Dette kan være den første Samsung-telefon med et kamera under skærmen

Dette kan være den første Samsung-telefon med et kamera under skærmen

25. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Samsung har efter sigende besluttet at introducere en telefon med et under-display kamera næste år.
  • Koreanske medier siger, at Galaxy Z Fold 3 vil være det første Samsung-håndsæt, der får teknologien.
  • Samsung vil udvikle både skærm og kamera sensor i huset, og det arbejder på softwarealgoritmer for at forbedre kameraets fotografering under displayet.

Smartphone-leverandører har leget med UDC-kameraer (UDC) i nogle få år, og det første håndsæt ankom tidligere på året. Men ZTE Azon 20 5G er muligvis ikke den UDC-telefon, som folk vil købe, hvis den endda kan købes på vestlige markeder. Ingen af de bedste Android-håndsætteleverandører har lanceret telefoner med kameraer under skærmen. De fleste af dem valgte i stedet den næstbedste ting, det huldesignede kameraskærmdesign, som Samsung var banebrydende. Men tingene kan ændre sig næste år, da flere leverandører måske overvejer at introducere telefoner med perfekt displaydesign. Samsung, som tilfældigvis fremstiller nogle af de bedste skærme i branchen, er en af dem, og en rapport fra Korea siger, at selskabets første UDC-håndsæt vil være af den foldbare sort.


Black Friday 2020 er her

Dette kan være den første Samsung-telefon med et kamera under skærmen Amazons Black Friday 2020-salg er begyndt – her er alle de hotteste tilbud hidtil! Pris : Køb nu Tilgængelig fra Amazon, GEAR-online.dk modtager muligvis en provision Køb nu


Artiklen forsætter under annoncen

I henhold til ETNews , Samsung planlægger at placere et kamera under den foldbare skærm på Z Fold 3. Samsung Display vil fremstille skærmen, mens Samsung Electronics System LSI bygger billedsensoren til kameraet.

Den første Galaxy Fold-model havde en irriterende side- hak, der ødelagde, hvad der kunne have været en perfekt foldbar skærm. Hakket viste sig at være det mindste af Samsungs bekymringer over den originale fold, da håndsættet indeholdt et par problemer med skærmens holdbarhed, der tvang Samsung til at forsinke telefonens lancering.

Læs også  PS5-opdatering løser et af konsollens dummeste problemer

Anden-generations Galaxy Z Fold 2 korrigerede Foldens problemer og mistede hak i processen. Men telefonens hovedskærm har stadig et hulkamera, der er placeret i en ret mærkelig position, når det kommer til symmetri.

Kom næste år, Z Fold 3 har muligvis en UDC-skydespil, hvis Samsungs planer tilfældigvis fungerer. Samsung ønsker efter sigende at lave en speciel skærmtype, der giver nok lys til at nå kamerasensoren og forhindre forvrængning. Bortset fra kamera- og skærmhardware arbejder Samsung også på algoritmer, der kan bruges til at rette fotos.

Artiklen forsætter under annoncen

Rapporten bemærker, at Fold 3 er forventes at være den første telefon, der bruger UDC-teknologi. Samsung vil sandsynligvis bringe teknologien til andre flagskibe, når den er moden nok. At starte sin UDC-indsats med den næste avancerede foldbare giver mening, i betragtning af at Fold-telefoner ikke ligefrem er almindelige enheder. De er dyrere og derfor mere begrænsede. Med andre ord er den dyre Fold nøjagtigt den slags telefon, der skal bruges til at lancere en teknologi, der måske ikke er billig at masseproducere.