Dette er Xbox Series X-rygtet, som du hader mest

Dette er Xbox Series X-rygtet, som du hader mest

19. august 2020 0 Af Mathias
  • Et nyt rygte fra Xbox-serien X siger, at Microsofts splinternye konsol vil være dyrere end oprindeligt antaget.
  • En kilde fra detailbranchen delte med en gamingjournalist et billede af et internt system, der viser Xbox’s frigivelsesdato og pris.
  • Det lækkede billede siger, at konsollen vil starte i november, noget Microsoft allerede har bekræftet, og at konsollen vil koste mere end $ 499.

De oplysninger, vi gerne vil mest om de næste gener-konsoller, der lancerer denne feriesæson, kan muligvis afsløres om et par uger. Microsoft og Sony spiller et endeligt markedsføringsspil, som hver venter på det andet for at afsløre priser, udgivelsesdato og forudbestilling. Microsoft er allerede gået i gang med, at Xbox Series X lanceres i november, med nogle lækager, der peger på den første uge i måneden som et muligt lanceringsvindue. Sony siger endnu ikke noget om sagen, men ordet på gaden er, at Sony kommer til at være vært for en massiv PS5-begivenhed, der vil afsløre alle mulige nye detaljer om konsollen, herunder oplysninger om tilgængelighed.

Separate rapporter har sagt, at Microsoft venter på PlayStation 5-prisen, før den afslører hvor meget serien X vil koste, da den ser ud til at underbøde Sony i år. Dertil kommer, at Xbox Series S skulle være en endnu mere overkommelig mulighed for købere, hvor konsollen forventes at blive afsløret i denne måned. Det seneste rygte om sagen er det, du vil hader mest, især hvis du læner dig mod Xbox Series X i år. Det er angiveligt, at den nye Microsoft-konsol bliver dyrere, end vi troede.

Ifølge Forbes dukkede spiljournalist Alanah Pearce ud på Kinda Funny Xcat, hvor hun afslørede den faktiske prisskilt på Xbox Series X.

En person, der arbejdede i detailhandlen, viste hende et foto af det interne system, der viser en frigivelsesdato for november for konsollen og en prislapp på 599 $. Det er $ 100 mere end de fleste prisoverslag for både PS5 og den nye Xbox.

Læs også  Den nye widgets-funktion i iOS 14 vil gøre dit liv meget lettere
Artiklen forsætter under annoncen

Prismærket på $ 499 ser ud til at være det søde sted for de nye konsoller , i betragtning af al den snak, vi så i år. Men begge maskiner pakker dyre nye hardware, inklusive den nye CPU og GPU, og de hurtige SSD’er. Med det i tankerne kan en prislapp på $ 599 muligvis være fornuftig for begge enheder i betragtning af den værdi, du får for de penge.

Selv hvis detailhandlerne Startperioden for Xbox Series X er nøjagtig, at $ 599-tag muligvis bare er en pladsholderpris, indtil Microsoft afslører de faktiske omkostninger ved Series X. Der er ingen tvivl om, at Microsoft ikke har råd til at gentage Xbox One-prisen. Tilbage i 2013 prissatte Microsoft den nye konsol $ 100 mere end PS4, men konsollen blev leveret med et ekstra stykke hardware, den nu nedlagte Kinnect. Dette gav Sony en betydelig føring over Xbox, et forspring, som Sony aldrig mistede i de syv år siden PS4’s introduktion.

Selv med en utrolig overkommelig Xbox-serie S ude denne feriesæson, en $ 599-serie X kan være et hårdt salg for Microsoft, især hvis det ender med at blive dyrere end PS5. For ikke at nævne, at vi stadig er i året for pandemien, som vil påvirke økonomien i ganske lang tid. Salget af PS5 og Xbox Series X kan også lide i de kommende kvartaler.

Alt dette er kun spekulationer baseret på et helt nyt rygte. Som med andre lignende lækager fra branchen er intet officielt, før Microsoft og Sony gør det. Heldigvis får vi snart flere nyheder om de to konsoller, som kan sætte en stopper for alle rygter om pris og frigivelsesdato.

Læs også  Insider siger, at den ønskede Galaxy Note 20-model aldrig vil eksistere
Artiklen forsætter under annoncen