Dette er muligvis den dato, hvor du kan forudbestille PS5

Dette er muligvis den dato, hvor du kan forudbestille PS5

27. august 2020 0 Af Mathias
  • PS5-forudbestillingsdatoen afsløres muligvis snart, hvor en leaker, der hævder, at næste generations konsol vil være tilgængelig online i midten af september.
  • Sony har ikke annonceret PlayStation 5-prisen eller udgivelsesdatoen under nogen af sine online-begivenheder, og det er uklart, hvornår disse detaljer falder.
  • Microsoft har heller ikke afsløret oplysninger om Xbox Series X-tilgængelighed, med andre rygter om, at virksomheden venter på, at Sonys PS5-pris først afsløres.

PlayStation 5 lanceres denne feriesæson. Sony beroliger fans om dette, hver chance det får. Men hvornår kommer PS5 i butikker og sendes til forbrugere, der forudbestiller den online? Hvor meget vil det koste? Og hvornår starter forudbestillinger? Dette er de vigtigste ubesvarede PS5-spørgsmål, som Sony stadig ikke er villig til at tage op.

Det hele er en del af en større spilplan, da Sony og Microsoft er involveret i et komplekst marketingspil med kylling. Ordet på gaden er, at Microsoft er villig til at sænke prisen på sine Xbox-konsoller for at gøre dem mere overkommelige end PS5, så det venter på, at Sony flytter først. Men Sony gør ikke noget. Vi så masser af rygter om udgivelsesdato, pris og forudbestilling, men ingen er blevet verificeret. Så vi tilføjer bare en ny dato til bunken fra en meget vokal PS5 leaker.

Denne Twitter-bruger går under navnet IronManPS5 , og vi fortæller dig fra springet, at han har været forkert med datoer tidligere, inklusive forudbestillinger. Han sagde, at Xbox Series X ville starte den 6. november, og Microsoft har siden bekræftet lanceringsvinduet i november med nylige Xbox-controller-lækager, der peger på 6. november som en potentiel lanceringsdato.

Læs også  Lækage afslører en større uanmeldt opgradering til PS5-controlleren

Uthæveren har ellers været meget konsekvent, når det kommer til de ubekræftede oplysninger, han leverer. For bare et par dage siden indsendte IronManPS5 en masse PS5-detaljer på Twitter, der dækker prisen og udgivelsesdatoen for alle PS5-versioner, tilbehør og flere spil, der vil være tilgængelige ved lanceringen.

Artiklen forsætter under annoncen

Han holder sig til sin prisforudsigelse på $ 499 samt den 20. november lanceringsdato, som han forudsagde tidligere. PS5 Digital Edition ville ifølge ham være $ 100 billigere. Konsollerne ville være tilgængelige for forudbestillinger, så snart FCC godkender dem, sagde lækeren ad gangen.

Han er nu tilbage med en egentlig forudbestilling. dato: 9. september

9. september falder tilfældigvis på en onsdag i år, ikke at det virkelig betyder noget. Det der betyder noget er hvornår og hvordan Sony annoncerer denne forudbestillingsdato. Fra og med nu er der ingen planlagte PS5-pressebegivenheder for Sony. Det forekommer usandsynligt, at virksomheden vil begynde at tage forudbestillinger stille uden at være vært for en slags pressebegivenhed, hvor den afslører prisstrukturen for konsollerne, lanceringsdatoen og forudbestillingsdatoen.

Hvis denne dato viser sig at være den rigtige aftale, vil vi sandsynligvis se flere lækager fra de detailhandlere, der er involveret i forudbestillingsprocessen, når vi kommer tættere på den. Når alt kommer til alt så vi allerede, at mange af dem, inklusive Amazon, gør sig klar til at starte PS5-salget.

Læs også  Dette fantastiske batteri til elbiler genoplades på kun 10 minutter
Artiklen forsætter under annoncen

Når det er sagt, ser vi stadig på et rygte her, så der er ingen garanti for, at det går ud. Hvad angår Xbox-forudbestillinger, har vi ingen nye oplysninger på den front, hvor IronMan hovedsageligt fokuserer på næste PlayStation.