Den uudgivne iPhone 12 mini-stjerne i en praktisk video

Den uudgivne iPhone 12 mini-stjerne i en praktisk video

2. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • iPhone 12 mini har en 13. november udgivelsesdato, så de første anmeldelser af det mest kompakte håndsæt i iPhone 12-serien falder ikke i et par uger.
  • En YouTuber fik på en eller anden måde fat i håndsættet og streamede en langvarig forhåndsvisning af iPhone 12 mini.
  • Videoen blev hurtigt fjernet fra YouTube, men andre kopier er stadig tilgængelige online.

Den nye koronaviruspandemi tvang Apple til at gøre tingene anderledes i år til iPhone-lanceringen. Lockdowns og rejsebegrænsninger i de første måneder af pandemien påvirkede Apples iPhone 12 udviklingsplan. Virksomheden bekræftede tilbage i slutningen af juli, at de nye iPhones vil blive forsinket. Apple-begivenheden faldt for et par uger siden, hvor Apple afslørede de fire håndsæt, vi forventede: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Men kun 6,1-tommer iPhone 12 og 12 Pro blev lanceret i denne måned. De to håndsæt begyndte at sende til købere på fredag og er nu tilgængelige i detailbutikker på forskellige markeder. IPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max er den mindste og største iPhone 12-version. De vil stort set tilbyde den samme hardware som iPhone 12 og 12 Pro. Men iPhone 12 mini tilbyder en mere kompakt version af iPhone 12, mens 12 Pro Max har en endnu større skærm end 12 Pro og et forbedret kamerasystem.

Både iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max kan forudbestilles den 6. november og lanceres i butikkerne en uge senere. Men du behøver ikke at vente med at se en hands-on af den mindre model, da nogen på forhånd sendte en omfattende forhåndsvisning på YouTube.

Læs også  ‘Fortnite’ blev sparket ud af App Store, nu begynder Epic Games en krig med Apple

Artiklen forsætter under annoncen

YouTuber George Buhnici var vært for en live stream på sin kanal forleden, der viste den ikke udgivne iPhone 12 mini i detaljer. Det er uklart, om YouTuber brød en embargo eller fik adgang til en enhed, der ikke skulle vises i anmeldelser online i endnu et par uger. Men Buhnici fjernede det 40 minutter lange klip fra YouTube. 9to5Mac genoprettede videoen kort, men ikke længe. Videoen er stadig tilgængelig på YouTube, hvor andre har uploadet den igen, og du skal finde den relativt let.

iPhone 12 mini
Skærmbillede fra YouTube-klip viser iPhone 12 mini (venstre) ved siden af iPhone 12 (højre). Billedkilde: YouTube via 9to5Mac

Mens klippet er væk, er der masser af billeder tilbage, der viser iPhone 12 mini-design i detaljer. Designet er naturligvis ikke et mysterium, da du nemt kan tjekke mini på Apples iPhone-side. Men Buhnici tilbød os den første praktiske oplevelse af en ægte enhed, inklusive en sammenligning med iPhone 12.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 mini
Skærmbillede fra YouTube-klip viser iPhone 12 Pro (til venstre) ved siden af iPhone 12 mini (højre). Billedkilde: YouTube via 9to5Mac

Billederne viser nøjagtigt, hvor lille iPhone 12 mini virkelig er. Telefonen har det samme design på alle skærme som de andre håndsæt i serien, komplet med sit eget hak. Hakket ser ud til at være lidt større i størrelse, men det er kun fordi det kompakte håndsæt har et mindre fodaftryk end iPhone 12 og iPhone 12 Pro. Telefonen er faktisk mindre end iPhone SE, og den er endnu lettere end 2020 SE-modellen.

iPhone 12 mini
Størrelsessammenligning mellem iPhone SE 2. generation, iPhone 12 mini og iPhone 12/12 Pro. Billedkilde: Apple Inc.

Artiklen forsætter under annoncen

iPhone 12 mini har en 5,4-tommer OLED-skærm sammenlignet med 6,1-tommer for de to iPhone 12-modeller, som du kan købe lige nu. Det er ikke så højt og bredt som 6,1-tommers-modellen, det er derfor, hakket ser så stort ud. Og derfor ser det ud til, at kameraet med to linser optager mere plads på bagsiden. IPhone 12 mini har også et mindre batteri end de andre iPhones, men det er kun på grund af dets størrelse.

Læs også  Google Maps får nye funktioner, der beskytter dig mod COVID-19