Detaljer om Samsungs største rival til iPhone 12 er lige lækket for første gang

Detaljer om Samsungs største rival til iPhone 12 er lige lækket for første gang

28. juli 2020 0 Af Mathias
  • Udgivelsesdato for Galaxy S21 er stadig langt væk, da Samsung ikke engang har lanceret Note 20- og Fold 2-telefoner, men et nyt rygter beskriver allerede Samsungs første iPhone 12-rival.
  • En kilde, der er bekendt med sagen, hævder, at S21-serien kommer i tre versioner, hvilket næppe er en overraskende detalje.
  • Galaxy S21-telefoner findes muligvis i kun LTE-versioner, og opbevaring kan være begrænset til 256 GB.

Samsung afslører et par nye flagskibstelefoner i august 5., inklusive Galaxy Note 20-serien og Galaxy Z Fold 2 sammenfoldelig. Denne note 20 vil ramme butikker et par uger senere, hvor Fold 2 angiveligt lanceres senere i september. Men disse enheder er ikke iPhone 12-rivaler, selvom de lanceres før Apples iPhones i 2020. Note 20 og Fold 2 vil stadig rocke 7nm-processorer lavet af Qualcomm og Samsung, ligesom Galaxy S20. Alle disse telefoner er en del af den samme generation af iPhone 11-konkurrenter, selvom de muligvis leverer funktioner, der ikke er tilgængelige på nogen iPhone.

Processoren er en af ​​de vigtigste opgraderinger, der kommer fra en ny iPhone-generation. A14-chippen, der får strøm til iPhone 12, vil være verdens første kommercielle 5nm-chip, hvilket vil gøre den endnu hurtigere og mere effektiv end A13, der styrer iPhone 11 og iPhone SE. Hvad der er endnu mere spændende ved A14 er, at en version af den vil blive brugt til næste generelle iPads og Macs i den nærmeste fremtid. De første Android-håndsæt, der modtager 5nm-chips, lanceres først næste år, flere måneder efter iPhone 12. Samsungs første rigtige iPhone 12-rival kommer først i februar, og det er Galaxy S21-serien. Og et rygte tilbyder allerede de første detaljer om de næste generationer af Galaxy S-modeller.

Læs også  Insider afslører iPhone 12-lanceringsoplysninger og flere Apple-hemmeligheder

Artiklen forsætter under annoncen

Kilder, der er fortrolige med udviklingsplanerne for Galaxy S21, afsløret for SamMobile , at Samsung klargør tre Galaxy S21 modeller til næste år. Det burde ikke rigtig være en overraskelse. Vi forventer, at Samsung laver forskellige Galaxy S21-versioner, som det var tilfældet for S20- og S10-serien. For ikke at nævne, at iPhone 12 kommer i fire forskellige varianter.

Rapporten bemærker, at Galaxy S21-modelnumrene er SM-G991, SM -G996 og SM-G998, som skal starte henholdsvis Galaxy S21, S21 og S21 Ultra. Det antages, at Samsung ikke ændrer navngivningsskemaet igen inden februar. Dette er 5G-versioner af de tre håndsæt, selvom Samsung også forventes at lave 4G-indstillinger. Hvis det bekræftes, ville det være fremragende nyheder for købere, der leder efter billigere flagskibe.

Artiklen forsætter under annoncen

En anden detalje fra rapporten viser, at Samsung muligvis er på udkig efter at gøre S21-linjen mere overkommelig end S20, og det er opbevaring. Prisen var den værste ting ved Galaxy S20 i år, da den billigste model startede på $ 999. Telefonen solgte ikke så godt som forventet, og den nye coronavirus-pandemi hjalp ikke. Samsung vil sandsynligvis tage sundhedskrisen og det økonomiske nedbrud i betragtning, når de prissætter sine næste flagskibe, og note 20 er det bedste bevis på det. Telefonen forventes at være betydeligt billigere end Note 20 Ultra.

Galaxy S21 lagringsmuligheder inkluderer 128 GB og 256 GB. Der er ingen tegn på, at Samsung vil gå op til 512 GB, og Samsung har ikke lavet 1 TB-telefoner siden Galaxy S10 tilbage i 2019.

Selvom kilden har adgang til nøjagtige oplysninger, ting kan ændre sig indtil begyndelsen af ​​2021, hvor Galaxy S21 skulle afsløres. Men vi forventer ikke, at Samsung holder telefonen hemmelig, og vi lærer sandsynligvis alt om S21-linjen i de kommende måneder.

Læs også  Pixel 5 vil næsten helt sikkert skuffe fans
Artiklen forsætter under annoncen