kun giver dig mulighed for at installere de spilkomponenter, du muligvis har brug for, hvilket kan hjælpe med opbevaring. Og du kan flytte spildata til PlayStation-skyen og andet eksternt lager.

Men før end senere har du muligvis brug for at bruge top dollar til en hurtig SSD-løsning, der giver dig mulighed for at spille PS5-spil direkte fra det eksterne drev – GamesRadar forklarer det bedst:

Så lad os lave mere matematik. Jeg bruger $ 399 på PS5 All-Digital Edition, køb Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition for $ 70 (da jeg ikke havde en PS4 indtil for nylig, har jeg aldrig spillet Spider- Mand ), og download [175GB of] Call of Duty : Warzone gratis. For $ 469 har jeg nu omkring en tredjedel af min PS5s lagerplads og kun to spil at vise til det.

Microsoft har et lignende problem med den nye Xbox, men virksomheden kom med en løsning. Et brugerdefineret 1 TB SSD-drev, der koster to tredjedele af det, du betaler for Series S. Men spillere er i det mindste opmærksomme på, at det er muligt at opgradere den interne SSD. PlayStation 5-fans bliver nødt til at vente på, at Sony afslører SSD-lagringskravene til PS5-versionerne.

Læs også  Held og lykke med at finde en Xbox Series X eller Xbox Series S til efteråret
Artiklen forsætter under annoncen