Den splinternye Pixel 5 er ved at få en stor prisnedsættelse på Black Friday

Den splinternye Pixel 5 er ved at få en stor prisnedsættelse på Black Friday

4. november 2020 Slået fra Af Mathias
  • Best Buy har planlagt to Pixel 5-tilbud til Black Friday, der reducerer telefonens originale pris med op til $ 200.
  • Den splinternye Pixel 5 sælger for $ 699 ulåst, en overkommelig, men stadig høj pris for en mellemtone Android-telefon.
  • Best Buy’s tilbud tilbyder mindst 50 $ i øjeblikkelig besparelse for et ulåst håndsæt eller 200 $ rabat, når du køber telefonen med kvalificeret aktivering.

Googles flagskibstelefon i 2020 er ikke rigtig et flagskibshåndsæt. Google lavede et kæmpe kompromis i chipafdelingen, som tillod det at prissætte 5G-telefonen til kun 699 $. Men de eneste to ting, der fungerer for Pixel 5, er ikke det prismærke værd. Pixel 5 giver dig adgang til Googles kamera, som kunne drage fordel af en hurtigere processor og garanteret hurtige Android-opdateringer i tre år. Men dette er ikke den slags telefon, som du skal bruge om tre år. For $ 699 kan du købe iPhone 12 mini (med operatørtilbud). Eller brug $ 599 på iPhone 11, så har du det meget bedre. Alternativt sælges OnePlus 8 og OnePlus 8T for omkring $ 700, og de leverer meget bedre ydeevne end Pixel 5 – priserne varierer afhængigt af det aktuelle salg.

Hvis du vil have Android-opdateringsgarantien og kameraoplevelsen, er $ 499 det meget bedre tilbud. Det er stort set den samme Pixel 5-telefon med et par design og kompromiser med specifikationer. Eller du kan vente et par dage mere og score en betydeligt nedsat Pixel 5 til Black Friday. Det er rigtigt, den splinternye Pixel 5 vil se massive rabatter i perioden. Og du kan købe den for $ 50 til $ 200 mindre end den normale pris.

Læs også  Har vi endelig bare lært, når Sonys PS5-pris og udgivelsesdato offentliggøres?

Best Buy noterede sine Black Friday 2020-annoncer meget tidligere end forventet. Forhandleren vil tilbyde flere tilbud på helt nye smartphones, herunder masser af 2020-enheder: iPhone SE, iPhone 12-serien, Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy S20 FE og Pixel 5.

Specifikt har Best Buy planlagt to forskellige Pixel 5-tilbud, der følger med nogle strenge.

Artiklen forsætter under annoncen

For at spare $ 200 på Pixel 5 bliver du nødt til at få det med en kvalificeret aktivering hos Google eller Verizon. Der er et småt tryk, der fortæller dig, at besparelsen sandsynligvis ikke vil være øjeblikkelig:

Besparelser trækkes fra enhedens fulde samlede pris og afspejles i enten øjeblikkelig besparelse eller i kreditorer, som begge vil resultere i reducerede månedlige betalinger i løbet af aftalen på din operatørkonto . Regningskreditter anvendes inden for 1-2 faktureringscyklusser og slutter, når saldoen betales, eller linjen afsluttes eller overføres. Besparelsesfremme gælder ikke for aktivering af engangsbetaling og kan muligvis ikke kombineres med andre kreditter, rabatter og tilbud.

Alligevel er det en måde at spare mange penge på en enhed, som du muligvis ender med at bruge i et par år.

Den anden aftale dækker køb af en ulåst Google Pixel 5, og giver dig mulighed for at spare op til $ 100. Du får $ 50 rabat på den ulåste Pixel 5, som får prisen ned til $ 649. En “kvalificeret aktivering” giver dig mulighed for at spare yderligere $ 50, så du betaler $ 599 for telefonen. Til denne mulighed er kun Google angivet som en potentiel operatør. Og her er det små bogstaver, der betyder noget:

Aktivering ikke kræves for at modtage øjeblikkelige besparelser. Enheden skal aktiveres for at modtage kvalificerede aktiveringsbesparelser.

Med andre ord er det op til dig at gå til de fulde $ 100 i besparelser for et ulåst håndsæt eller nøjes med et øjeblik på $ 50 i rabat.

Artiklen forsætter under annoncen
Læs også  Apple fik lige noget i iOS 14, der gjorde mig skør

Google har ikke afsløret sine Black Friday-tilbud, og det kan tilbyde sit eget Pixel 4a 5G- og Pixel 5-salg, så du vil måske vente, før du trækker aftrækkeren ved Best Buy. Hvad angår Best Buy’s Black Friday-begivenhed, starter det hele den 22. november, så det er da du skal være på udkig efter Pixel 5-tilbud.

Best Buy Black Friday 2020
Best Buy Black Friday 2020-annonceside: Pixel 5 og andre smartphone-tilbud. Billedkilde: Best Buy