Den seneste iPhone-opdatering tømmer brugernes batteri: Sådan løses det

Den seneste iPhone-opdatering tømmer brugernes batteri: Sådan løses det

2. september 2020 0 Af Mathias
  • Nogle iPhone-brugere, der for nylig opdaterede til iOS 13.6.1, har bemærket, at deres batteri dræner meget hurtigere end normalt. Der har også været rapporter om overophedning af iPhones.
  • Der var et lignende problem for et par måneder siden, da iOS 13.5.1-opdateringen forårsagede Apple Music brugere mister batteriets levetid utroligt hurtigt.

Apples software teamet har haft travlt for sent, hvor virksomheden har udrullet iOS 13.6.1 og en iOS 13.7 beta tidligere på ugen. Som du ville forvente dette sent i iOS-frigivelsescyklussen, inkluderer iOS 13.6.1 ikke masser af nye fremadrettede funktioner, hvis der er nogen, men adresserer snarere et lille antal præstationsproblemer og mindre fejl.

Kort efter, at den nye iOS-opdatering faldt, begyndte nogle iPhone-brugere at bemærke et problem med deres enheds overophedning og batteriets levetid drænet unormalt hurtigt. Navnlig ser problemet ud til at påvirke en bred vifte af iPhone-modeller, fra iPhone SE og iPhone 6S helt op til iPhone 11 Pro. Mens nogle brugere har fundet ud af, at lukning af deres telefon og genstart to gange afhjælper problemet, har andre ikke været så heldige.

Gå ikke glip af : Dagens bedste tilbud: Lysol-servietter på lager, N95-masker , $ 85 hjemmebiografprojektor, $ 9 trådløs oplader, proteinstænger, mere

Med det sagt, iMore har et indlæg, der beskriver nogle foranstaltninger, du kan tage, hvis du tilfældigvis oplever en iPhone med et af de ovennævnte problemer.

Hvis genstart af din iPhone ikke virker, iMore anbefaler at nulstille dine netværksindstillinger:

Artiklen forsætter under annoncen

Gør dette vil slet dine gemte WiFi-adgangspunkter og adgangskoder, nulstil din mobilnetværksforbindelse med tårnene, og du basi start frisk. Du bliver nødt til at oprette forbindelse igen til dine WiFi-netværk, men det bør ikke være for meget af hovedpine.

For at prøve denne løsning er alt, hvad du skal gøre, gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger .

Læs også  Microsofts Surface Go 3-tablet er måske lige blevet lækket

Hvis det ikke virker, kan du prøve at nulstille alle dine indstillinger ved at gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil alle indstillinger . Bemærk, at dette ikke fjerner nogen af dine data, hvor Apple beskriver det som følger:

Alle indstillinger – inklusive netværksindstillinger, tastaturordbogen, layout på startskærmen, placeringsindstillinger, privatlivsindstillinger og Apple Pay-kort – fjernes eller nulstilles til deres standardindstillinger. Ingen data eller medier slettes.

Hvis det virker ikke, du kan slette alle dine data og gendanne din iPhone fra en iCloud-sikkerhedskopi. Mens dette skal fungere, er dette bestemt en sidste udvej, som du vil undgå, hvis det er muligt.

En mere praktisk løsning – forudsat at problemet er ikke det dårligt – kan være at vente på iOS 13.7 At tabe. Især i betragtning af at Apple udgav en iOS 13.7 beta i denne uge, og fordi iOS 14 er klar til at ankomme om få uger, er det grund til at iOS 13.7 kommer meget snart og meget godt kan omfatte en løsning på det ovennævnte overophedningsproblem.

Artiklen forsætter under annoncen

Et mere generelt råd, som jeg har fulgt gennem årene, er at undgå trinvise iOS-opgraderinger, hvis de adresserer præstationsproblemer, som jeg selv har ‘ t oplevet. Hvis en iOS-opdatering indeholder en sikkerhedsopdatering, vil jeg helt sikkert gøre noget for at downloade den, men hvis jeg undgår det, vil jeg undgå mindre opdateringer, hvis tingene ellers kører problemfrit.