Apples nye iPhone-udgivelsesdato kan blive annonceret i de kommende dage

Apples nye iPhone-udgivelsesdato kan blive annonceret i de kommende dage

6. september 2021 Slået fra Af Mathias

September måned betyder én ting og kun én ting, når det kommer til den teknologiske verden. Apples nye iPhone er på vej. Keynoten finder sted i midten af september. Derefter er forudbestillings- og udgivelsesdatoerne planlagt til de to fredage, der følger efter lanceringsbegivenheden.

iPhone 13 vil markere Apples tilbagevenden til iPhone-lanceringer i september efter sidste års forsinkelse. Pandemien tvang Apple til at udskyde iPhone 13-afsløringsbegivenheden med ca. en måned. De fire iPhone 12-modeller kom i butikkerne i to “rater” IPhone 12 og 12 Pro blev flyttet til slutningen af oktober, mens 12 mini og 12 Pro Max ankom i begyndelsen af november. Spol frem til september 2021, og Apple forventes snart at annoncere sin iPhone 13-keynote.

Rygte om ny iPhone-udgivelsesdato

Flere rapporter har hævdet, at Apple vil afsløre iPhone 13-serien den 14. september. Det hele startede som estimater fra analytikere på et tidspunkt, hvor det ikke var klart, om Apple kunne gennemføre en iPhone-lancering midt i september. Men et stigende antal rapporter tilbød indirekte beviser fra iPhone 13-leverandørkæden, der tydede på, at den nye iPhone vil blive lanceret til tiden.

Artiklen forsætter under annoncen

Apple undlod derefter at signalere nogen iPhone-forsinkelser. Virksomheden fortalte investorerne i slutningen af juli 2020, at iPhone 12 ville blive lanceret senere end normalt. Det skete ikke tilbage i juli 2021, da Apple offentliggjorde indtjeningsresultater for juni kvartal. Siden Apples indtjeningssamtale i juni har datoen for lanceringsbegivenheden den 14. september fået endnu mere vind i sejlene.

Rygterne tyder på, at Apple måske vil afsløre den nye iPhone den 14. september, som er en tirsdag. I så fald vil forudbestillingerne starte den første fredag derefter, hvilket tilfældigvis er den 17. september. Som følge heraf vil den nye iPhone blive frigivet den 24. september, som også er en fredag. Det er også den sidste fredag i september og i Apples septemberkvartal.

Læs også  Forudbestillinger til PS5 kan være nært forestående, antyder Sonys seneste træk

Sådan bekræfter Apple muligvis iPhone 13

Hvis iPhone 13-pressemødet er planlagt til den 14. september, vil Apple sandsynligvis udsende presseinvitationer i de kommende dage. Apple vil ikke være vært for en personlig begivenhed for den nye iPhone. Sundhedskrisen gør enhver live-arrangement problematisk for teknologivirksomhederne.

Apple er derfor ikke presset til at udsende presseinvitationer til iPhone 13-eventet. Journalister, der dækker iPhone-udgivelsen tæt, behøver ikke at foretage nogen rejsearrangementer. Det skyldes, at hele showet vil blive streamet online, ligesom det skete sidste år. Nogle rapporter hævdede, at Apple måske ville sende presseinvitationer til iPhone 13 ud allerede den 7. september, en uge før selve lanceringsbegivenheden. Hvis denne dato bekræftes, kan vi udlede den nye iPhone’s udgivelsesdato.

Artiklen forsætter under annoncen

Den første fredag efter keynoten vil Apple begynde at tage imod iPhone 13-præbestillinger på verdensplan. Igen, det er den 17. september. Køberne vil have syv dage til at købe en iPhone 13 online. Leveringerne vil begynde den 24. september. Apple behøver med andre ord kun at bekræfte datoen for iPhone 13’s lanceringsevent for også at ødelægge den nye iPhone’s udgivelsesdato.