Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones

Den seneste iPad-lækage afslører en enorm ændring, der kan smitte over på Apples iPhones

6. juni 2020 0 Af Mathias
  • Den nye iPad Air, der planlægges lanceret i anden halvdel af 2020, skal efter sigende erstatte sin Lightning-stik med en USB-C-port for allerførste gang.
  • Tidligere var iPad Pro den eneste iPad-linje med et USB-C-stik.
  • Dette kan være en indikation af, at Apple bevæger sig væk fra lynstik på flere af sine mobile enheder – måske endda iPhones.
  • Apple forventes at debutere i en ny iPad Air i 2H 2020 og en ny iPad mini i 1H 2021.

Tidligere i år afslørede Apple en ny iPad Pro-model med trackpad-understøttelse og en ny LiDAR-scanner. På trods af det kaos, der er forårsaget af den igangværende roman coronavirus-pandemi, vil dette sandsynligvis ikke være den sidste nye iPad-model Apple debuterer i 2020. I en note i sidste måned hævdede TFI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo, at Apple ville frigive en 10,8-tommer iPad i anden halvdel af dette år, mens en 9-tommer iPad mini er beregnet til at ankomme i første halvdel af 2021.

Kuo specificerede ikke den type iPad, som Apple skulle lancere senere på året, men baseret på en ny rapport fra den japanske forsyningskædes blog Macotakara forekommer det rimeligt at antage, at den nye model vil være den fjerde generation af iPad Air. Rapporten antydede også, at en større ændring vil komme til den nye iPad Air.

Artiklen forsætter under annoncen

Forsyningskædekilder fortæller Macotakara , at 4.-gen iPad Air vil erstatte sin Lyn stik med en USB-C-port, som iPad Pro for ikke længe siden. Dette vil markere den første forekomst af andre iPad'er end Pro ditched Lightning til fordel for USB-C. I mellemtiden vil iPad mini tilsyneladende holde sig med Lightning i mindst en generation mere. Rapporten siger også, at den nye iPad Air vil blive “udviklet baseret på” den 11-tommer iPad Pro, men derefter undlader at tilbyde yderligere oplysninger. Det er muligt, at dette kunne henvise til det opdaterede design af tabletten.

Læs også  IPhone 12 er lige lanceret, men iPhone 13 lækager dukker allerede op

Den næste iPad Air har været genstand for flere rygter og rapporter i de seneste måneder. I marts hævdede den temmelig pålidelige Twitter-konto @ L0vetodream, at den 4. gen iPad Air ville have et fuldskærmdesign uden et hak, et Mini LED-display og Touch ID under skærmen uden Face ID at tale om. Brugerens track record er solid nok til at det er værd at tage disse tweets med mere end et saltkorn.

Bortset fra de utal iPad-modeller, der i øjeblikket findes i udvikling, forbereder Apple også på at lancere fire iPhone-modeller i efteråret, som alle forventes at have OLED-skærme og 5G-support. For bare få dage siden lærte vi, at de 6,1-tommer iPhone-modeller sandsynligvis vil komme i produktion foran de 5,4-tommer og 6,7-tommer-modeller på grund af berøringsmoduler, der skal outsources. Rapporten antydede også, at iPhone 12 lanceres i oktober, hvilket muligvis også kan give os en vis vejledning til, hvornår Apple debuterer sin nye iPad Air-model.

Artiklen forsætter under annoncen

Det skal bemærkes, at alle Apples iPhone-modeller i år vil have Lightning-porte, men Kuo sagde sidste år, at Apple muligvis er arbejder på en portløs iPhone, der blev debuteret i 2021. Yderligere rapporter siden da har bekræftet Kuos lækage, hvilket yderligere antyder, at Apple kunne udfases sin proprietære Lightning-port.