VIDEO: Er dette næste års iPhone 13?

VIDEO: Er dette næste års iPhone 13?

8. juni 2020 0 Af Mathias
  • iPhone 13-mockup-fotos og -videoer er blevet delt af en japansk Apple-blog.
  • Mac Otakara 3D-trykt en mockup af en påstået 5,5-tommer iPhone 13-prototype uden hak, et skærmdesign og en USB-C-port i stedet for et lynstik.
  • Denne mockup ser ud til at skubbe tilbage mod nogle af de almindelige rygter om iPhone 13.

I efterår forventes Apple at lancere fire nye iPhone modeller. Dusinvis af lækager og rapporter har antydet, at alle fire iPhone 12-modeller vil have OLED-skærme, 5G-understøttelse og en hurtigere processor. Vi kan også se en række temmelig bemærkelsesværdige designændringer, fra et mindre hak øverst på skærmen til en metalramme, der ligner den på iPhone 4. Når det er sagt forventes Apple at gemme enhver større designoverhaling til 2021 iPhone linje, og på trods af at det stadig er juni 2020, hævder en ny lækage at afsløre designet af iPhone 13.

Artiklen forsætter under annoncen

Japansk blog Mac Otakara delte billeder og en video denne uge af en 3D-trykt mockup af, hvad den hævder at være en 5,5-tommer iPhone kommer ud næste år. Webstedet siger, at mockup'en kommer fra “Alibaba-kilder”, men det går ikke i detaljer. I følge lækagen er modellen i videoen herunder en efterfølger af den 5,4-tommer iPhone 12, der lanceres i efteråret, så vi kan antage, at dette er en af ​​de nedre ender af iPhone 13-modellerne (forudsat at den selvfølgelig er ægte).

Den mest åbenlyse forskel mellem denne mockup og det lækkede iPhone 12-design, vi har set op til dette punkt er det manglende sensorhus øverst på skærmen. Der er intet hak på den påståede iPhone 13, hvilket indebærer, at Apple vil placere TrueDepth-kameraet og sensorer under skærmen. Mac Otakara siger også, at Apple måske tester et kamera i bunden af ​​skærmen, men forklarer ikke, hvordan det ville fungere.

Læs også  Waze ruller nye funktioner ud for at holde dig sikker under pandemien
Artiklen forsætter under annoncen

Selvom skærmstørrelsen er lidt større, dimensionerne på den 5,5-tommer iPhone 13 er angiveligt på linje med dem på den 5,4-tommer iPhone 12. Karmene, der omgiver skærmen, er endnu mindre end dem, der findes på iPhone 11, og Mac Otakara antyder, at Apple muligvis opgraderer Super Retina XDR-skærm for at opnå dette.

På bagsiden af ​​mockup'en kan man se fem prikker, hvor kameramodulet skal være, hvilket Mac Otakara siger, at det kan bruges “til at teste forskellige kameramoduler.” Nogle tidligere rygter har hævdet, at Apple kan finde en måde at passe op til fire kameraer på bagsiden af ​​iPhone 13 samt en LiDAR-scanner.

Endelig har det, der ser ud til at være en USB-C-port, erstattet Lightning-stikket i bunden af ​​iPhone 13. Vi har set rygter for nylig, som antyder, at Apples iPhone-modeller efter 2020 muligvis er helt portløse. Naturligvis vil vi tage denne lækage med et saltkorn. Mac Otakara siger, at dette kun er en af ​​de prototyper, der i øjeblikket er i værkerne, så selvom det virkelig kommer fra Apple, er der en chance for, at den aldrig vil se dagens lys. Ikke desto mindre er udsigterne til en virkelig iPhone med alle skærme helt sikkert entusiastiske.

Artiklen forsætter under annoncen