Chrome får ny fantastisk funktion du ikke vidste du havde brug for

Chrome får ny fantastisk funktion du ikke vidste du havde brug for

15. maj 2020 0 Af Mathias
  • Google føjede en ny funktion kaldet fanegrupper til Chrome Beta onsdag.
  • Fanegrupper give brugerne mulighed for at gruppere flere faner sammen i Chrome-browseren og mærke dem med navn og farver, så de er lettere at arrangere og holde styr på.
  • Fanegrupper vil være tilgængelige i en ny version af Chrome-desktop, der rulles ud i næste uge, men du kan teste funktionen ud lige nu ved at downloade Chrome Beta.
  • Besøg GEAR-online.dk's hjemmeside for flere historier.

Jeg tror ikke, jeg nogensinde vil glemme den dag, hvor GEAR-online.dk udøvende redaktør Zach Epstein delte sin skærm med mig og i øvrigt afslørede det utænkelige antal faner, han havde åben i sin browser. I denne arbejdslinje er fanehåndtering afgørende, men alle fungerer forskelligt. Personligt begynder jeg at blive antsy, hvis jeg har mere end 5 eller 6 faner åbne, så jeg gør hvad jeg kan for at konsolidere dem så hurtigt som muligt, mens jeg arbejder.

Der er ingen “korrekt” måde at styre dine faner på (selvom det at tænke på Zachs måde giver mig angst) ), men onsdag tilføjede Google en ny funktion til Chrome Beta, der vil gøre det lettere at administrere faner end nogensinde: fanegrupper. Funktionen giver Chrome-brugere mulighed for at højreklikke på en af ​​deres åbne faner og gruppere dem sammen med brugerdefinerede navne og farver. Når du har oprettet en fanegruppe, kan du flytte den rundt som en standard fane.

Artiklen forsætter under annoncen

“Vi har testet fanegrupper i flere måneder nu (som nogle af jer), og vi finder nye måder at forblive organiserede på,” siger Chrome UX-ingeniør Edward Jung. ”Gennem vores egen brug og tidlig brugerundersøgelse har vi fundet, at nogle mennesker kan lide at gruppere deres Chrome-faner efter emne. For eksempel hjælper det, hvis du arbejder på flere projekter, eller kigger gennem flere shopping- og gennemgangssteder. ”

Selvfølgelig er der ingen regler for, hvordan du vælger at bruge fanegrupper. Google siger, at nogle mennesker har grupperet faner baseret på, hvor presserende de er (“ASAP,” “denne uge” og “senere”) eller baseret på, hvor langt langs projektet kan være (“ikke startet”, “i gang , ”“ Behov for at følge op ”og“ afsluttet ”). Du kan også bruge en emoji i gruppenavnet, hvis du vil, og dine fanegrupper gemmes, når du lukker Chrome-browseren.

Artiklen forsætter under annoncen

Hvis du har Chrome Beta – som du kan downloade gratis fra Googles websted – skal du have adgang til fanegrupperne lige nu. Hvis ikke, siger Google, at det vil omfatte fanegrupper i kommende versioner af Chrome, begynder med den nye version, der rulles ud i næste uge. Fanegrupper vil være tilgængelige for Chrome på skrivebordet på tværs af Chrome OS, Windows, Mac og Linux. Der er endnu ikke noget ord om, om funktionen til sidst også kommer til mobile platforme.

Læs også  Apple giver iPhone 12 en spændende, uventet ny opgradering