Der kan være en mystisk anden Apple-begivenhed i september efter lanceringen af iPhone 13

Der kan være en mystisk anden Apple-begivenhed i september efter lanceringen af iPhone 13

21. august 2021 Slået fra Af Mathias

Den fortsatte mangel på chips og deltavarianten påvirker fortsat produktlanceringer og aktiviteter på verdensplan. Men der er ingen tegn på, at iPhone 13-serien vil blive forsinket i år. Apple meddelte i slutningen af juli 2020, at iPhone 12-pressemødet ville blive forsinket. På det tidspunkt nævnte Apple ikke en dato, men advarslen kom under en indtjeningsopkaldelse. Apple antydede, at iPhone 12-afsløringen ikke ville finde sted i september, og det er netop, hvad der skete. Apple kom ikke med lignende bemærkninger om iPhone 13-forsinkelser i år. Om noget tyder mange iPhone 13-lækager på, at Apple har taget skridt til at forhindre forsinkelser i produktionen og lanceringen af iPhone 13. Apple har endnu ikke annonceret sin iPhone 13-event, men en ny rapport indikerer, at virksomheden måske planlægger mere end én pressekonference i næste måned.

Apple var vært for tre virtuelle events i træk sidste år. I september afslørede Apple den nye iPad Air, Apple Watch Series SE og Watch SE. IPhone 12-serien kom en måned senere sammen med Homepod mini i oktober. Apple annoncerede derefter M1-chippen og de M1-drevne Mac-computere under en event i november.

iPhone 13-serien er ikke det eneste nye Apple-produkt, der forventes i efteråret. Rygterne siger, at Apple vil afsløre AirPods 3 og Apple Watch Series 7 i de kommende måneder. Det er mest sandsynligt, at Apple vil lancere disse iPhone-afhængige enheder sammen med de nye iPhones.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple forventes også at afsløre to nye MacBook Pro-modeller, den helt nye iPad mini 6 og iPad 9 i 2021.

iPhone 13-event i september?

Ifølge Digitimes (via MacRumors)) vil Apple “være vært for en række produktlanceringskonferencer i september.” At have flere arrangementer i samme måned ville være en meget usædvanlig tidsplan for Apple. Men i en verden, hvor teknologiske begivenheder stadig for det meste er virtuelle, kan det ske. Den gode nyhed er, at rapporten synes yderligere at antyde, at iPhone 13-lanceringseventen bliver en september-sag.

Læs også  Amazon siger, at PS5-prisen og udgivelsesdatoen, hvor det lækkede, var falsk

Det kan dog give mere mening for Apple at opdele sine produktlanceringer i separate events og sprede dem ud over flere uger. På den måde ville hvert nyt produkt få sin egen tid til at skinne, i stedet for at konkurrere om opmærksomheden med andre Apple-produkter.

Uanset hvad er iPhone 13-serien Apples vigtigste nye produktlancering i 2021. Uanset hvor mange presseevents Apple planlægger i år, vil iPhone 13-annonceringen sandsynligvis finde sted i midten af september. I betragtning af, hvordan coronavirus-deltabølgen ser ud, vil alle Apples resterende begivenheder i år være virtuelle. Det giver Apple frihed til at afholde så mange pressekonferencer, som de vil, og planlægge dem som de finder passende forud for den travle købssæson, der venter forude.

Artiklen forsætter under annoncen

Nogle estimater hævdede, at den faktiske dato for iPhone 13-lanceringseventen kunne være den 14. september. Vi ville i så fald se på en 24. september som udgivelsesdato for iPhone 13. Disse datoer giver mening i betragtning af Apples playbook for iPhone-lancering før den pandemiske iPhone-lancering. Men intet er officielt, før Apple annoncerer sine presseevents.