CDC opdaterede sin koronavirusisolering og karantænevejledning

CDC opdaterede sin koronavirusisolering og karantænevejledning

1. juni 2020 0 Af Mathias
  • Koronavirusisolering og karantæne er procedurer, der stadig er nødvendige, selvom lempelsesforanstaltninger er blevet lettet, og lande forsøger at vende tilbage til en følelse af normalitet.
  • At adskille personer, der kan have været udsat for COVID-19, og patienter, der isolerer derhjemme, kan hjælpe med at reducere spredningen og forhindre, at det nye coronavirus inficerer andre.
  • CDC har opdateret sine sider med nye oplysninger om, hvordan man håndterer udgangen fra isolering og karantæne, hvis test ikke er tilgængelig.

Husk tilbage i begyndelsen af ​​april, da vi stadig havde så mange spørgsmål om den nye coronavirus ? Kan du ligge, hvor længe skal du holde dig isoleret efter, at symptomer på coronavirus er forsvundet? På det tidspunkt fortalte vi dig, at baseret på CDC og WHOs råd, skulle du være klar til at tilbringe alt fra 3 til 14 dage isoleret efter, at dine symptomer er faldet, især hvis COVID-19-test ikke er tilgængelig i dit område. ”Faktum er, at vi bare ikke ved, hvornår en COVID-19-overlevende holder op med at være smitsom,” skrev vi og forklarede alle de data, der var tilgængelige om emnet. Siden da har vi lært en masse nye ting om virussen, inklusive det faktum, at patienter ikke mere vil være smitsom 11 dage efter symptomdebut. Den seneste forskning fra Singapore citerede flere andre undersøgelser, herunder en, som vi kiggede tilbage i april.

Separat har CDC nu opdateret sin karantænevejledning. Agenturet siger, at personer, der isolerer sig på grund af en mulig COVID-19-infektion, skal holde sig væk fra andre, indtil de er gået mindst 3 dage uden feber, symptomerne er forbedret, og der er gået 10 dage siden symptomerne først dukkede op.

Læs også  Facebook muliggør cross-app messaging på Instagram og Messenger

Artiklen forsætter under annoncen

Den nye CDC-vejledning blev først bemærket af WTHR . Den nye side siger, at folk, der testede positivt for COVID-19, men ikke havde nogen symptomer, skulle forblive isoleret i 10 dage efter den første test. Wayback-maskinen startede arkivering af den nye CDC-side den 24. maj, så vi kan se, at den helt sikkert nu har opdaterede oplysninger.

CDC bemærker, at i nogle tilfælde kan der være test. I disse tilfælde kan folk komme ud af karantæne, hvis de får to negative testresultater med mindst 24 timers mellemrum. Patienter, der har oplevet symptomer, skal også sørge for, at de ikke har feber, og at andre symptomer er forbedret.

Den nye webside om isolering og karantæne instruerer mennesker med svagere immunsystem til at søge medicinsk vejledning, før de forlader deres hjem for første gang. De bliver muligvis nødt til at blive indendørs mere end 10 dage for at sikre, at de ikke er smitsomme. CDC hævder, at enhver, der var i tæt kontakt med COVID-19, skulle være hjemme i 14 dage efter eksponering, hvilket er i overensstemmelse med tidligere instruktioner.

Artiklen forsætter under annoncen

Forskellen mellem karantæne og isolering er ganske enkel. Du vil selv karantæne, hvis du ved, at du er blevet udsat for en bekræftet COVID-19-sag og tror, ​​at du risikerer at få sygdommen. Du ville isolere dig fra andre, hvis du begynder at opleve symptomer eller få et positivt COVID-19 testresultat. I praksis skal du være hjemme i begge tilfælde. CDC har en informationsside, der skal hjælpe dig med at forstå begge koncepter.

Læs også  Hvordan GameStop hjælper dig med at have den dyre PS5 og Xbox Series X