Dette lækkede design ville sandsynligvis gøre Pixel 5 til en flopp

Dette lækkede design ville sandsynligvis gøre Pixel 5 til en flopp

8. juli 2020 0 Af Mathias
  • Pixel 5-udgivelsesdato er op i luften, og det hele er takket være den nye coronavirus-pandemi, ifølge nogle rapporter.
  • Sundhedskrisen kan muligvis forklare manglen på sene Pixel 5-rygter. I tidligere år har vi lært alt, hvad der var at vide om de nye Pixel-flagskibe måneder før Googles hardware-begivenheder.
  • En tvivlsom Pixel 5 design lækage cirkulerer online, med et design, der ville være alt for skuffende for en 2020 Pixel.

Pixel 5 skulle være et af årets mest spændende nye håndsæt, i det mindste i teorien. I praksis udformes Pixel 5 sig til at være det mest skuffende “flagskib” Pixel indtil videre, da Google i vid udstrækning forventes at gå til en mellemklasse-chip i stedet for den avancerede processor, der driver alle de bedste Androids i år. Vi har hørt Snapdragon 765-ryktet en hel del gange indtil videre, og Pixel-rygter går normalt i opfyldelse. Men 2020 er ikke et almindeligt år, og Pixel 5-rygter mangler i aktion i ganske lang tid. Den nye coronavirus-pandemi havde indflydelse på, hvordan folk arbejder, og det inkluderer Google. Dette kan forklare, hvorfor vi Pixel 5 kunne se forsinkelser og gå glip af det forventede lanceringsvindue i oktober. Og det kan forklare manglen på nye Pixel-lækager. Et nyt sæt billeder, der viser det påståede Pixel 5-design, er blevet skubbet online, men mange bestrider rendernes sandhed. For ikke at nævne, at designet nedenfor ville være alt for skuffende for en 2020-smartphone.

Offentliggjort på Pigtou, gengivelserne viser det påståede design, der ville have været fornuftigt sidste år eller i 2019. Den påståede Pixel 5-telefon i disse gengivelser har en hul-punch-skærm med kameraet placeret til venstre side af håndsættet og en ensartet ring. Der er intet galt med skærmen indtil videre. Faktisk ryktes det, at Pixel 5 grøfter den sofistikerede Soli-radar, der sidder øverst, hvilket ville give Google-designere mulighed for at forbedre forholdet mellem skærm og krop. Pixel 4-skærmdesign (billede ovenfor) er absolut grusomme sammenlignet med nogle af de andre Androids, der blev lanceret sidste år. Men ville Google være så hurtig til også at dumpe det ansigtsgenkendelsessystem, det har opbygget til Pixel?

Læs også  Denne skøre teknologi kunne gøre knappeløse telefoner mulige

Tvivlsom gengivelse viser påstået Pixel 5-design. Billedkilde: Pigtou

Designet ovenfor antyder, at Google ville skifte tilbage til en bagudvendt fingeraftrykssensor til Pixel 5, hvilket ville være et kæmpe skridt bagud. Flagskibe eller mid-rangers, Android-telefoner med skærmbilleder på hele skærmen har en fingeraftrykssensor på skærmen. Galaxy A71-modellerne er et sådant eksempel. En rygtet A71s 5G UW-version ville faktisk være baseret på den samme Snapdragon 765 som Pixel 5, LG Velvet og OnePlus Nord.

Dette lækkede design ville sandsynligvis gøre Pixel 5 til en flopp

Samsung Galaxy A71 5G design. Billedkilde: Samsung

I bedste fald ville dette lækkede Pixel 5-design fungere som en type ting Pixel 4a eller 5a.

Det dobbelte skærmobjektivkamera giver heller ingen mening for Pixel 5. Det er 2020, og smartphoneproducenter placerer tre kameraer på deres telefoner. Det er ikke, at der er behov for tre kameraer på dette tidspunkt, men de er bestemt en ikonisk markør af “nyt”. Du kan muligvis ikke skelne Galaxy-seriens telefoner fra hinanden. Men tæl kameraerne, så ved du, at de skulle være helt nye. Ikke engang Google har råd til at modstå kameraopgraderingen i betragtning af hvad alle andre laver. Presset ville være for stort i et år, når iPhone 12-profferne rygtes om at få et LiDAR-kamera på toppen for triple-lens-kameraet, når Samsung har periskopekameraer, og når OnePlus Nord ryktes at have en “flagskibskamera” -oplevelse.

Påstået Pixel 5-design. Billedkilde: YouTube

Og lad os ikke glemme, at en lækker tidligere i år (ovenfor) leverede dette vilde Pixel 5-design, der indeholdt et triple-lens kamera på bagsiden.

Flere mennesker har stillet spørgsmålstegn ved gengivelserne. 9to5Google’s Stephen Hall og Android-politiets David Ruddock behandlede lækage og fravær af rygter om Pixel 5.

Separat sagde Steve Hemmerstoffer, at han modtog CAD designs over uger siden, men blev ikke overbevist.

Det er uklart, hvornår Google afslører Pixel 4a og Pixel 5 på dette tidspunkt. Nogle rapporter siger, at Pixel 4a kunne annonceres i juli, hvor Pixel 5 forventes at blive lanceret i oktober. Andre siger, at telefonerne kan se flere forsinkelser. Google bliver helt sikkert nødt til at adressere sin Pixel-strategi fremover, især i betragtning af at Pixel 3a-serien netop blev afbrudt. Uanset hvad der sker i år, er det Pixel 6 at se frem til, især hvis Google formår at afslutte sin første genererede brugerdefinerede processor inden oktober 2021.