Denne Google-app hjælper dig med at beskytte dig mod coronavirus

Denne Google-app hjælper dig med at beskytte dig mod coronavirus

2. juni 2020 0 Af Mathias
  • Coronavirus-social distanceringspraksis bør stadig overholdes, selvom regeringerne er begyndt at ophæve lockdowns-foranstaltninger, da virusen stadig er meget smitsom.
  • )

  • Google udviklede et nyt værktøj til at hjælpe brugerne med at sikre, at de holder mindst seks meter væk fra andre mennesker, og det er tilgængeligt lige inde i Chrome-browseren.
  • Sodar AR-appen viser dig, om du er mindst seks meter væk fra en anden, så længe du holder din telefon tændt.

Sociale distanceforanstaltninger er muligvis ikke så strenge, som de var sidste måned, men du bør prøv stadig at holde sig væk fra folk så meget som muligt, når du er ude. Den nye coronaviruss infektionshastighed er muligvis aftaget i dit område, men COVID-19 er ikke magisk forsvundet, og det vil måske aldrig ske. Den eneste måde at reducere transmissibiliteten er at holde din afstand fra andre, bære ansigtsmasker og vaske dine hænder ofte. Disse aktiviteter bør være prioriteter for enhver, indtil vi har medicin til rådighed for at slå denne ting. Det kan være vanskeligt at håndhæve tre til seks meter væk fra andre, og virussen kan rejse godt over seks meter under de rette forhold. Men Google har en app, der kan hjælpe dig med at holde mindst seks meter mellem dig og andre mennesker. Desværre er det stadig eksperimentelt, det fungerer kun på Android, og det kræver, at du altid holder telefonskærmen tændt.

Artiklen forsætter under annoncen

Kaldes Sodar, den augmented reality (AR) app kører lige inden i Chrome browser. Du bliver nødt til at besøge dette link fra en mobiltelefon for at komme i gang, på hvilket tidspunkt browseren indlæser webstedet og bruge det bageste kamera til at vise dig verden foran dig såvel som en virtuel barriere oven på det, der signaliserer det to meter lange mærke, eller seks meter.

Som jeg sagde før, er den massive ulempe ved appen, at du skal hold din telefons skærm altid tændt, hvilket kan udtømme batteriets levetid. At se på din telefon, mens du går er ikke rigtig god, selvom du kan se, hvor du skal. For ikke at nævne, at det gør det vanskeligere at bruge telefonen til andre formål.

Artiklen forsætter under annoncen

Billedkilde: Google

Coronavirus social distancing AR app: Sodar fra Google i aktion.

Endelig garanterer social distancering alene ikke, at du ikke bliver smittet. Reglen på seks meter kan ikke håndhæves på alle tidspunkter. Og virussen kan flyde i luften i længere tid og nå længere afstand. Derfor kan brugen af ​​ansigtsmasker med social distancering øge beskyttelsen.

Artiklen forsætter under annoncen

Konceptet er imidlertid interessant og kan bruges til fremtidig social afstand apps, der kunne køre på AR-briller på et tidspunkt i de kommende år.

Eksperter siger, at COVID-19 måske aldrig forsvinder, selvom vi får en vaccine. Og hvis de nylige immunitetsundersøgelser er rigtige, og beskyttelsen mod den nye coronavirus kun varer mellem seks måneder og et år, vil COVID-19 være her for at blive i meget længere tid, end nogen af ​​os ville have forestillet os. Og vi bliver muligvis nødt til at praktisere former for social distancering i årene fremover, indtil effektive behandlinger er tilgængelige over hele verden. På det tidspunkt kan de første kommercielle AR-briller, som vi faktisk ønsker at bruge, være ude i butikkerne, klar til at understøtte sådanne apps.


Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Pablo Escobars bror sagsøger Apple for 2,3 milliarder dollars over påstået iPhone sikkerhedsfejl