De 10 mest spændende nye iPhone 12-funktioner

De 10 mest spændende nye iPhone 12-funktioner

16. oktober 2020 Slået fra Af Mathias
  • Mandag fortalte Apple os alt, hvad der er at vide om iPhone 12-serien, inklusive udgivelsesdatoer, priser og specifikationer for de fire telefoner, der er inkluderet i serien.
  • iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max har samme design og hovedspecifikationer. Håndsættene har alle OLED-skærme, 5G-forbindelse, trådløs opladning og får strøm fra den samme formidable A14 Bionic-processor.
  • Andre højdepunkter inkluderer nye kamerafunktioner, bedre batterilevetid, holdbart glas og helt nyt tilbehør til trådløs opladning.

Apple har endelig afsløret sine iPhone-håndsæt fra 2020 tirsdag, skønt begivenheden kom omkring en måned senere end forventet. Den nye koronavirus er selvfølgelig skylden, som Apple bekræftede ville være tilfældet i løbet af sommeren. Nu hvor de fire iPhone 12-modeller er officielle, ved vi, at de fleste af rygterne forud for begivenheden var korrekte. To modeller lanceres i denne måned med forudbestillinger, der starter på fredag, og to ankommer i november.

At vælge en ny iPhone kan være sværere end nogensinde nu, hvor Apple har fire nye modeller at vælge imellem for første gang nogensinde. Og iPhone 12-serien bringer mange “firsts” til virksomheden. I det følgende ser vi på nogle af de bedste iPhone 12-funktioner, som annonceret på scenen under arrangementet.

1. Den kompakte iPhone 12 mini

iPhone 12 Mini vs. iPhone 12
Apples 5.4- tommer iPhone 12 mini ved siden af 6,1 tommer iPhone 12. Billedkilde: Apple Inc.

For første gang i Apples historie kan købere købe en kompakt iPhone med design på hele skærmen, komplet med understøttelse med hak og Face ID. På 5,4 tommer er skærmbilledet til iPhone 12 mini mindre end iPhone X / XS / 11, men telefonerne skal være populære hos et bestemt befolkningsgruppe. Dens overkommelige indgangspris vil også gøre det til et godt alternativ til mellemstore Android-telefoner, der ikke kan levere den samme strøm.


2. De nye OLED-skærme

iPhone 12-telefoner har et nyt Ceramic Shield-glas fremstillet i samarbejde med Corning.

Alle fire iPhone 12-modeller har OLED Super Retina XDR-skærme. Dette påvirker direkte forholdet mellem skærm og krop, da rammerne er tyndere end iPhone 11 og iPhone XR, som indeholdt LCD-paneler. Derudover er skærmene dækket af et mere holdbart glas, der har et keramisk skjoldlag fra Corning.

Læs også  Sony siger, at PS5-frigivelse ikke vil blive forsinket
Artiklen forsætter under annoncen

3. Det fladkantede design

iPhone 12
iPhone 12 ses her i en ny grøn farveindstilling.

Hakket er muligvis stadig til stede, men telefonen har modtaget en designovergange til chassiset. Med sine flade kanter og buede hjørner ligner iPhone 12 iPhone 4 og de nyeste iPad-proffer. Designet skulle gøre mere intern fast ejendom tilgængelig for komponenter og kunne hjælpe med at tackle holdbarhedsproblemer.


4. 5G-forbindelse

iPhone 12 5G
iPhone 12-præsentationsdias fra Verizons segment fortæller publikum, at “5G lige er blevet rigtig.” Billedkilde: Apple Inc.

Når vi taler om interne komponenter, leveres hver iPhone 12-enhed med et 5G-modem og en 5G-antenne indeni. De understøtter både sub-6GHz og mmWave teknologi, hvor de er tilgængelige.


5. A14 Bionic-chip

Slide fra Apples iPhone 12-begivenhed opsummerer hovedfunktionerne i den nye A14 Bionic-processor. Billedkilde: Apple Inc.

Titlen “Hej, hastighed” på Apples iPhone 12-begivenhed henviste ikke kun til 5G-forbindelse. IPhone 12 vil også rocke en helt ny 5nm A14 Bionic-chip, der er hurtigere og mere effektiv end iPhone 11s 7nm A13 Bionic. Den samme chip driver 2020 iPad Air, og versioner af den findes i den rygtede iPad Pro-opgradering og de første ARM-baserede MacBooks.


6. Trådløs opladning

Diagram viser alle komponenter inde i den trådløse opladningsspole på bagsiden af iPhone 12. Billedkilde: Apple Inc.

Alle fire iPhone 12-modeller understøtter trådløs opladning, hvilket er tilfældet med enhver iPhone, der er lanceret siden iPhone X. Men iPhone 12 leveres med magnetisk MagSafe-opladning og understøtter hastigheder på op til 15 W. Det er ikke ligefrem AirPower, men det får jobbet gjort og fungerer som en god opgradering.

Artiklen forsætter under annoncen

7. Kamerasystemerne

iPhone 12
Apples nye sensor-shift optiske billedstabiliseringssystem til iPhone 12. Billedkilde: Apple Inc.

Alle fire iPhone 12-modeller har modtaget flere større kameraopgraderinger. Alle kameraer understøtter fotografering i nattilstand, og Apple oprettede et nyt optisk billedstabiliseringssystem til sensorskift til hvert kamera. Kameraerne skyder i Apple ProRAW-tilstand, hvilket vil være praktisk for fotografer. Plus, iPhone 12 er den første telefon, der understøtter Dolby Vision HDR-videooptagelse og redigering på enheden. IPhone 12 optager også 10-bit HDR-klip.

Læs også  En Google-app, jeg håber, at jeg aldrig bliver nødt til at bruge, bare har fået et par fede nye funktioner

8. LiDAR Scanner

iPhone 12 LiDAR
Slide fra Apples iPhone 12-præsentation viser forskellige AR-applikationer til LiDAR-kamerasystemet. Billedkilde: Apple Inc.

Dette er en funktion, der er forbeholdt Pro-telefoner, som begge har en LiDAR-sensor. Dette er den samme type teknologi, der findes på iPad Pro, så Apple kan kortlægge dybden i et miljø og levere AR-indhold ved hjælp af de rumlige oplysninger, det har samlet. Funktionen har brug for store augmented reality-funktioner for virkelig at skinne. LiDAR-sensoren hjælper også med autofokusfunktioner i fotografering med svagt lys.


9. Mere lagerplads

De billigste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max-modeller leveres med 128 GB flash-lager. Billedkilde: Apple Inc.

Pro-modellerne leveres også med mere basislager end deres billigere kolleger. 128 GB basislager vil helt sikkert komme til nytte i en alder af 5G og matche hvad der er tilgængeligt på Android.


10. Overkommelige priser

iPhone 12 iPhone 12 Mini vs. iPhone 12 Apples 2020 iPhone-serie inkluderer iPhone SE, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro. Billedkilde: Apple Inc.

Apple er i en position, hvor det rent faktisk kan tilbyde en overkommelig high-end 5G-telefon. Android-håndsætproducenter kæmper for at ramme de samme prispoint. Se bare på Samsungs katastrofale Galaxy S20-lancering eller Googles kompromis med Pixel 5. Fra $ 699 og $ 799 er iPhone 12 mini og iPhone 12 simpelthen bedre tilbud end Pixel 5, Galaxy S20 og endda OnePlus 8. iPhone 12 forventes at sælge enormt godt, ligesom iPhone XR og iPhone 11 gjorde i tidligere år. Apple holder også iPhone XR og iPhone 11 i sin lineup, som vil sælges for henholdsvis $ 499 og $ 599. I mellemtiden er iPhone 11 Pro pensioneret.

Artiklen forsætter under annoncen