Den billigste iPhone 12 bliver måske billigere end antaget

Den billigste iPhone 12 bliver måske billigere end antaget

29. juni 2020 0 Af Mathias
  • Prisen på iPhone 12 kunne være endnu lavere, end hvad vi troede, siger en ny lækage.
  • Apple skal angiveligt lancere to 4G iPhone 12-versioner sammen med de fire 5G-modeller, der indtil videre er blevet omtalt i rygter.
  • Priser for den billigste 4G iPhone 12 kunne starte med $ 549, eller $ 100 lavere end den billigste 5G iPhone 12-version.

Den nye iPhone 12-serie er stadig et par måneder væk og skulle afsløres i september ifølge til regelmæssig tidsplan. De nyeste rapporter om sagen siger, at iPhone-forsyningskæden kører på fuldt niveau, hvor analytikere forventer, at Apple opfylder sine lanceringsmål. Tidligere estimater sagde, at nogle af Apples iPhone 12-versioner kan blive forsinket på grund af coronavirus-pandemien. Sygdommen er langt fra indeholdt, idet USA alene tegner titusinder af nye tilfælde hver dag og sætter helt nye rekorder. Andre lande har bemærkelsesværdige egne udbrud, herunder Brasilien, Indien og Rusland, og COVID-19 kunne komme igen, selv i regioner, der har været i stand til at flade kurven.

At starte den nye iPhone i tide mod dette baggrund ville bare være en delvis succes. Apple vil sælge store iPhone-mængder, som det gør hvert år. Men verdensøkonomien har fået et alvorligt hit, og dyre iPhones er måske ikke på menuen for millioner af potentielle købere. Tidligere rapporter sagde, at iPhone 12-serien vil være endnu mere overkommelig end iPhone 11-serien. Og et nyt rygte siger, at Apple er villig til at prissætte den billigste smag til iPhone 12 meget lavere, end vi troede.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple vil have fire 5G iPhone 12 i butikkerne i år, har flere rapporter sagt. Den velinformerede Jon Prosser afslørede prisstrukturen for alle modeller for flere uger siden. Han sagde, at den 5,4-tommer iPhone 12 med 128 GB lagerplads koster $ 649. Den premium 6,7-tommer iPhone 12 Pro Max med 512 GB onboard-opbevaring koster $ 1.399. Hvis alt dette er nøjagtigt, dækker Apple en lang række priser for iPhone 12, der kan tilfredsstille forskellige budgetter.

Læs også  Xbox Series X er bedre end PS5, siger Valves Gabe Newell

Fra $ 649, 5G iPhone 12 ville være et meget bedre forslag end dets vigtigste konkurrenter, herunder Galaxy S20 og OnePlus 8. Det ville være endnu billigere end Pixel 5, som ryktes at starte på $ 699. Af alle disse enheder vil Googles telefon være den mindst kraftfulde.

Dette bringer os til den nyeste iPhone 12-lækage, der hævder, at 4G-modellerne vil være endnu billigere. Ifølge en ny lækker, der går under navnet Omega Leaks på Twitter, vil Apple have to 4G iPhone 12-versioner i butikkerne, inklusive en mindre model til $ 549 og en 4G iPhone 12 Max, der ville koste 649 $. Der er dog intet bevis for at bekræfte disse påstande. Andre rapporter sagde, at en 4G iPhone 12 kunne være en del af Apples lineup i 2020, og rygtet giver mening i betragtning af den langsomme udrulning af 5G-netværk.

Artiklen forsætter under annoncen

Artiklen forsætter under annoncen

Hvis dette er korrekt, er 4G iPhone 12 muligvis den bedste telefon, du kunne købe i år. Android-leverandører vil have det svært ved at kæmpe mod en sådan pakke. Lækagen behøver ikke engang at være nøjagtig for at vi forventer en under- $ 600 iPhone fra Apple i efteråret. Lad os ikke glemme, at ældre iPhones forbliver i Apples lager i flere år. IPhone 11 klæber rundt, især hvis der ikke er nogen 4G iPhone 12, og den vil sandsynligvis koste 599 $. IPhone 11 er i øjeblikket den bedst solgte version af iPhone 11-serien. Prisen kan gå endnu lavere, hvis Apple fortsætter med at sælge en iPhone 11 sammen med en 4G iPhone 12. Og hvis Apple også fortsat sælger iPhone XR, som kan sælges for $ 599 lige nu, ville det være nødvendigt at prisføre det til $ 499 efter iPhone 12 lancerer.

Læs også  Apple hardware-ingeniører begynder at vende tilbage til arbejde denne måned

Uanset hvad der sker, er det helt klart, at Apple ser efter at sænke iPhone-priserne i år, og iPhone SE er det bedste eksempel på det . Til $ 399 har den nye iPhone SE ingen rival, når det kommer til ydeevne. Det eneste, du måske ikke kan lide ved telefonen, er, at den skaber et pre-iPhone-X-design.