Dette kan være grunden til, at Galaxy S21 lanceres meget tidligere end normalt

Dette kan være grunden til, at Galaxy S21 lanceres meget tidligere end normalt

14. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • En ny rapport siger, at Samsung vil lancere Galaxy S21 i slutningen af januar 2021, hvilket tilsyneladende bekræfter en nylig lækage.
  • Samsung er ikke bare bekymret for iPhone 12, bemærker rapporten. Virksomheden ønsker at drage fordel af Huaweis igangværende kriser.
  • Huawei har stadig forbud mod at drive forretning med amerikanske teknologivirksomheder, og det gør det stadig sværere at konkurrere i mobilbranchen.

A fremtrædende leaker sagde for et par dage siden, at Samsung ville afsløre Galaxy S21-serien den 14. januar, og telefonerne lanceres i butikkerne den 29. januar. Hvis det er nøjagtigt, ville dette give Galaxy S21 den tidligste lancering af en Galaxy S-telefon hidtil. Galaxy S-telefoner lanceres normalt i februar, og de sendes til købere et par uger efter den officielle meddelelse. For et par dage siden spekulerede jeg i, at de sub-par salgspræstationer på Galaxy S20 og Note 20 kombineret med den vellykkede lancering af iPhone 12-serien, der ankom i to forsinkede bølger, og coronaviruspandemien måske har overbevist Samsung om at lancere S21 tidligere end normalt. Men det viser sig, at der kan være en anden vigtig faktor her, som Samsung forsøger at drage fordel af: Den igangværende Huawei-krise.

Artiklen forsætter under annoncen
Gå ikke glip af : 10 tidlige Black Friday 2020 tilbud du don ‘ t vil gå glip af denne weekend

Huaweis mobilvirksomhed har fået et betydeligt slag, da Trump-administrationen forbød den kinesiske smartphone-producent at arbejde med amerikanske teknologivirksomheder. Dette hindrede i det væsentlige Huaweis planer om at blive verdens største smartphone-leverandør ved at forhindre det i at få ny smartphone-hardware og softwareaftaler. Huawei har ikke adgang til de chips, det har brug for for at holde trit med iPhone og Samsung, og dets Android-enheder kan ikke køre Googles version af Android. Som et resultat har salg af en førsteklasses Android-telefon, der ikke føles som en Android-telefon, skadet Huaweis bundlinje.

Læs også  Verdens største Apple-insider afslørede netop en stor overraskelse omkring salg af iPhone 12

Samsung forsøger at udnytte hele situationen, især i betragtning af Amerikas nylige politiske udvikling. Trump tabte valget til Joe Biden, og det er uklart, hvordan sidstnævnte vil handle i forhold til Kina sammenlignet med sin forgænger.

Tre kilder, der er fortrolige med sagen fortalte Reuters , at Samsung planlægger at lancere den nye Galaxy S telefoner mere end en måned tidligere end forventet “i et forsøg på at få markedsandele fra Huawei og afværge konkurrence fra Apple.”

Artiklen forsætter under annoncen

Rapporten bemærker at sydkoreanske chipindustriens embedsmænd håber, at Biden vil lette nogle af de begrænsninger, der pålægges Huawei, men de forventer også, at den indgående administration vil opretholde en hård holdning til Kina. Huawei er i “survival mode”, pr. Reuters , som begrænsninger skader dets levering af chips og andet telekomudstyr. Rapporten bemærker også, at en person hos en større leverandør af chips sagde, at Huaweis lagre ville køre tidligt næste år.

Samsung lancerer Galaxy S21 i slutningen af januar næste år sammenlignet med begyndelsen af marts i 2020. Rapporten henviser sandsynligvis til S21s butikslancering snarere end meddelelsen. Galaxy S20-serien blev afsløret i midten af februar i år.

Rapporten bemærker også, at Samsung solgte 59% færre Galaxy S20-enheder i det andet kvartal i år sammenlignet med den foregående models præstationer et år tidligere. Apple solgte 15% flere iPhone 11-enheder i perioden sammenlignet med iPhone XR-salget et år tidligere.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 giver en endnu bedre ydeevne. end iPhone 11, kommer den i fire størrelser, og alle understøtter 5G-forbindelse. Hvad der er endnu værre for Samsung er, at iPhone 12 starter ved et meget lavere prispunkt end S20 og Note 20.

Læs også  Apple, Elon Musk, Bill Gates og flere højprofilerede Twitter-konti hacket af Bitcoin-svindlere

Bortset fra iPhone, Samsung skal bekymre sig om øget konkurrence fra andre kinesiske smartphone-producenter. Xiaomi og Oppo forventes også at drage fordel af Huaweis problemer.

Artiklen forsætter under annoncen