Den upålidelige Pixel 5 vil i det mindste være billigere end andre Androids

Den upålidelige Pixel 5 vil i det mindste være billigere end andre Androids

9. september 2020 0 Af Mathias
  • En ny lækage siger, at Pixel 5-prisen måske er endnu lavere, end vi troede, startende ved € 629 i Europa eller omkring $ 649 i Amerika.
  • Pixel 5 er muligvis billigere end dette års Android-flagskibe, men håndsættet er ikke selve en flagskibstelefon.
  • Pixel 5 kan have den samme startpris som iPhone 12-serien, men de nye iPhones vil have en betydelig præstationsfordel i forhold til Googles mellemstore Pixel.

Den nye koronavirus giver Google den bedste undskyldning for sin hidtil mest kontroversielle Pixel-beslutning. På grund af dette efterår vil Pixel 5 være det første næste generations Pixel-håndsæt, der ikke har de samme avancerede specifikationer som andre flagskib Androids. Utallige lækager har hidtil fortalt os, at Pixel 5 vil have en mellemklassechip, der næppe svarer til Pixel 4’s processor. Og Pixel lækager er normalt meget nøjagtige. Håndsættet har også et forbedret design på hele skærmen, men Google bliver nødt til at ofre Pixel 4s mest sofistikerede innovationer. Soli-radaren og 3D-ansigtslåsning forsvinder og erstattes af en bagudvendt fingeraftrykssensor.

Snapdragon 765-processorvalget er Pixel 5’s betydelige kompromis, og en rapport tidligere på året sagde, at Google gik denne vej for at reducere omkostningerne. Snapdragon 865-platformversionerne inde i high-end Androids i år er dyrere. Selv uden en massiv sundhedskrise på plads, er det sandsynligt, at Google ville være gået denne vej. Når alt kommer til alt er denne form for beslutning taget i god tid før telefonens lancering. Og vi har set Pixel 5-rapporter, der beskriver Snapdragon 765 CPU-kilden i god tid, før pandemien vendte om til det værre.

Hvis der er en positivt her, det er Pixel 5. Snapdragon 765 er mere overkommelig, og Google ønsker at gøre Pixel 5 mere overkommelig end sine største rivaler. En ny lækage fortæller os nøjagtigt, hvor meget Pixel 5 koster, og det er gode nyheder.

Læs også  PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'

En lækage fra Europa giver os den påståede Pixel 5-prisstruktur for Tyskland – og de samme priser vil være gyldige andre steder i EU.

Artiklen forsætter under annoncen

Pixel 5 lanceres i grønne og sorte versioner i Tyskland til en pris af € 629. Pixel 4a 5G kommer i sort og hvid og koster € 499, –

EU-prisen har altid moms i sig, så det at konvertere den til amerikanske dollars ville ikke give os den faktiske pris på telefonen. Men Nils Ahrensmeier siger, at telefonen vil koste $ 649 i USA.

Dette prispoint er i tråd med et tidligere træk fra Google. En undersøgelse foreslog for et par måneder siden, at Pixel 5 kunne prissættes til $ 699, hvilket svarer til iPhone 11-prisen i USA.

Pixel 5 er bestemt mere overkommelig end Android-telefoner, der kører på Snapdragon 865 og 865 platforme. Det er billigere end Galaxy S20 og Note 20-telefoner, og det er endnu billigere end OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. Men igen vil ydeevnen ikke være i Pixel 5s favør. De eneste ting, der kan hjælpe Google med at sælge telefonen, er kamerateknologien og den hurtige adgang til de nyeste Android-opdateringer.

Artiklen forsætter under annoncen

Sammenlign det med iPhone , og Pixel 5 har ingen chance for at bekæmpe iPhone 12-serien. Ifølge nogle rapporter koster den billigste iPhone 12 muligvis $ 649. Selvom håndsættet er prissat til $ 699, vil den mest overkommelige iPhone 12 være meget hurtigere end Pixel 5. Og iPhone 12 vil helt sikkert være et meget bedre valg for købere, der ønsker at holde deres håndsæt i tre til fire år. For ikke at nævne, at iPhone 11 sandsynligvis vil forblive i Apples iPhone-lineup i mindst et år mere. En $ 599 iPhone 11 ville stadig være et bedre alternativ end en $ 649 Pixel 5, især når du indregner coronavirus. Pandemien påvirkede telefonsalget i år, men Apple formåede stadig at sælge millioner af iPhone 11 enheder og toppede salget af håndsæt undervejs.

Læs også  PS5 featuren du har glædet dig mest til afsløres ikke i juni

Pixel 5 vil være tilgængelig i butikkerne på et eller andet tidspunkt i oktober. Og i år lanceres de billigste nye iPhones et par uger senere end normalt på grund af pandemien. Det er midten af oktober, og det er dårlige nyheder for Google.