Dette er muligvis de første rigtige fotos af Samsungs Galaxy Note 20 Ultra

Dette er muligvis de første rigtige fotos af Samsungs Galaxy Note 20 Ultra

8. juli 2020 0 Af Mathias
  • Fotos af Galaxy Note 20 Ultra har lækket flere uger før Samsungs lanceringsbegivenhed.
  • En YouTuber lagde billeder af telefonen på Twitter, der viser bagkameraet, S Pen-pennen, og gav os et delvist kig på skærmen .
  • Lækageren hævder også, at note 20 vil få en væsentlig designændring, når det kommer til stylusplacering, da S Pen skal huse på venstre side.

Samsung afslører en flok af nye smartphones i begyndelsen af ​​august, herunder Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Galaxy Z Fold 2 og Galaxy Z Flip 5G. De foldbare håndsæt har muligvis mere spændende design end Note 20, men Note-linjen har stadig masser af fans. Vi kender allerede flere detaljer om håndsættet, da det er traditionen for alle nye flagskibs Galaxy håndsæt. Håndsættet ligner Galaxy S20 meget og tilbyder flere af de samme funktioner. Føj til den en indbygget pennen, og du ender med Note 20. Som sidste års model kommer Note 20-serien i to størrelser, og telefonerne bliver ikke billige. Mens Samsung vil bekræfte alle disse Note 20-rygter om cirka en måned, har vi allerede en række rigtige fotos, der viser en faktisk note 20 i naturen. Dette er sandsynligvis den rigtige aftale, fordi Samsung lækkede designet af Note 20 på sit websted for et par dage siden (se billede ovenfor).

Samsung lagde gengivelser af kobberversionen af ​​note 20 på nogle af dens Galaxy Note-sider, der viser det nye håndsæt fra forskellige vinkler. Triple-lens-kamerasystemet er tydeligt synligt, ligesom S Pen-pennen og knapperne. YouTuber Jimmy Is Promo fik rigtige billeder af håndsættet, der matcher Samsungs gengivelser.

Følgende billede giver os et kig på den sorte Galaxy Note 20 Ultra. Bemærk det samme kameramodul og linsearrangement, den sorte stylus og de samme knapper.

YouTuber postede et par ekstra fotos, der viser den øverste halvdel af skærmen, der er tændt. Vi ser på en Infinity-O-skærm med et hullet kamera foran. Håndsættet har sandsynligvis en fingeraftrykssensor på skærmen ligesom alle de tidligere high-end Galaxy håndsæt. Der er en symmetrisk ring rundt på skærmen, og kanterne ser ud til at være mere buede end Galaxy S20.

Velkendt lækager Ice Universe sammenlignede Galaxy Note 20 Ultra mod Note 10 :

Bunden af ​​telefonen vises ikke nogen steder på disse billeder. I en separat tweet antydede lækeren på en uventet designændring for Note 20-serien. S Pen-pennen flyttes til venstre fra sin traditionelle placering.

Ændringen har sandsynligvis at gøre med Samsungs behov for at maksimere batteriets plads og plads til de ekstra 5G-komponenter. Note 20 vil blive drevet af Snapdragon 865-processor, hvilket betyder, at den har brug for et separat 4G / 5G-modem såvel som nye 5G-antenner.

Endelig sagde YouTuber, at Samsungs telefoner vil have en UI 2.5, der kører på toppen af ​​Android 10 i august, note 20 inkluderet .

Samsung afslører de nye telefoner den 5. august via en online-udelukket pressekonference.

Læs også  Jeg tog fejl - Galaxy Fold 2 er måske alligevel grim