Den nye widgets-funktion i iOS 14 vil gøre dit liv meget lettere

Den nye widgets-funktion i iOS 14 vil gøre dit liv meget lettere

28. juni 2020 0 Af Mathias
  • iOS 14 inkluderer en ny widgets-funktion, der giver brugerne mulighed for at tilpasse iPhone-startskærmen på en måde, der aldrig før var mulig.
  • Widgets tillader brugerne effektivt at placere appgenveje direkte på iPhone-startskærmen.
  • Widgets kan ændres til størrelse baseret på deres betydning, og kan endda ændres dynamisk afhængigt af tidspunktet på dagen.

En af de mere interessante ting, Apple annoncerede ved sin WWDC-keynote tidligere i denne uge, bortset fra overgangen væk fra Intel, var introduktionen af ​​widgets til iOS-startskærmen. Selvom det ikke nødvendigvis er en monumental funktion, skal det gøre den samlede brugeroplevelse så meget bedre ved at give brugerne mulighed for at tilpasse iPhone-startskærmen på en måde, der ikke tidligere var mulig.

Med iOS 14 vil brugere for første gang kunne sætte widgets med relevant information direkte på deres iPhone-hjem skærm. Derudover kan brugerne justere størrelsen på widgets baseret på deres vigtighedsniveau. Widgets kan bruges til at videresende information om vejret, aktiemarkedet, kommende aftaler, sportsbegivenheder, trafikforhold og mere. Kort sagt, forestil dig widgets som tilgængelige appgenveje til de oplysninger, du anser for at være de vigtigste.

Artiklen forsætter under annoncen

Som et illustrerende eksempel er nedenunder en iPhone-startskærm med aktiveret widgets til fotos, musik og Apple Watch-aktivitet. Nu, hvis noget af dette lyder eller ser velkendt ud, er det ganske vist meget lignende et interface-design, som Microsoft debuterede med sin afviklede Windows Phone-linje for et par år tilbage.

Billedkilde: Apple

iOS 14 er endnu ikke tilgængelig som en offentlig beta, men hvis du har en udvikler-beta af iOS 14 og ønsker at dykke ind, før Apple løser sit sædvanlige sortiment af bugs, kan du komme i gang ved længe at trykke på en app for at få alle ikonerne til at vrede sig. Når du gør det, vil du bemærke, at der er en ” ” -indikator i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvis du trykker på det, føres du til Apples Widgets-side, hvor du gennemser og vælger, hvilke widgets, du vil tilføje til din startskærm.

Læs også  Epic mister sin første Fortnite-sag mod Apple, men Unreal Engine er sikkert
Artiklen forsætter under annoncen
Billedkilde: Apple

En særlig cool widgetfunktion i iOS 14 er noget, Apple kalder Smart Stacks. Smart Stacks viser effektivt specifikke widgets afhængigt af tidspunktet på dagen, en brugers aktivitet, en brugers placering og mere. Faktisk er Smart Stacks Apples implementering af intelligent og skiftende widgets til og fra baseret på specifikke scenarier for brug-case.

Widgets er naturligvis ikke nye til iOS og kan i øjeblikket ses i visningen I dag ved at stryge til venstre på din startskærm. Hvis du gør det, og derefter vælger “Rediger” i bunden af ​​skærmen, kan du se hele udvalget af tilgængelige widgets. Kort sagt, hvis du vil have let adgang til apps som Snapchat, TikTok eller endda Hulu, er widgets utroligt praktisk. Og mens widgets er lidt skjult i iOS 13, vil iOS 14 endelig bringe dem på forkant og bør gøre det lettere at få adgang til de apps og oplysninger, du vil have.

Artiklen forsætter under annoncen