PS5 featuren du har glædet dig mest til afsløres ikke i juni

PS5 featuren du har glædet dig mest til afsløres ikke i juni

26. maj 2020 0 Af Mathias
  • Sony forventes i vid udstrækning at afholde en PlayStation 5-begivenhed på et tidspunkt i begyndelsen af ​​juni, hvor den nye konsol afsløres.
  • PS5-prisen, et stykke nøgleinformation, som Sony ikke har afsløret indtil videre, forventes ikke at falde ved arrangementet.
  • En insider siger, at oplysningerne først vil blive afsløret i august, meget senere end først antaget.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Sony forventes bredt at afsløre PlayStation 5-designet under en begivenhed i begyndelsen af ​​juni. Vi har allerede hørt om to mulige datoer, herunder 2. juni og 4. juni, selvom intet er bekræftet. Uanset hvad det forekommer, ser det ud til, at Sony ikke er vært for en faktisk pressekonference. I stedet vil Sony sandsynligvis gå til en online-begivenhed, forhåbentlig en mere spændende end PS5-specs-begivenheden fra et par uger siden. Denne gang snakker Sony ikke så meget om specifikationer, da vi har mere markante PlayStation-meddelelser foran os. Specifikt venter vi på endelig at se designet af PS5, såvel som spildemoer til den nye spillemaskine. På en måde kunne annonceringen efterligne Sonys PS4 marketing playbook, da det originale design af PS4 blev afsløret tilbage i juni 2013. I modsætning til for syv år siden kommer den detalje, du vil mest om den nye PlayStation, ikke i næste måned.

Både Xbox Series X og PS5 leverer massive hardwareopgraderinger, der muliggør nye spiloplevelser. Konsolerne indeholder nye CPU'er og GPU'er fra AMD, som vil hjælpe med at levere lignende ydelse. Opbevaring på begge konsoller vil sandsynligvis repræsentere den største opgradering i forhold til de nuværende modeller, da både den nye Xbox og PS5 har SSD-løsninger med hastighed. Faktisk vil Sonys brugerdefinerede SSD-drev til den nye PlayStation være endnu hurtigere end SSD, som Microsoft bruger.

Læs også  Har vi endelig bare lært, når Sonys PS5-pris og udgivelsesdato offentliggøres?

Med alt det i tankerne, vi er blevet trænet til at forvente højere prispoint for de nye konsoller. I bedste fald ville disse begynde ved $ 499, men de kunne være endnu dyrere end det. Det skyldes, at komponenterne er dyre, og du ville ikke være i stand til at bygge en lignende spil-pc til mindre end det, du ville betale for serien X eller PS5.

Men Sony afslører ikke prisen for den nye PlayStation ved den kommende begivenhed, ifølge VentureBeat's Jeff Grubb, som for nylig sagde, at PS5-design-afsløringen finder sted den 4. juni.

Artiklen forsætter under annoncen

”Jeg ville ikke forvente konsolpriser før i august,” twitrede han. ”Når Intel, Nvidia og AMD lancerer lignende produkter, venter de til det sidste mulige minut med at sætte en pris. Det er den ene ting, de kan stadig ændrer. Men selvfølgelig er konsoller mere afhængige af forudbestillinger, så kan ikke vente for evigt. ”

Seneste rapporter hævdede, at PS5-forudbestillinger snart vil blive sendt live efter begivenheden i juni, men det kan ikke rigtig ske uden en prisstruktur på plads. Nå, detailhandlere kan acceptere forbehold, men det er ikke helt den samme ting.

På en relateret note hørte vi, at Microsoft var på udkig efter at underskrive PS5-prisen, så Grubbs tweet er ikke overraskende. Begge virksomheder sælger sandsynligvis konsolerne til kostpris. Men Microsoft ser ud til at være klar til ikke at gentage fortidens fejl og føre til en meget bedre kamp.

Læs også  Apple udruller den anden offentlige betaversion af iOS 15 og iPadOS 15

Seneste rapporter sagde også, at Sony muligvis har begrænset PS5 lager til rådighed til lanceringen, og at konsollen muligvis er dyrere, end nogle mennesker forventer. Sony bekræftede i løbet af sin seneste indtægtsrapport, at den planlægger at stadig lancere PS5 i henhold til planen i løbet af feriesæsonen, på trods af den nye coronavirus-sundhedskrise.

Artiklen forsætter under annoncen