Den billigere nye Xbox har muligvis en hurtigere CPU end high-end PS5

Den billigere nye Xbox har muligvis en hurtigere CPU end high-end PS5

2. juli 2020 0 Af Mathias
  • Den overkommelige Xbox Series S kommer ikke på kompromis med spiloplevelsen på trods af den lavere prismærke.
  • Den billigere næste generations Xbox-version vil have en hurtigere processor end PS5 ifølge en rapport.
  • Andre Xbox Series S-specifikationer inkluderer angiveligt 8 GB RAM og 4 teraflops GPU-ydelse.

Microsoft forventes i vid udstrækning at afsløre den billige version af Xbox Series X snart med en annonceringsbegivenhed, der angiveligt er indstillet til august. Kodenavnet Lockhart vil Xbox Series S hjælpe Microsoft med at undergrave mindst en af ​​de to PlayStation 5-versioner, som Sony afsløret for et par uger siden. PS5 og PS5 Digital Edition vil begge ramme butikkerne i efteråret, med en lækker, der siger, at den billigere model vil koste bare $ 399,99. Den almindelige PS5 vil blive prissat til $ 499,99 ifølge den samme insider. Flere rapporter bemærkede også, at Microsoft ser ud til at gøre Series X mere overkommelig end PS5 i år i et forsøg på at vinde flere kunder. Ifølge en insider kunne serien S koste så lavt som $ 200. Det er en pris, der kan hjælpe Microsoft med at vinde kunder, som ikke nødvendigvis ønsker en konsol. Dertil kommer, at Microsoft har sit Xbox All Access-program, der giver gamere mulighed for at købe ny hardware på en afbetalingsplan bundtet med Microsofts spilabonnementer. 2020-konsollerne ville også være berettiget til All Access.

Series S er muligvis meget billigere end Series X, men den vil stadig være meget kraftig. Og en ny rapport angiver, at Series S vil indeholde en hurtigere processor end PS5.

The Verge’s Tom Warren tog til Twitter for at fortælle “Lockhart vil holde tilbage næste gen ”-mængde, at Series S CPU er hurtigere end PS5, og at den billige Xbox-konsol vil understøtte Ray Tracing-teknologi.

Et par dage før det anførte den samme Warren nogle af Series S-specifikationerne i en blog på T han Verge . Han adresserede det lækkede Microsoft-dokument, der omtalte den billigere konsol, der gennemførte runderne i sidste uge. Dertil kommer, at kilder, der deles med The Verge , flere detaljer om konsollen:

Læs også  PS5-lanceringsopstillingen inkluderer ikke 'Horizon Forbidden West'
Artiklen forsætter under annoncen

Devkit, kodenavnet Dante, giver spiludviklere mulighed for at aktivere en speciel Lockhart-tilstand, der har en profil for den ydelse, som Microsoft ønsker at ramme med denne anden konsol. Vi forstår, at der inkluderer 7,5 GB brugbar RAM, en lidt underklodet CPU-hastighed og omkring 4 teraflops GPU-ydelse. Xbox Series X inkluderer 13,5 GB brugbar RAM og er målrettet mod 12 teraflops af GPU-ydeevne.

En billigere Xbox Series S ville helt sikkert være svært at videregive, især hvis alle disse detaljer viser sig at være nøjagtige. Og især i betragtning af hvad der sker i den virkelige verden. Den nye coronavirus er langt fra indeholdt, og pandemien har skadet den globale økonomi. Millioner af mennesker er arbejdsløse, og mange spillere har måske ikke råd til Series X eller almindelig PS5 i år.