Dette er den sorte PS5-konsol af dine drømme

Dette er den sorte PS5-konsol af dine drømme

6. juli 2020 0 Af Mathias
  • PS5-frigørelsesdatoen er flere måneder væk, og Sony har endnu ikke offentliggjort nogen tilgængelighedsmeddelelser.
  • Siden lanceringen af ​​PlayStation 5-designet for et par uger siden har Sony ikke afsløret yderligere oplysninger om PS5 eller PS5 Digital Edition.
  • ) Det er uklart, om konsollerne vil være tilgængelige i andre farver end det tofarvede design, vi har set, men nogen kom med rendere, der viser, hvordan en sort PS5 ville se ud, og den er fantastisk.

Sony overraskede fans for et par uger siden ved at afsløre sit nye PlayStation 5-design. En trailer, der viste den almindelige PS5, PS5 Digital Edition, og alt det nye tilbehør, der blev spillet lige i slutningen af ​​Sonys PlayStation-begivenhed, der ellers var fokuseret på kommende spiludgivelser. Spillere har ventet i flere måneder på at se det endelige design af konsollen, men ikke alle var tilfredse med resultatet. Afhængigt af hvem du spørger, eller hvilke memes du sidst så, er konsollen enten for stor, for bølgende eller for hvid. En Sony-exec sagde i kommentarer, der fulgte designet, at PS5 vil være den mest tilpassede PlayStation nogensinde foretaget, uden at dele flere detaljer. Den samme person forklarede, at PS5 leveres med masser af strøm og vil kræve ordentlig varmeafledning – og det er derfor, konsollen ser ud som den gør. Mens vi venter på, at Sony afslører detaljer om andre PS5-farveindstillinger, kan vi i det mindste se på et nyt koncept, der forestiller sig den helt sorte PS5-konsol, du har drømt om.

Hollandsk blog LetsGoDigital leverede flere PS5-koncepter i de måneder, der gik forud for juni-begivenheden, og er ikke fremmed for at skabe gengivelser baseret på teknologi vist i patenter. Deres seneste arbejde vedrører en meget lettere opgave. PS5-designet er ikke længere en hemmelighed, så det er meget lettere at komme med en sort version af PS5 end at skulle forestille sig det fra bunden.

Læs også  Denne Google-app hjælper dig med at beskytte dig mod coronavirus

Render viser, hvad en sort PS5 konsol og sort DualSense-controller ville se ud. Billedkilde: LetsGoDigital

Artiklen forsætter under annoncen

Det er netop, hvad LetsGoDigital gjorde i den følgende video, der viser det nye PlayStation-design med et andet lag maling.

Jeg har ofte sagt, at designen af ​​næste gen-konsol næppe betyder noget. PS5 og den nye Xbox Series X er smarte gaming-pc’er, der leverer enorm kraft og kan understøtte spændende nye spiloplevelser. Det er det, der virkelig betyder noget. Men nogle mennesker bryder sig om den næste generations underholdningsboks, de er ved at tilføje til de andre kasser i deres stuer. Det er trods alt, hvorfor spil-pc’er ser ud som de gør med deres usædvanlige design, der ofte er prangende og farverige. En stor fordel ved spil-pc’er i forhold til konsoller er, at du kan tilpasse designet og gøre det unikt. Alt hvad du behøver er en ny sag og en masse belysning.

Artiklen forsætter under annoncen

Nogle spillere ville sandsynligvis elske at gøre det samme med det næste- genkonsoller, men det vil aldrig ske. I bedste fald kunne PS5 være den eneste konsol, der understøtter mods. Alt hvad du skal gøre er at skifte de hvide standardplader med andre farver, men der er ikke noget at vide, om denne funktion faktisk findes på kortene til PS5.

Render sammenligner størrelserne på PS5, forestillet i sort og Xbox Series X. Billedkilde: LetsGoDigital

Hverken PS5 eller Xbox Series X har et perfekt design, så meget er sikkert i betragtning af bølgen af kritik hver enhed fik. Og jeg tror ikke, det er endda muligt for Sony eller Microsoft at gøre alle glade. Men mens du venter på sammenligning af de to konsoller i virkeligheden, kan du i det mindste nyde disse digitale gengivelser fra den samme blog, der viste os PS5 og Xbox Series X side om side.

Artiklen forsætter under annoncen